Ngritës gërshërë Genie GS 1530, Scherenarbeitsbühne Genie 6,6 m

Online: 1m 27d

Marka GENIE
Viti i prodhimit 2007
Orët e makinerisë 442 orët
Vendndodhja Gjermani, Oelsnitz
Telefoni +49 - 3742...
2700 EUR
2 700
EUR
  • 329 994 ALL
  • 3 178 USD

Çmimi neto

Shitësi
BASAN GmbH
BASAN GmbH Gjermani
I besueshëm
14 Më shumë se 14 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
21:27
Personat e kontaktit
Rocco Basan
Deutsch, English
2 700
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

  Kuota e dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Ngritës gërshërë Genie Scherenarbeitsbühne Genie GS 1530, AH 6,6 m
Genie Scherenarbeitsbühne Genie GS 1530, AH 6,6 m
2007, 807 orët
Gjermani, Oelsnitz
2 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie Scherenarbeitsbühne Genie GS 1530, AH 6,6 m, 2007
Ngritës gërshërë Genie GS 1530, Scherenarbeitsbühne Genie 6,6 m
Genie GS 1530, Scherenarbeitsbühne Genie 6,6 m
2000, 1 263 orët
Gjermani, Oelsnitz
2 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 1530, Scherenarbeitsbühne Genie 6,6 m, 2000
Ngritës gërshërë Genie GS 1530, Scherenarbeitsbühne Genie 6,6 m
Genie GS 1530, Scherenarbeitsbühne Genie 6,6 m
2008, 695 orët
Gjermani, Oelsnitz
2 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 1530, Scherenarbeitsbühne Genie 6,6 m, 2008
Ngritës gërshërë Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
2007, 1 060 orët
Gjermani, Oelsnitz
3 300 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m, 2007
Ngritës gërshërë Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
2007, 410 orët
Gjermani, Oelsnitz
3 300 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m, 2007
Ngritës gërshërë Genie GS 2632, Scherenarbeitsbühne Genie 10 m
Genie GS 2632, Scherenarbeitsbühne Genie 10 m
2007, 646 orët
Gjermani, Oelsnitz
3 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 2632, Scherenarbeitsbühne Genie 10 m, 2007
Ngritës gërshërë Genie GS 3246, Scherenarbeitsbühne Genie 12 m
Genie GS 3246, Scherenarbeitsbühne Genie 12 m
2007, 864 orët
Gjermani, Oelsnitz
4 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 3246, Scherenarbeitsbühne Genie 12 m, 2007
Ngritës gërshërë Genie GS 1930, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
Genie GS 1930, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
2007, 693 orët
Gjermani, Oelsnitz
2 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 1930, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m, 2007
Ngritës gërshërë Genie GS 2646, Scherenarbeitsbühne Genie 10 m
Genie GS 2646, Scherenarbeitsbühne Genie 10 m
2003, 1 142 orët
Gjermani, Oelsnitz
3 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 2646, Scherenarbeitsbühne Genie 10 m, 2003
Ngritës gërshërë Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
2006, 638 orët
Gjermani, Oelsnitz
3 300 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 2032, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m, 2006
Ngritës gërshërë Genie GS 1930, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
Genie GS 1930, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m
2006, 939 orët
Gjermani, Oelsnitz
3 300 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 1930, Scherenarbeitsbühne Genie 8 m, 2006
Ngritës gërshërë Genie GS 3246, Scherenarbeitsbühne Genie 12 m
Genie GS 3246, Scherenarbeitsbühne Genie 12 m
2005, 947 orët
Gjermani, Oelsnitz
4 900 EUR
Ngritës gërshërë Genie GS 3246, Scherenarbeitsbühne Genie 12 m, 2005

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.