Reja dhe përdorur Pajisje ndërtimi në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Pajisje ndërtimi

1615
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 81
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 1
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 2
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 3
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 4
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Gasslangvinda ca 20 meter

Pajisje saldimi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Botuar: 33min Numri i referencës 999385
Ankandi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Kontakto shitësin
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 1
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 2
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 3
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 4
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Gasslangvinda ca 10 meter

Pajisje saldimi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Botuar: 34min Numri i referencës 999388
Ankandi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Kontakto shitësin
Pinnsvets/svetstransformator EVK 200 - Pajisje saldimi: foto 1
Pinnsvets/svetstransformator EVK 200 - Pajisje saldimi: foto 2
Pinnsvets/svetstransformator EVK 200 - Pajisje saldimi: foto 3
Pinnsvets/svetstransformator EVK 200 - Pajisje saldimi: foto 4
Pinnsvets/svetstransformator EVK 200 - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Pinnsvets/svetstransformator EVK 200

Pajisje saldimi
Suedi, Västra Götaland, Svenljunga
Botuar: 34min Numri i referencës 1162888
Ankandi
Suedi, Västra Götaland, Svenljunga
Kontakto shitësin
Migsvets Migatronic MIG 335 MK II - Pajisje saldimi: foto 1
Migsvets Migatronic MIG 335 MK II - Pajisje saldimi: foto 2
Migsvets Migatronic MIG 335 MK II - Pajisje saldimi: foto 3
Migsvets Migatronic MIG 335 MK II - Pajisje saldimi: foto 4
Migsvets Migatronic MIG 335 MK II - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Migsvets Migatronic MIG 335 MK II

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201269
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Gasvagn inkl. tillbehör - Pajisje saldimi: foto 1
Gasvagn inkl. tillbehör - Pajisje saldimi: foto 2
Gasvagn inkl. tillbehör - Pajisje saldimi: foto 3
Gasvagn inkl. tillbehör - Pajisje saldimi: foto 4
Gasvagn inkl. tillbehör - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Gasvagn inkl. tillbehör

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201291
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 1
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 2
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 3
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 4
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201267
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Tigsvets Esab Clotzweld LTL 160 (defekt) - Pajisje saldimi: foto 1
Tigsvets Esab Clotzweld LTL 160 (defekt) - Pajisje saldimi: foto 2
Tigsvets Esab Clotzweld LTL 160 (defekt) - Pajisje saldimi: foto 3
Tigsvets Esab Clotzweld LTL 160 (defekt) - Pajisje saldimi: foto 4
Tigsvets Esab Clotzweld LTL 160 (defekt) - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Tigsvets Esab Clotzweld LTL 160 (defekt)

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201288
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 1
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 2
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 3
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 4
Gasslangvinda ca 20 meter - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Gasslangvinda ca 20 meter

Pajisje saldimi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Botuar: 34min Numri i referencës 999383
Ankandi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Kontakto shitësin
Svetsbord med verktygstavla - Pajisje saldimi: foto 1
Svetsbord med verktygstavla - Pajisje saldimi: foto 2
Svetsbord med verktygstavla - Pajisje saldimi: foto 3
Svetsbord med verktygstavla - Pajisje saldimi: foto 4
Svetsbord med verktygstavla - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Svetsbord med verktygstavla

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201289
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Plasmaskärare Cebora PlasmaProf 90 - Pajisje saldimi: foto 1
Plasmaskärare Cebora PlasmaProf 90 - Pajisje saldimi: foto 2
Plasmaskärare Cebora PlasmaProf 90 - Pajisje saldimi: foto 3
Plasmaskärare Cebora PlasmaProf 90 - Pajisje saldimi: foto 4
Plasmaskärare Cebora PlasmaProf 90 - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Plasmaskärare Cebora PlasmaProf 90

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201268
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Migsvets Migatronic KDO 500 - Pajisje saldimi: foto 1
Migsvets Migatronic KDO 500 - Pajisje saldimi: foto 2
Migsvets Migatronic KDO 500 - Pajisje saldimi: foto 3
Migsvets Migatronic KDO 500 - Pajisje saldimi: foto 4
Migsvets Migatronic KDO 500 - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Migsvets Migatronic KDO 500

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201273
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Migsvets Kemppi RA 325 - Pajisje saldimi: foto 1
Migsvets Kemppi RA 325 - Pajisje saldimi: foto 2
Migsvets Kemppi RA 325 - Pajisje saldimi: foto 3
Migsvets Kemppi RA 325 - Pajisje saldimi: foto 4
Migsvets Kemppi RA 325 - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Migsvets Kemppi RA 325

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 34min Numri i referencës 1201270
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Pinn/Tig Svets ESAB Offshore - Pajisje saldimi: foto 1
Pinn/Tig Svets ESAB Offshore - Pajisje saldimi: foto 2
Pinn/Tig Svets ESAB Offshore - Pajisje saldimi: foto 3
Pinn/Tig Svets ESAB Offshore - Pajisje saldimi: foto 4
Pinn/Tig Svets ESAB Offshore - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Pinn/Tig Svets ESAB Offshore

Pajisje saldimi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Botuar: 34min Numri i referencës 999378
Ankandi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Kontakto shitësin
Lägesställare - Pajisje saldimi: foto 1
Lägesställare - Pajisje saldimi: foto 2
Lägesställare - Pajisje saldimi: foto 3
Lägesställare - Pajisje saldimi: foto 4
Lägesställare - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Lägesställare

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 35min Numri i referencës 1201281
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
11 st kablar i olika längder och styrka. - Pajisje ndërtimi: foto 1
11 st kablar i olika längder och styrka. - Pajisje ndërtimi: foto 2
11 st kablar i olika längder och styrka. - Pajisje ndërtimi: foto 3
11 st kablar i olika längder och styrka. - Pajisje ndërtimi: foto 4
11 st kablar i olika längder och styrka. - Pajisje ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

11 st kablar i olika längder och styrka.

Pajisje ndërtimi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Botuar: 35min Numri i referencës 999372
Ankandi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Kontakto shitësin
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 1
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 2
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 3
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 4
Gasslangvinda ca 10 meter - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Gasslangvinda ca 10 meter

Pajisje saldimi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Botuar: 35min Numri i referencës 999386
Ankandi
Suedi, Västerbotten, Skellefteå
Kontakto shitësin
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 1
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 2
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 3
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 4
Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Migsvets Kemppi Kempoweld 4000W

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 35min Numri i referencës 1201266
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
21 st Stålark 2x1 m - Pajisje ndërtimi: foto 1
21 st Stålark 2x1 m - Pajisje ndërtimi: foto 2
21 st Stålark 2x1 m - Pajisje ndërtimi: foto 3
21 st Stålark 2x1 m - Pajisje ndërtimi: foto 4
21 st Stålark 2x1 m - Pajisje ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

21 st Stålark 2x1 m

Pajisje ndërtimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 35min Numri i referencës 1201304
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
77 st 6-pack Struktur nylonplugg, 10x50 mm - Frakt ingår - Pajisje ndërtimi: foto 1
77 st 6-pack Struktur nylonplugg, 10x50 mm - Frakt ingår - Pajisje ndërtimi: foto 2

77 st 6-pack Struktur nylonplugg, 10x50 mm - Frakt ingår

Pajisje ndërtimi
Suedi, Skåne, Helsingborg
Botuar: 35min Numri i referencës 1183384
Ankandi
Suedi, Skåne, Helsingborg
Kontakto shitësin
Svetsutsug Nederman - Pajisje saldimi: foto 1
Svetsutsug Nederman - Pajisje saldimi: foto 2
Svetsutsug Nederman - Pajisje saldimi: foto 3
Svetsutsug Nederman - Pajisje saldimi: foto 4
Svetsutsug Nederman - Pajisje saldimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Svetsutsug Nederman

Pajisje saldimi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Botuar: 35min Numri i referencës 1201285
Ankandi
Suedi, Jönköping, Sävsjö
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 81
1 / 81
T1 new listing page - Pajisje ndërtimi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.