Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 2.000 Liter - DPX-31023

Online: 1v

ID DPX-31023
Viti i prodhimit 2018
Pesha bruto 860 kg
Gjatësia e transportit 2 190 mm
Gjerësia e transportit 1 190 mm
Lartësia e transportit 1 500 mm
Vendndodhja Holandë, Oudenbosch
Telefoni +31 (0) 6-49...
Karroceria/supestruktura
  • vëllimi i ngarkesës: 2.00 m³
Pjesë shtesë
  • vërtetimet: CE
3750 EUR
3 750
EUR
  • 462 825 ALL
  • 4 138 USD

DPX Power
Shitësi
DPX Power
Holandë
I besueshëm
7 Më shumë se 7 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
02:56
3 750
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 3.000 Liter - DPX-31024
New Diesel Fuel Tank 3.000 Liter - DPX-31024
2018
Holandë, Oudenbosch
4 950 EUR
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 3.000 Liter - DPX-31024, 2018
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 600 Liter - DPX-31019
New Diesel Fuel Tank 600 Liter - DPX-31019
2018
Holandë, Oudenbosch
2 100 EUR
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 600 Liter - DPX-31019, 2018
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 300 Liter - DPX-31018
New Diesel Fuel Tank 300 Liter - DPX-31018
2018
Holandë, Oudenbosch
1 500 EUR
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 300 Liter - DPX-31018, 2018
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 995 Liter - DPX-31021
New Diesel Fuel Tank 995 Liter - DPX-31021
2018
Holandë, Oudenbosch
2 750 EUR
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 995 Liter - DPX-31021, 2018
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 2.400 Liter - DPX-31023B
New Diesel Fuel Tank 2.400 Liter - DPX-31023B
2018
Holandë, Oudenbosch
4 250 EUR
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 2.400 Liter - DPX-31023B, 2018
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 1.600 Liter - DPX-31022B
New Diesel Fuel Tank 1.600 Liter - DPX-31022B
2018
Holandë, Oudenbosch
3 250 EUR
Pajisje ndërtimi New Diesel Fuel Tank 1.600 Liter - DPX-31022B, 2018
Pajisje ndërtimi ABB SACE E2 - 2.000A Breaker - DPX-99045
ABB SACE E2 - 2.000A Breaker - DPX-99045
1999
Holandë, Oudenbosch
850 EUR
Pajisje ndërtimi ABB SACE E2 - 2.000A Breaker - DPX-99045, 1999
Pajisje ndërtimi ATS Panel 45A - Max 25 kVA - DPX-27500
ATS Panel 45A - Max 25 kVA - DPX-27500
2018
Holandë, Oudenbosch
945 EUR
Pajisje ndërtimi ATS Panel 45A - Max 25 kVA - DPX-27500, 2018
Pajisje ndërtimi ATS Panel 125A - Max 80 kVA - DPX-27504
ATS Panel 125A - Max 80 kVA - DPX-27504
2018
Holandë, Oudenbosch
1 250 EUR
Pajisje ndërtimi ATS Panel 125A - Max 80 kVA - DPX-27504, 2018
Pajisje ndërtimi ATS Panel 400A - Max 275 kVA - DPX-27507
ATS Panel 400A - Max 275 kVA - DPX-27507
2018
Holandë, Oudenbosch
2 000 EUR
Pajisje ndërtimi ATS Panel 400A - Max 275 kVA - DPX-27507, 2018
Pajisje ndërtimi ATS Panel 250A - Max 175 kVA - DPX-27506
ATS Panel 250A - Max 175 kVA - DPX-27506
2018
Holandë, Oudenbosch
1 600 EUR
Pajisje ndërtimi ATS Panel 250A - Max 175 kVA - DPX-27506, 2018
Pajisje ndërtimi ATS Panel 1250A - Max 865 kVA - DPX-27510
ATS Panel 1250A - Max 865 kVA - DPX-27510
2018
Holandë, Oudenbosch
3 800 EUR
Pajisje ndërtimi ATS Panel 1250A - Max 865 kVA - DPX-27510, 2018

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.