Reja dhe përdorur Rolet e kombinuar në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
Ammann AV 85-2K - Rul i kombinuar: foto 1
Ammann AV 85-2K - Rul i kombinuar: foto 2
Ammann AV 85-2K - Rul i kombinuar: foto 3
Ammann AV 85-2K - Rul i kombinuar: foto 4
Ammann AV 85-2K - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ammann AV 85-2K

Rul i kombinuar
20084277 orët84 hp
Lituani, Litauen
Botuar: 20orë 13min

24 500EUR

 • ≈ 2 455 635 ALL
 • ≈ 26 194 USD
20084277 orët84 hp
Lituani, Litauen
Kontakto shitësin
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Bomag BW164AC-2

Rul i kombinuar
2000263 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 199321

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 954 485 ALL
 • ≈ 20 848 USD
2000263 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW164AC-2 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Bomag BW164AC-2

Rul i kombinuar
20014950 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Botuar: 2dNumri i referencës 199336

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 954 485 ALL
 • ≈ 20 848 USD
20014950 orëtPesha neto: 9784 kg
Holandë, Venlo
Kontakto shitësin
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm DV 3 K - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Hamm DV 3 K

Rul i kombinuar
19993039 orëtPesha neto: 3800 kg33 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 3d

1 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 120 276 ALL
 • ≈ 1 283 USD
19993039 orëtPesha neto: 3800 kg33 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Hamm DV 10K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm DV 10K - Rul i kombinuar: foto 2

Hamm DV 10K

Rul i kombinuar
1982Pesha neto: 9200 kg
Letoni, Rīgas iela 30, Baloži, Ķekavas nov., LV-2112 Riga, Latvia
Botuar: 7d

5 990EUR

 • ≈ 600 377 ALL
 • ≈ 6 404 USD
1982Pesha neto: 9200 kg
Letoni, Rīgas iela 30, Baloži, Ķekavas nov., LV-2112 Riga, Latvia
Kontakto shitësin
Caterpillar CS-583 - Rul i kombinuar: foto 1
Caterpillar CS-583 - Rul i kombinuar: foto 2
Caterpillar CS-583 - Rul i kombinuar: foto 3
Caterpillar CS-583 - Rul i kombinuar: foto 4
Caterpillar CS-583 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Caterpillar CS-583

Rul i kombinuar
1993110088 km6032 orëtPesha neto: 15600 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 9dNumri i referencës 58215

30 900EUR

 • ≈ 3 097 107 ALL
 • ≈ 33 037 USD
1993110088 km6032 orëtPesha neto: 15600 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 1
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 2
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 3
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 4
Hamm HD13K - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Hamm HD13K

Rul i kombinuar
20012020 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Botuar: 9d

6 999EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 701 509 ALL
 • ≈ 7 483 USD
20012020 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW 100 SCC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

BOMAG BW 100 SCC-5

Rul i kombinuar
E re20219 orëtPesha neto: 1900 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 10d
Pyet për çmimin
E re20219 orëtPesha neto: 1900 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Hamm HD O75 V (111243)

Rul i kombinuar
20093800 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 12dNumri i referencës 111243N
Pyet për çmimin
20093800 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Hamm HD-O 75 K (111240)

Rul i kombinuar
201115000 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 14dNumri i referencës 111240N
Pyet për çmimin
201115000 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Hamm HD-O 75 K (111240)

Rul i kombinuar
201115000 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 14dNumri i referencës 111240
Pyet për çmimin
201115000 orët84 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Hamm HD+80 i OT (111244)

Rul i kombinuar
20141200 orët74 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 14dNumri i referencës 111244N
Pyet për çmimin
20141200 orët74 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Hamm HD+80 i OT (111244)

Rul i kombinuar
20141200 orët74 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 14dNumri i referencës 111244
Pyet për çmimin
20141200 orët74 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
BOMAG BW120-AC3---2500kg - Rul i kombinuar: foto 1
BOMAG BW120-AC3---2500kg - Rul i kombinuar: foto 2
BOMAG BW120-AC3---2500kg - Rul i kombinuar: foto 3
BOMAG BW120-AC3---2500kg - Rul i kombinuar: foto 4
BOMAG BW120-AC3---2500kg - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

BOMAG BW120-AC3---2500kg

Rul i kombinuar
20012218 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Botuar: 16d

9 499EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 952 084 ALL
 • ≈ 10 156 USD
20012218 orët
Austri, Werksgelände str. 23 5500 Mitterberghütten bei SALZBURG Österreich
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 213 D-2 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Bomag BW 213 D-2

Rul i kombinuar
19916416 orëtPesha neto: 10640 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 17dNumri i referencës 58199

19 900EUR

 • ≈ 1 994 577 ALL
 • ≈ 21 276 USD
19916416 orëtPesha neto: 10640 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 1
Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 2
Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 3
Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 4
Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Bitelli BORA C 80 MACHINE SUISSE

Rul i kombinuar
19906700 orëtPesha neto: 7600 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 17dNumri i referencës 2058034

12 500EUR

 • ≈ 1 252 875 ALL
 • ≈ 13 364 USD
19906700 orëtPesha neto: 7600 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Bomag BW 213 D MACHINE SUISSE

Rul i kombinuar
19903356 orëtPesha neto: 11400 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 25dNumri i referencës 9057359

25 000EUR

 • ≈ 2 505 750 ALL
 • ≈ 26 729 USD
19903356 orëtPesha neto: 11400 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 1
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 2
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 3
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 4
Bomag BW 120 AC-5 - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Bomag BW 120 AC-5

Rul i kombinuar
20191555 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Botuar: 27d

15 500EUR

 • ≈ 1 553 565 ALL
 • ≈ 16 572 USD
20191555 orët
Belgjikë, Belgien, MOL
Kontakto shitësin
Caterpillar CB-535B - Rul i kombinuar: foto 1
Caterpillar CB-535B - Rul i kombinuar: foto 2
Caterpillar CB-535B - Rul i kombinuar: foto 3
Caterpillar CB-535B - Rul i kombinuar: foto 4
Caterpillar CB-535B - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (49)

Caterpillar CB-535B

Rul i kombinuar
19959039 orëtPesha neto: 13500 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Botuar: 30dNumri i referencës 6057683

16 900EUR

 • ≈ 1 693 887 ALL
 • ≈ 18 068 USD
19959039 orëtPesha neto: 13500 kg
Francë, 02100 Neuville Saint Amand FRANCE
Kontakto shitësin
Ammann AR 65, Bj 02, Tandem-Vibrationswalze, Wasserber. - Rul i kombinuar: foto 1
Ammann AR 65, Bj 02, Tandem-Vibrationswalze, Wasserber. - Rul i kombinuar: foto 2
Ammann AR 65, Bj 02, Tandem-Vibrationswalze, Wasserber. - Rul i kombinuar: foto 3
Ammann AR 65, Bj 02, Tandem-Vibrationswalze, Wasserber. - Rul i kombinuar: foto 4
Ammann AR 65, Bj 02, Tandem-Vibrationswalze, Wasserber. - Rul i kombinuar: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Ammann AR 65, Bj 02, Tandem-Vibrationswalze, Wasserber.

Rul i kombinuar
2002
Gjermani, Steinknapp 2, DE-37671 Höxter-Fürstenau, Germany
Botuar: 1m 16dNumri i referencës 17752402

3 400EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 340 782 ALL
 • ≈ 3 635 USD
2002
Gjermani, Steinknapp 2, DE-37671 Höxter-Fürstenau, Germany
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Rolet e kombinuar
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.