Rul rrugësh BOMAG BW 100 ACM-5 i ri në shitje - ID: 8224043
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: BOMAG BW 100 ACM-5

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

BOMAG BW 100 ACM-5

Rul rrugësh
E re2017Pesha neto: 1650 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 25d

20 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 075 912 ALL
 • ≈ 21 860 USD
E re2017Pesha neto: 1650 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG BW 100 ACM-5 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

BOMAG BW 100 ACM-5

Rul rrugësh
202167 orëtPesha neto: 1650 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Botuar: 11m 24d
Pyet për çmimin
202167 orëtPesha neto: 1650 kg19 hp
Gjermani, Lübeck
Kontakto shitësin
2017 Bomag BW100AD-5 - Rul rrugësh: foto 1
2017 Bomag BW100AD-5 - Rul rrugësh: foto 2
2017 Bomag BW100AD-5 - Rul rrugësh: foto 3
2017 Bomag BW100AD-5 - Rul rrugësh: foto 4
2017 Bomag BW100AD-5 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

2017 Bomag BW100AD-5

Rul rrugësh
2017
Spanjë, Zaragoza, Zaragoza
Botuar: 7dNumri i referencës 240057581
Ankandi
2017
Spanjë, Zaragoza, Zaragoza
Kontakto shitësin
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul: foto 1
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul: foto 2
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul: foto 3
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul: foto 4
Bomag BW 100 AC-5 (111167) - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Bomag BW 100 AC-5 (111167)

Rul
20173400 orët32 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 23dNumri i referencës 111167
Pyet për çmimin
20173400 orët32 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 1
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 2
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 3
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 4
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Bomag BW 100 AD

Rul rrugësh
20171200 orët
Kinë, No. 1688 Lianhua South Road, Shanghai
Botuar: 16orë

10 788EUR

 • ≈ 1 092 436 ALL
 • ≈ 11 504 USD
20171200 orët
Kinë, No. 1688 Lianhua South Road, Shanghai
Kontakto shitësin
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 1
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 2
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 3
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 4
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Bomag BW 100 AD

Rul rrugësh
20171860 orët
Kinë, No. 1688 Lianhua South Road, Shanghai
Botuar: 16orë

10 788EUR

 • ≈ 1 092 436 ALL
 • ≈ 11 504 USD
20171860 orët
Kinë, No. 1688 Lianhua South Road, Shanghai
Kontakto shitësin
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 1
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 2
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 3
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 4
Bomag BW 100 AD - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Bomag BW 100 AD

Rul rrugësh
20172300 orët
Kinë, No. 1688 Lianhua South Road, Shanghai
Botuar: 15orë 59min

10 788EUR

 • ≈ 1 092 436 ALL
 • ≈ 11 504 USD
20172300 orët
Kinë, No. 1688 Lianhua South Road, Shanghai
Kontakto shitësin
BOMAG BW 100 AD-5 - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG BW 100 AD-5 - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG BW 100 AD-5 - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG BW 100 AD-5 - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG BW 100 AD-5 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

BOMAG BW 100 AD-5

Rul rrugësh
53 orëtPesha neto: 2500 kg24 hp
Holandë, Etten Leur
Botuar: 4m 24dNumri i referencës TTW0093
Pyet për çmimin
53 orëtPesha neto: 2500 kg24 hp
Holandë, Etten Leur
Kontakto shitësin
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul rrugësh: foto 1
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul rrugësh: foto 2
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul rrugësh: foto 3
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul rrugësh: foto 4
BOMAG BW 100 AC-5 - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

BOMAG BW 100 AC-5

Rul rrugësh
202130 orëtPesha neto: 2400 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 3m 20dNumri i referencës KWBC316
Pyet për çmimin
202130 orëtPesha neto: 2400 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
Bomag BW 100 ADM-5 - Rul: foto 1
Bomag BW 100 ADM-5 - Rul: foto 2
Bomag BW 100 ADM-5 - Rul: foto 3
Bomag BW 100 ADM-5 - Rul: foto 4
Bomag BW 100 ADM-5 - Rul: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Bomag BW 100 ADM-5

Rul
20132357 orëtPesha neto: 1650 kg20 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 6m 26dNumri i referencës M541-1746

9 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 002 513 ALL
 • ≈ 10 557 USD
20132357 orëtPesha neto: 1650 kg20 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin

Rul rrugësh i ri BOMAG BW 100 ACM-5

Botuar: 2m 2d

Hmm, duket se artikulli është shitur
Rul rrugësh i ri BOMAG BW 100 ACM-5: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Rul rrugësh i ri BOMAG BW 100 ACM-5: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 2m 2d

SHITUR

20 500EUR

 • ≈ 2 075 912 ALL
 • ≈ 21 860 USD

27 Mars 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: BOMAG BW 100 ACM-5

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Marka

Viti i prodhimit

2017
E re

Gjendja

e re
Data e regjistrimit të parë

01.11.2017
Inspektimi teknik

Valid till 2018-11
Pesha neto

1650 kg
Shpejtësia maks

10 km/orë
Gjerësia e tamburit

57 mm
Ngjyra

e verdhë
Vendndodhja

Gjermani, Lübeck
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

Euro 4
karburanti

dizel
rendimenti i fuqisë

19 hp
motori

Kubota D902
Shasia/pezullimi
numri i akseve

2-aks
baza e rrotës

1483 mm
gomat

205/60-15
Më shumë informacion

Комбинированный каток Bomag BW 100 ACM-5

Сombination roller Bomag BW 100 ACM-5

Год выпуска / Year of manufacture: 2017

Отработано моточасов / Operating hours: 57 h.

Двигатель / Engine: Kubota D902 (15,1 kW / 20,2 PS) Euro-4/EPA/Tier-4f

Расстояние между осями / Wheelbase: 1.483 mm

Автошины / Tyres: 205/60-15

Скорость движения / Max. Travel speed: 0 – 10,0 km/h

Габаритные размеры / Dimensions:

Транспортировочная длина / Transport length: 2.194 mm

Транспортировочная ширина / Transport width: 1.056 mm

Транспортировочная высота / / Transport height: 1.663 mm

Собственный вес / Operating weight: 1.650 kg

Технические данные / Technical specification:

Ширина вальца / Drum width: 1000 mm

Диаметр бандажa / Drum diameter: 580 mm

Толщина обечайки вальца / Thickness of drum: 12 mm

Вибрационная частота / Vibration frequency: 42/63 Hz

Номинальная амплитуда / Nominal amplitude, high/low: 0,40 mm

Центробежная сила / Centrifugal force: 8/17 kN

Статическое линейное давление / Static linear load: 7,7 kg/cm

Комплектация / Options:

Pама безопасности; аккустическое предупреждение заднего хода; габаритное освещение;

ROPS- with safety belt; laterally sliding seat with contact switch; Back-up-Alarm; Working lights front/rear; Drum lighting; CE conformity

Video: show contacts

Video: show contacts

Период поставки / Delivery: немедленно / prompt!

Цена / Price: 20.500,- EURO EXW Germany.

Мы можем обеспечить поставку также на условиях CIF Санкт-Петербург, или DDP, т.е. с таможенной очисткой и доставкой до конечного пункта назначения!

Wir können für Sie einen sicheren Transport bis zu Bestimmungsort organisieren!

We can arrange for you a safe transport to the place of destination!

BUCHHAMMER Handel GmbH

Alexander Buchhammer

Roeckstrasse 38, 23568 Luebeck, Germany

Mobil: 8 – 967 – 352 09 03

Mobil: show contacts – по русски

Mobil: show contacts – по русскиshow contacts />

Skype: show contacts

E-Mail: show contacts

E-Mail: show contacts

show contacts

SHITUR

20 500EUR

 • ≈ 2 075 912 ALL
 • ≈ 21 860 USD

27 Mars 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: BOMAG BW 100 ACM-5

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Construction machinery
t1 test archive - Buchhammer Handel GmbH