Rul rrugësh HAMM DV+ 70i VO-S i ri në shitje - ID: 6999429
Shqipëri - Shqiptar | EUR
0
Identifikohu ose regjistrohu
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: HAMM DV+ 70i VO-S

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
HAMM DV+ 70i VO-S - Rul rrugësh: foto 1
HAMM DV+ 70i VO-S - Rul rrugësh: foto 2
HAMM DV+ 70i VO-S - Rul rrugësh: foto 3
HAMM DV+ 70i VO-S - Rul rrugësh: foto 4
HAMM DV+ 70i VO-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

HAMM DV+ 70i VO-S

20191170 orët
Gjermani
Botuar: 1m 10d
Pyet për çmimin
star
20191170 orët
Gjermani
emailKontakto shitësin
Hamm DV + 70i VO S - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV + 70i VO S - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV + 70i VO S - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV + 70i VO S - Rul rrugësh: foto 4
Hamm DV + 70i VO S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Hamm DV + 70i VO S

2158 orët7815 kg74 hp
Holandë
Botuar: 3m 13dNumri i referencës TTW0017
Pyet për çmimin
star
2158 orët7815 kg74 hp
Holandë
emailKontakto shitësin
Hamm DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 1

Hamm DV+ 70i VV-S

20191040 orët7785 kg
Gjermani
Botuar: 3m 13dNumri i referencës TWBB990
Pyet për çmimin
star
20191040 orët7785 kg
Gjermani
emailKontakto shitësin
Hamm DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 4
Hamm DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Hamm DV+ 70i VV-S

20191265 orët7785 kg
Gjermani
Botuar: 3m 13dNumri i referencës TWBB991
Pyet për çmimin
star
20191265 orët7785 kg
Gjermani
emailKontakto shitësin
Hamm DV+ 90i VO-S - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV+ 90i VO-S - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV+ 90i VO-S - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV+ 90i VO-S - Rul rrugësh: foto 4
Hamm DV+ 90i VO-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Hamm DV+ 90i VO-S

20181168 orët9420 kg
Gjermani
Botuar: 3m 13dNumri i referencës TWBB905
Pyet për çmimin
star
20181168 orët9420 kg
Gjermani
emailKontakto shitësin
HAMM DV+ 70i VS-OS - Rul rrugësh: foto 1
HAMM DV+ 70i VS-OS - Rul rrugësh: foto 2
HAMM DV+ 70i VS-OS - Rul rrugësh: foto 3
HAMM DV+ 70i VS-OS - Rul rrugësh: foto 4
HAMM DV+ 70i VS-OS - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

HAMM DV+ 70i VS-OS

20192515 orët74 hp
Poloni, Ruda Śląska
Botuar: 14d
Pyet për çmimin
star
20192515 orët74 hp
Poloni, Ruda Śląska
emailKontakto shitësin
HAMM DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 1
HAMM DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 2
HAMM DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 3
HAMM DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 4
HAMM DV+ 70i VV-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

HAMM DV+ 70i VV-S

20163652 orët74 hp
Poloni, Ruda Śląska
Botuar: 1m 25d
Pyet për çmimin
star
20163652 orët74 hp
Poloni, Ruda Śląska
emailKontakto shitësin
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 1
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 2
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 3
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 4
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

HAMM DV+ 90i VV-S

20166455 orët
Poloni
Botuar: 1m
Pyet për çmimin
star
20166455 orët
Poloni
emailKontakto shitësin
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 1
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 2
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 3
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 4
HAMM DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

HAMM DV+ 90i VV-S

20153113 orët100 hp
Poloni, Ruda Śląska
Botuar: 14d
Pyet për çmimin
star
20153113 orët100 hp
Poloni, Ruda Śląska
emailKontakto shitësin
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 4

Hamm DV+ 90i VV-S

2018641 orët9500 kg
Gjermani
Botuar: 3m 13dNumri i referencës TWBB907
Pyet për çmimin
star
2018641 orët9500 kg
Gjermani
emailKontakto shitësin
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 4
Hamm DV+ 90i VV-S - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Hamm DV+ 90i VV-S

20163772 orët9370 kg
Gjermani
Botuar: 3m 13dNumri i referencës TWBA676
Pyet për çmimin
star
20163772 orët9370 kg
Gjermani
emailKontakto shitësin
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 1
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 2
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 3
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 4
Hamm DV90 VO - Rul rrugësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Hamm DV90 VO

20058855 orët9400 kg68 hp
Poloni
Botuar: 3m 13d
Pyet për çmimin
star
20058855 orët9400 kg68 hp
Poloni
emailKontakto shitësin

Rul rrugësh i ri HAMM DV+ 70i VO-S

Botuar: 10m 13d

Hmm, duket se artikulli është shitur
Rul rrugësh i ri HAMM DV+ 70i VO-S: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Rul rrugësh i ri HAMM DV+ 70i VO-S: foto 1
See what's in stock now

Botuar: 10m 13d

SHITUR

95 000EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 9 645 920 ALL
  • ≈ 102 611 USD

9 Shkurt 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: HAMM DV+ 70i VO-S

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Marka

Viti i prodhimit

2019
E re

Gjendja

e re
Data e regjistrimit të parë

01.05.2020
Inspektimi teknik

Valid till 2021-05
Orët e makinerisë

17 orët
Pesha neto

7815 kg
Shpejtësia maks

11 km/orë
Gjerësia e tamburit

1500 mm
Ngjyra

portokalli
Vendndodhja

Gjermani, Lübeck
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

Euro 3
karburanti

dizel
rendimenti i fuqisë

73 hp
motori

Kubota V3307-CR-T
Shasia/pezullimi
numri i akseve

2-aks
baza e rrotës

3000 mm
Karroceria/supestruktura
arka e veglave

Kabina/pjesa e brendshme
drita shtesë

ngrohësi

drejtimi servo

ngrohje e ndenjëseve

ndenjësja pneumatike e shoferit

radio

MP3

kompjuter bordi

Më shumë informacion

Тандемный виброкаток / Tandem vibratory roller Hamm DV+ 70i VO-S Год выпуска / Year of manufacture: 2019 – new, demo machine! Отработано моточасов / Operating hours: 17 h. Двигатель / Engine: KUBOTA V3307-CR-T (54,6 kW / 74,3 PS) Euro3B/EPA/Tier4 Расстояние между осями / Wheelbase: 3.000 mm Давление на обе оси / Axle load: 4.170/4.110 kg Скорость движения / Max. Travel speed: 0 – 11,0 km/h Габаритные размеры / Dimensions: Транспортировочная длина / Transport length: 4.140 mm Транспортировочная ширина / Transport width: 1.603 mm Транспортировочная высота / Transport height: 2.960 mm Собственный вес в полном снаряжении / Operating weight: 7.815 kg Технические данные / Technical specification: Передний валец с вибратором / Front Drum with Vibratin: Задний валец с осцилятором / Rear Drum with Oszillation: Ширина вальца / Drum width: 1.500/1.500 mm Диаметр бандажей / Drum diameter: 1.140/1.140 mm Толщина обечайки вальца / Thickness of drum: 17/20 mm Вибрационная частота / Vibration frequency: 42/50 Hz Осциляционная сила / Oszillation force: 98 kN Номинальная амплитуда / Nominal amplitude, high/low: 0,61/0,42 mm Центробежная сила / Centrifugal force: 68/67 kN Статическое линейное давление / Static linear load: 26,2/25,9 kg/cm Комплектация / Options: Комфортабельная кабина c кондиционером и отоплением, радио-MP3-player; аккустическое предупреждение заднего хода; измеритель температуры асфальта; габаритное освещение; HCQ-измеритель температуры асфальта сзади и спереди. ROPS-cabin with air-conditioning + heater; radio-MP3-player; Hammtronic; HCQ asphalt temperature meter; Automatic Steering wheel and drive level with HI-DRIVE; Drum lighting; CE conformity Video: show contacts Video: show contacts Video: show contacts Период поставки / Delivery: немедленно / sofort / prompt! Цена / Price: 95.000,- EURO (net) EXW Germany Мы можем обеспечить поставку также на условиях CIF Санкт-Петербург, или DDP, т.е. с таможенной очисткой и доставкой до конечного пункта назначения! Wir können für Sie einen sicheren Transport bis zu Bestimmungsort organisieren! We can arrange for you a safe transport to the place of destination! BUCHHAMMER Handel GmbH Alexander Buchhammer Roeckstrasse 38, 23568 Luebeck, Germany Mobil: show contacts (WhatsApp & Viber) & по-русски Mobil: show contacts – по-русскиshow contacts /> Skype: show contacts="#seller-contacts">show contacts E-Mail: show contacts E-Mail: show contacts show contacts

SHITUR

95 000EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 9 645 920 ALL
  • ≈ 102 611 USD

9 Shkurt 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: HAMM DV+ 70i VO-S

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Construction machinery
t1 test archive - Buchhammer Handel GmbH