Set gjeneratori Caterpillar DE50E0 - 50 kVA Generator - DPX-18006

Online: 5m 27d

Marka CATERPILLAR
ID DPX-18006
Viti i prodhimit 2019
Pesha bruto 1 002 kg
Vëllimi 219 L
Gjatësia e transportit 2 120 mm
Gjerësia e transportit 980 mm
Lartësia e transportit 1 520 mm
Tensioni 400
Frekuenca 50 Hz
Vendndodhja Holandë, Oudenbosch
Telefoni +31 (0) 6-49...
Motori/linja e ngarjes
  • motori: Caterpillar C3.3
  • bateria: yes
Shasia/pezullimi
  • serbatorët e karburantit: yes
Pjesë shtesë
  • garancia
  • vërtetimet: EPA, CE, CE
11500 EUR
11 500
EUR
  • 1 397 354 ALL
  • 12 678 USD

Lizingu

DPX Power
Shitësi
DPX Power
Holandë
I besueshëm
7 Më shumë se 7 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
22:51
11 500
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Set gjeneratori Caterpillar DE165E0 - 165 kVA Generator - DPX-18016
Caterpillar DE165E0 - 165 kVA Generator - DPX-18016
2019
Holandë, Oudenbosch
20 500 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE165E0 - 165 kVA Generator - DPX-18016, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE65E0 - 65 kVA Generator - DPX-18010
Caterpillar DE65E0 - 65 kVA Generator - DPX-18010
2019
Holandë, Oudenbosch
13 400 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE65E0 - 65 kVA Generator - DPX-18010, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE33E0 - 33 kVA Generator - DPX-18004
Caterpillar DE33E0 - 33 kVA Generator - DPX-18004
2019
Holandë, Oudenbosch
9 900 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE33E0 - 33 kVA Generator - DPX-18004, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE88E0 - 88 kVA Generator - DPX-18012
Caterpillar DE88E0 - 88 kVA Generator - DPX-18012
2019
Holandë, Oudenbosch
14 300 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE88E0 - 88 kVA Generator - DPX-18012, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE220E0 - 220 kVA Generator - DPX-18018
Caterpillar DE220E0 - 220 kVA Generator - DPX-18018
2019
Holandë, Oudenbosch
27 500 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE220E0 - 220 kVA Generator - DPX-18018, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE150E0 - 150 kVA Generator - DPX-18016.1
Caterpillar DE150E0 - 150 kVA Generator - DPX-18016.1
2019
Holandë, Oudenbosch
19 750 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE150E0 - 150 kVA Generator - DPX-18016.1, 2019
Set gjeneratori Caterpillar C9 DE250E0 - 250 kVA Generator - DPX-18019
Caterpillar C9 DE250E0 - 250 kVA Generator - DPX-18019
2019
Holandë, Oudenbosch
31 500 EUR
Set gjeneratori Caterpillar C9 DE250E0 - 250 kVA Generator - DPX-18019, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE110E2 - 110 kVA Generator - DPX-18014
Caterpillar DE110E2 - 110 kVA Generator - DPX-18014
2019
Holandë, Oudenbosch
15 750 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE110E2 - 110 kVA Generator - DPX-18014, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE22E3 - 22 kVA Generator - DPX-18003
Caterpillar DE22E3 - 22 kVA Generator - DPX-18003
2019
Holandë, Oudenbosch
8 790 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE22E3 - 22 kVA Generator - DPX-18003, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE18E3 - 18 kVA Generator - DPX-18002
Caterpillar DE18E3 - 18 kVA Generator - DPX-18002
2019
Holandë, Oudenbosch
8 350 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE18E3 - 18 kVA Generator - DPX-18002, 2019
Set gjeneratori Caterpillar C9 - DE275E0 - 275 Generator - DPX-18020
Caterpillar C9 - DE275E0 - 275 Generator - DPX-18020
2019
Holandë, Oudenbosch
35 900 EUR
Set gjeneratori Caterpillar C9 - DE275E0 - 275 Generator - DPX-18020, 2019
Set gjeneratori Caterpillar DE9.5E3- 9.5 kVA Generator - DPX-18000
Caterpillar DE9.5E3- 9.5 kVA Generator - DPX-18000
2019
Holandë, Oudenbosch
9 106 EUR
Set gjeneratori Caterpillar DE9.5E3- 9.5 kVA Generator - DPX-18000, 2019

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.