Reja dhe përdorur Shkarkuesë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 67
Morooka MST 2200 V - Shkarkues: foto 1
Morooka MST 2200 V - Shkarkues: foto 2
Morooka MST 2200 V - Shkarkues: foto 3
Morooka MST 2200 V - Shkarkues: foto 4
Morooka MST 2200 V - Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)
TOP

Morooka MST 2200 V

19964266 orët239 hp
Holandë
Botuar: 22d

39 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 094 451 ALL
 • ≈ 42 750 USD
19964266 orët239 hp
Holandë
Kontakto shitësin
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 1
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 2
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 3
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 4
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Komatsu HD465-7

201110000 orët
Kinë
Botuar: 5orë 53min
Pyet për çmimin
201110000 orët
Kinë
Kontakto shitësin
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 1
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 2
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 3
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 4
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Komatsu HD465-7

201110233 orët
Kinë
Botuar: 5orë 53min
Pyet për çmimin
201110233 orët
Kinë
Kontakto shitësin
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 1
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 2
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 3
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 4
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Komatsu HD465-7

20117499 orët
Kinë
Botuar: 5orë 53min
Pyet për çmimin
20117499 orët
Kinë
Kontakto shitësin
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 1
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 2
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 3
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 4
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Komatsu HD465-7

20118421 orët
Kinë
Botuar: 5orë 54min
Pyet për çmimin
20118421 orët
Kinë
Kontakto shitësin
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 1
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 2
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 3
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 4
Komatsu HD465-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Komatsu HD465-7

201110000 orët
Kinë
Botuar: 5orë 54min
Pyet për çmimin
201110000 orët
Kinë
Kontakto shitësin
Bell B25D - B 25 D - incl tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 1
Bell B25D - B 25 D - incl tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 2
Bell B25D - B 25 D - incl tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 3
Bell B25D - B 25 D - incl tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 4
Bell B25D - B 25 D - incl tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

Bell B25D - B 25 D - incl tailgate

200819430 orëtNgarkesa e dobishme: 41500 kg274 hp
Holandë
Botuar: 9orë 16min
Pyet për çmimin
200819430 orëtNgarkesa e dobishme: 41500 kg274 hp
Holandë
Bell B 25 D -- B 25 D - Central greasing - Tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 1
Bell B 25 D -- B 25 D - Central greasing - Tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 2
Bell B 25 D -- B 25 D - Central greasing - Tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 3
Bell B 25 D -- B 25 D - Central greasing - Tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 4
Bell B 25 D -- B 25 D - Central greasing - Tailgate - Shkarkues teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

Bell B 25 D -- B 25 D - Central greasing - Tailgate

200815635 orëtNgarkesa e dobishme: 41500 kg274 hp
Holandë
Botuar: 9orë 17min
Pyet për çmimin
200815635 orëtNgarkesa e dobishme: 41500 kg274 hp
Holandë
Komatsu HM300-1 - Shkarkues teleskopik: foto 1
Komatsu HM300-1 - Shkarkues teleskopik: foto 2
Komatsu HM300-1 - Shkarkues teleskopik: foto 3
Komatsu HM300-1 - Shkarkues teleskopik: foto 4
Komatsu HM300-1 - Shkarkues teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Komatsu HM300-1

200512400 orëtPesha neto: 22500 kg325 hp
Hungari
Botuar: 9orë 48minNumri i referencës AUG

64 345EUR

 • ≈ 6 669 809 ALL
 • ≈ 69 639 USD
200512400 orëtPesha neto: 22500 kg325 hp
Hungari
Kontakto shitësin
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 1
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 2
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 3
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 4
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Terex BENFORD mini dumper

20153451 orëtPesha neto: 4665 kgNgarkesa e dobishme: 9000 kg73 hp
Hungari
Botuar: 9orë 49minNumri i referencës PLK533

16 800EUR

 • ≈ 1 741 437 ALL
 • ≈ 18 182 USD
20153451 orëtPesha neto: 4665 kgNgarkesa e dobishme: 9000 kg73 hp
Hungari
Kontakto shitësin
Terex BENFORD 9TON mini dumper - Minshkarkues: foto 1
Terex BENFORD 9TON mini dumper - Minshkarkues: foto 2
Terex BENFORD 9TON mini dumper - Minshkarkues: foto 3
Terex BENFORD 9TON mini dumper - Minshkarkues: foto 4
Terex BENFORD 9TON mini dumper - Minshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Terex BENFORD 9TON mini dumper

20162387 orëtPesha neto: 4995 kgNgarkesa e dobishme: 9000 kg
Hungari
Botuar: 9orë 56minNumri i referencës PLK531

17 000EUR

 • ≈ 1 762 169 ALL
 • ≈ 18 398 USD
20162387 orëtPesha neto: 4995 kgNgarkesa e dobishme: 9000 kg
Hungari
Kontakto shitësin
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 1
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 2
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 3
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 4
Terex BENFORD mini dumper - Minshkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Terex BENFORD mini dumper

20143917 orëtPesha neto: 4770 kgNgarkesa e dobishme: 9000 kg120 hp
Hungari
Botuar: 9orë 56minNumri i referencës PLK532

16 600EUR

 • ≈ 1 720 706 ALL
 • ≈ 17 966 USD
20143917 orëtPesha neto: 4770 kgNgarkesa e dobishme: 9000 kg120 hp
Hungari
Kontakto shitësin
2008 mod Bergmann 3012 H.K. - KUN 4 437 timer!!! - Shkarkues: foto 1
2008 mod Bergmann 3012 H.K. - KUN 4 437 timer!!! - Shkarkues: foto 2
2008 mod Bergmann 3012 H.K. - KUN 4 437 timer!!! - Shkarkues: foto 3
2008 mod Bergmann 3012 H.K. - KUN 4 437 timer!!! - Shkarkues: foto 4
2008 mod Bergmann 3012 H.K. - KUN 4 437 timer!!! - Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

2008 mod Bergmann 3012 H.K. - KUN 4 437 timer!!!

2008
Norvegji
Botuar: 12orë 45min
Ankandi
2008
Norvegji
Kontakto shitësin
Minidumper Knut - Shkarkues: foto 1
Minidumper Knut - Shkarkues: foto 2
Minidumper Knut - Shkarkues: foto 3
Minidumper Knut - Shkarkues: foto 4
Minidumper Knut - Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Minidumper Knut

2022
Norvegji
Botuar: 12orë 45min
Ankandi
2022
Norvegji
Kontakto shitësin
1974 Moxy D15 6x6 Dumper - Shkarkues: foto 1
1974 Moxy D15 6x6 Dumper - Shkarkues: foto 2
1974 Moxy D15 6x6 Dumper - Shkarkues: foto 3
1974 Moxy D15 6x6 Dumper - Shkarkues: foto 4
1974 Moxy D15 6x6 Dumper - Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (39)

1974 Moxy D15 6x6 Dumper

1974
Norvegji
Botuar: 12orë 50min
Ankandi
1974
Norvegji
Kontakto shitësin
Volvo A35 D A35D - Shkarkues teleskopik: foto 1
Volvo A35 D A35D - Shkarkues teleskopik: foto 2
Volvo A35 D A35D - Shkarkues teleskopik: foto 3
Volvo A35 D A35D - Shkarkues teleskopik: foto 4
Volvo A35 D A35D - Shkarkues teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Volvo A35 D A35D

200617473 orët387 hp
Holandë, Veghel
Botuar: 20orë 55minNumri i referencës 70234053

53 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 576 746 ALL
 • ≈ 58 227 USD
200617473 orët387 hp
Holandë, Veghel
Kontakto shitësin
WACKER NEUSON DT23 - Shkarkues: foto 1
WACKER NEUSON DT23 - Shkarkues: foto 2
WACKER NEUSON DT23 - Shkarkues: foto 3
WACKER NEUSON DT23 - Shkarkues: foto 4
WACKER NEUSON DT23 - Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

WACKER NEUSON DT23

2019466 orëtPesha neto: 2300 kgNgarkesa e dobishme: 2300 kg33 hp
Holandë
Botuar: 21orë 27minNumri i referencës 82436

2 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 259 142 ALL
 • ≈ 2 705 USD
2019466 orëtPesha neto: 2300 kgNgarkesa e dobishme: 2300 kg33 hp
Holandë
Kontakto shitësin
Yanmar C50 R -3A SWIVLE - Shkarkues: foto 1
Yanmar C50 R -3A SWIVLE - Shkarkues: foto 2
Yanmar C50 R -3A SWIVLE - Shkarkues: foto 3
Yanmar C50 R -3A SWIVLE - Shkarkues: foto 4
Yanmar C50 R -3A SWIVLE - Shkarkues: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Yanmar C50 R -3A SWIVLE

20112959 orët92 hp
Holandë, Veghel
Botuar: 22orë 19minNumri i referencës 70236563

29 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 088 978 ALL
 • ≈ 32 252 USD
20112959 orët92 hp
Holandë, Veghel
Kontakto shitësin
ABC B 50 - Shkarkues teleskopik: foto 1
ABC B 50 - Shkarkues teleskopik: foto 2
ABC B 50 - Shkarkues teleskopik: foto 3
ABC B 50 - Shkarkues teleskopik: foto 4
ABC B 50 - Shkarkues teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

ABC B 50

1976
Danimarkë, Glostrup
Botuar: 1d

405EUR

Ankandi
 • ≈ 41 981 ALL
 • ≈ 438 USD
1976
Danimarkë, Glostrup
Volvo A25D - Shkarkues teleskopik: foto 1
Volvo A25D - Shkarkues teleskopik: foto 2
Volvo A25D - Shkarkues teleskopik: foto 3
Volvo A25D - Shkarkues teleskopik: foto 4
Volvo A25D - Shkarkues teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Volvo A25D

200521231 orëtNgarkesa e dobishme: 25000 kg303 hp
Poloni, Płoty
Botuar: 1d

54 356EUR

 • ≈ 5 634 379 ALL
 • ≈ 58 828 USD
200521231 orëtNgarkesa e dobishme: 25000 kg303 hp
Poloni, Płoty
Komatsu HD605-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 1
Komatsu HD605-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 2
Komatsu HD605-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 3
Komatsu HD605-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 4
Komatsu HD605-7 - Shkarkues i palëvizshëm: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Komatsu HD605-7

2005258970 km24541 orëtPesha neto: 45900 kg
Holandë, DEURNE
Botuar: 1dNumri i referencës E05592
Pyet për çmimin
2005258970 km24541 orëtPesha neto: 45900 kg
Holandë, DEURNE
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 67
1 / 67
T1 new listing page - Shkarkuesë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.