Reja dhe përdorur Shtrirës të tubave në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Shtrirës të tubave

42
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 1
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 2
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 3
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 4
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Xrok Granite 400

Shtrirës i tubave
E re2023
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 54minNumri i referencës E04398
Pyet për çmimin
E re2023
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar D6E Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 1
Caterpillar D6E Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 2
Caterpillar D6E Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 3
Caterpillar D6E Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 4
Caterpillar D6E Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar D6E Pipe carrier

Shtrirës i tubave
19954281 orët
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 54minNumri i referencës E04434
Pyet për çmimin
19954281 orët
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar D8T Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 1
Caterpillar D8T Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 2
Caterpillar D8T Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 3
Caterpillar D8T Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 4
Caterpillar D8T Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar D8T Pipe carrier

Shtrirës i tubave
2015
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 55minNumri i referencës E02750
Pyet për çmimin
2015
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 1

Xrok Granite 400

Shtrirës i tubave
E re2024
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 55minNumri i referencës E04519
Pyet për çmimin
E re2024
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar D8K Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 1
Caterpillar D8K Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 2
Caterpillar D8K Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 3
Caterpillar D8K Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 4
Caterpillar D8K Pipe carrier - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar D8K Pipe carrier

Shtrirës i tubave
19781235 orët
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 56minNumri i referencës E04881
Pyet për çmimin
19781235 orët
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 583K - Shtrirës i tubave: foto 1

Caterpillar 583K

Shtrirës i tubave
19771949 orëtPesha neto: 40600 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 56minNumri i referencës E04714
Pyet për çmimin
19771949 orëtPesha neto: 40600 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
EPE PL95H - Shtrirës i tubave: foto 1

EPE PL95H

Shtrirës i tubave
2013976 orëtPesha neto: 60850 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 56minNumri i referencës E02997
Pyet për çmimin
2013976 orëtPesha neto: 60850 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
EPE Sheave block 35T - Shtrirës i tubave: foto 1
EPE Sheave block 35T - Shtrirës i tubave: foto 2
EPE Sheave block 35T - Shtrirës i tubave: foto 3
EPE Sheave block 35T - Shtrirës i tubave: foto 4
EPE Sheave block 35T - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

EPE Sheave block 35T

Shtrirës i tubave
E re2010
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 57minNumri i referencës K01405

3 275EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 328 253 ALL
  • ≈ 3 501 USD
E re2010
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
O.F.S. Sheave block 25T - Shtrirës i tubave: foto 1
O.F.S. Sheave block 25T - Shtrirës i tubave: foto 2
O.F.S. Sheave block 25T - Shtrirës i tubave: foto 3
O.F.S. Sheave block 25T - Shtrirës i tubave: foto 4
O.F.S. Sheave block 25T - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

O.F.S. Sheave block 25T

Shtrirës i tubave
E re2014
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 57minNumri i referencës K02753

2 750EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 275 632 ALL
  • ≈ 2 940 USD
E re2014
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Scaip SPX-960 - Shtrirës i tubave: foto 1
Scaip SPX-960 - Shtrirës i tubave: foto 2
Scaip SPX-960 - Shtrirës i tubave: foto 3
Scaip SPX-960 - Shtrirës i tubave: foto 4
Scaip SPX-960 - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Scaip SPX-960

Shtrirës i tubave
20182072 orët
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 57minNumri i referencës E05882
Pyet për çmimin
20182072 orët
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
EPE Hookblock 35T - Shtrirës i tubave: foto 1
EPE Hookblock 35T - Shtrirës i tubave: foto 2
EPE Hookblock 35T - Shtrirës i tubave: foto 3
EPE Hookblock 35T - Shtrirës i tubave: foto 4
EPE Hookblock 35T - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

EPE Hookblock 35T

Shtrirës i tubave
E re2010
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 57minNumri i referencës K01401

3 150EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 315 724 ALL
  • ≈ 3 367 USD
E re2010
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
O.F.S. Hookblock 25T - Shtrirës i tubave: foto 1
O.F.S. Hookblock 25T - Shtrirës i tubave: foto 2
O.F.S. Hookblock 25T - Shtrirës i tubave: foto 3
O.F.S. Hookblock 25T - Shtrirës i tubave: foto 4
O.F.S. Hookblock 25T - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

O.F.S. Hookblock 25T

Shtrirës i tubave
E re2014
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 57minNumri i referencës K02751

2 650EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 265 609 ALL
  • ≈ 2 833 USD
E re2014
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 1
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 2
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 3
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 4
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Delta DPM345FX Kit

Shtrirës i tubave
2016
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 57minNumri i referencës K04757
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 1
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 2
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 3
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 4
Delta DPM345FX Kit - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Delta DPM345FX Kit

Shtrirës i tubave
2016
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 58minNumri i referencës K04756
Pyet për çmimin
2016
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 594H - Shtrirës i tubave: foto 1

Caterpillar 594H

Shtrirës i tubave
1985Pesha neto: 55100 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 58minNumri i referencës E04973
Pyet për çmimin
1985Pesha neto: 55100 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 587R - Shtrirës i tubave: foto 1

Caterpillar 587R

Shtrirës i tubave
20116073 orëtPesha neto: 53442 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 58minNumri i referencës E04830
Pyet për çmimin
20116073 orëtPesha neto: 53442 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 1

Xrok Granite 400

Shtrirës i tubave
E re2024
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 58minNumri i referencës E04518
Pyet për çmimin
E re2024
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Caterpillar 572G - Shtrirës i tubave: foto 1

Caterpillar 572G

Shtrirës i tubave
19762304 orëtPesha neto: 27400 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 58minNumri i referencës E04187
Pyet për çmimin
19762304 orëtPesha neto: 27400 kg
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Xrok Granite 400 - Shtrirës i tubave: foto 1

Xrok Granite 400

Shtrirës i tubave
E re2024
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Botuar: 13orë 58minNumri i referencës E04517
Pyet për çmimin
E re2024
Holandë, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Kontakto shitësin
Talleks ETC-2011 - Shtrirës i tubave: foto 1
Talleks ETC-2011 - Shtrirës i tubave: foto 2
Talleks ETC-2011 - Shtrirës i tubave: foto 3
Talleks ETC-2011 - Shtrirës i tubave: foto 4
Talleks ETC-2011 - Shtrirës i tubave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Talleks ETC-2011

Shtrirës i tubave
1989Pesha neto: 12500 kg78 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 10d

7 200EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 721 656 ALL
  • ≈ 7 698 USD
1989Pesha neto: 12500 kg78 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Shtrirës të tubave
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.