Sondë shpimi Atlas Copco Roc L6

Online: 2m 26d

Marka ATLAS
ID 2178
Viti i prodhimit 2001
Orët e makinerisë 16 000 orët
Vendndodhja Mbretëria e Bashkuar, Billingham
Telefoni +44 7... Shiko numrin e telefonit
43861 EUR
43 861
EUR
  • 5 311 830 ALL
  • 48 576 USD

OMNIA MACHINERY UK LIMITED
Shitësi
OMNIA MACHINERY UK LIMITED
Mbretëria e Bashkuar
Ora lokale e shitësit
17:57
43 861
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Sondë shpimi Atlas Copco Roc L6
Atlas Copco Roc L6
2001, 5 300 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
62 502 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco Roc L6, 2001
Sondë shpimi Atlas Copco Roc L6
Atlas Copco Roc L6
2002, 14 500 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
60 309 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco Roc L6, 2002
Sondë shpimi Atlas Copco Roc L6
Atlas Copco Roc L6
2004, 17 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
60 309 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco Roc L6, 2004
Sondë shpimi Atlas Copco ROC L8
Atlas Copco ROC L8
2006, 9 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
130 486 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC L8, 2006
Sondë shpimi Atlas Copco ROC L8
Atlas Copco ROC L8
2010, 10 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
158 996 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC L8, 2010
Sondë shpimi Atlas Copco ROC L8-44
Atlas Copco ROC L8-44
2000, 16 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
43 861 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC L8-44, 2000
Sondë shpimi Atlas Copco ROC F6-34
Atlas Copco ROC F6-34
2006, 8 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
75 660 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC F6-34, 2006
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D7C
Atlas Copco ROC D7C
2008, 12 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
64 695 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D7C, 2008
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D9 RRC
Atlas Copco ROC D9 RRC
2007, 14 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
43 312 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D9 RRC, 2007
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D7 RRC
Atlas Copco ROC D7 RRC
2005, 9 000 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
62 500 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D7 RRC, 2005
Sondë shpimi Atlas Copco ROC F9C-11
Atlas Copco ROC F9C-11
2009, 16 200 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
65 243 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC F9C-11, 2009
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D9C-11
Atlas Copco ROC D9C-11
2007, 9 700 orët
Mbretëria e Bashkuar, Billingham
55 000 EUR
Sondë shpimi Atlas Copco ROC D9C-11, 2007

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.