Reja dhe përdorur Stabilizuesit e dheut në shitje - Truck1 Shqipëri

Stabilizuesit e dheut

44
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
Bomag MPH 122-2 (110763) - Stabilizues dheu: foto 1
Bomag MPH 122-2 (110763) - Stabilizues dheu: foto 2
Bomag MPH 122-2 (110763) - Stabilizues dheu: foto 3
Bomag MPH 122-2 (110763) - Stabilizues dheu: foto 4
Bomag MPH 122-2 (110763) - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Bomag MPH 122-2 (110763)

Stabilizues dheu
20147700 orët482 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Botuar: 4dNumri i referencës 110763
Pyet për çmimin
20147700 orët482 hp
Austri, Wasserwerkstrasse 38, AT-4053 Haid, Austria
Kontakto shitësin
Wirtgen WR 240 I - Stabilizues dheu: foto 1
Wirtgen WR 240 I - Stabilizues dheu: foto 2

Wirtgen WR 240 I

Stabilizues dheu
20179971 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 8dNumri i referencës 7917

275 000EUR

 • ≈ 27 567 925 ALL
 • ≈ 299 395 USD
20179971 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Stabilizues dheu: foto 1
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Stabilizues dheu: foto 2
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Stabilizues dheu: foto 3
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Stabilizues dheu: foto 4
Rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

rotadairon MS250 L wirtgen WS soil stabilizer asph

Stabilizues dheu
Holandë, Niederlande, Zevenbergen, Noord-Brabant
Botuar: 14d

14 000EUR

 • ≈ 1 403 458 ALL
 • ≈ 15 241 USD
Holandë, Niederlande, Zevenbergen, Noord-Brabant
Kontakto shitësin
Wirtgen WR2500SK - Stabilizues dheu: foto 1
Wirtgen WR2500SK - Stabilizues dheu: foto 2
Wirtgen WR2500SK - Stabilizues dheu: foto 3
Wirtgen WR2500SK - Stabilizues dheu: foto 4
Wirtgen WR2500SK - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Wirtgen WR2500SK

Stabilizues dheu
2004
Kinë, Hefei
Botuar: 23d
Pyet për çmimin
2004
Kinë, Hefei
Kontakto shitësin
Bomag MPH 122 - Stabilizues dheu: foto 1
Bomag MPH 122 - Stabilizues dheu: foto 2
Bomag MPH 122 - Stabilizues dheu: foto 3
Bomag MPH 122 - Stabilizues dheu: foto 4
Bomag MPH 122 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Bomag MPH 122

Stabilizues dheu
20048000 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 25dNumri i referencës 7802

70 000EUR

 • ≈ 7 017 290 ALL
 • ≈ 76 209 USD
20048000 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Streumaster SW10TA - Stabilizues dheu: foto 1
Streumaster SW10TA - Stabilizues dheu: foto 2
Streumaster SW10TA - Stabilizues dheu: foto 3
Streumaster SW10TA - Stabilizues dheu: foto 4
Streumaster SW10TA - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Streumaster SW10TA

Stabilizues dheu
2022Pesha neto: 5700 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 28dNumri i referencës BSBC252
Pyet për çmimin
2022Pesha neto: 5700 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 1
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 2
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 3
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 4
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Caterpillar RM500

Stabilizues dheu
20153934 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 1m 9dNumri i referencës US1664

269 660EUR

 • ≈ 27 032 606 ALL
 • ≈ 293 581 USD
20153934 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Stabilizues dheu: foto 1
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Stabilizues dheu: foto 2
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Stabilizues dheu: foto 3
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Stabilizues dheu: foto 4
BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

BOMAG BS 12000 Profi / factory overhauled

Stabilizues dheu
2019Pesha neto: 6200 kg
Gjermani, Konz
Botuar: 1m 12dNumri i referencës BSBD425
Pyet për çmimin
2019Pesha neto: 6200 kg
Gjermani, Konz
Kontakto shitësin
Wirtgen WR 200 XLI - Stabilizues dheu: foto 1
Wirtgen WR 200 XLI - Stabilizues dheu: foto 2
Wirtgen WR 200 XLI - Stabilizues dheu: foto 3
Wirtgen WR 200 XLI - Stabilizues dheu: foto 4
Wirtgen WR 200 XLI - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Wirtgen WR 200 XLI

Stabilizues dheu
20166466 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 1m 27dNumri i referencës US1652

205 672EUR

 • ≈ 20 618 000 ALL
 • ≈ 223 917 USD
20166466 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Panien P12T - Stabilizues dheu: foto 1

Panien P12T

Stabilizues dheu
Kolumbi, Girón
Botuar: 2m 3dNumri i referencës 12609
Ankandi
Kolumbi, Girón
Kontakto shitësin
Wirtgen WR 200 XLI - Stabilizues dheu: foto 1
Wirtgen WR 200 XLI - Stabilizues dheu: foto 2

Wirtgen WR 200 XLI

Stabilizues dheu
20164711 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 2m 4dNumri i referencës US1642

223 954EUR

 • ≈ 22 450 716 ALL
 • ≈ 243 820 USD
20164711 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Wirtgen KMA200 - Stabilizues dheu: foto 1
Wirtgen KMA200 - Stabilizues dheu: foto 2
Wirtgen KMA200 - Stabilizues dheu: foto 3
Wirtgen KMA200 - Stabilizues dheu: foto 4
Wirtgen KMA200 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Wirtgen KMA200

Stabilizues dheu
2007
Kinë, Hefei
Botuar: 2m 9d
Pyet për çmimin
2007
Kinë, Hefei
Kontakto shitësin
Caterpillar RM350 B - Stabilizues dheu: foto 1
Caterpillar RM350 B - Stabilizues dheu: foto 2
Caterpillar RM350 B - Stabilizues dheu: foto 3
Caterpillar RM350 B - Stabilizues dheu: foto 4
Caterpillar RM350 B - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Caterpillar RM350 B

Stabilizues dheu
2005
Holandë, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Botuar: 2m 13dNumri i referencës 00031227

65 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 516 055 ALL
 • ≈ 70 766 USD
2005
Holandë, BIG 5 De Tweede Geerden 35 Velddriel
Kontakto shitësin
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 1
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 2
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 3
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 4
Caterpillar RM500 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Caterpillar RM500

Stabilizues dheu
20064900 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 2m 25dNumri i referencës US1132

137 115EUR

 • ≈ 13 745 367 ALL
 • ≈ 149 278 USD
20064900 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Rabaud Ratostab 250 - Stabilizues dheu: foto 1
Rabaud Ratostab 250 - Stabilizues dheu: foto 2
Rabaud Ratostab 250 - Stabilizues dheu: foto 3
Rabaud Ratostab 250 - Stabilizues dheu: foto 4
Rabaud Ratostab 250 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Rabaud Ratostab 250

Stabilizues dheu
2008
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 2m 27d

26 000EUR

 • ≈ 2 606 422 ALL
 • ≈ 28 306 USD
2008
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
WIRTGEN WR 2400 - Stabilizues dheu: foto 1
WIRTGEN WR 2400 - Stabilizues dheu: foto 2
WIRTGEN WR 2400 - Stabilizues dheu: foto 3
WIRTGEN WR 2400 - Stabilizues dheu: foto 4
WIRTGEN WR 2400 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

WIRTGEN WR 2400

Stabilizues dheu
20081 orët563 hp
Francë, 103 RUE LUDOVIC BOUTLEUX 62400 BETHUNE, FRANCE
Botuar: 2m 27d
Pyet për çmimin
20081 orët563 hp
Francë, 103 RUE LUDOVIC BOUTLEUX 62400 BETHUNE, FRANCE
Kontakto shitësin
Bomag MPH 120 - Stabilizues dheu: foto 1
Bomag MPH 120 - Stabilizues dheu: foto 2
Bomag MPH 120 - Stabilizues dheu: foto 3
Bomag MPH 120 - Stabilizues dheu: foto 4
Bomag MPH 120 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Bomag MPH 120

Stabilizues dheu
20015924 orët
Holandë, Niederlande, Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Botuar: 2m 28dNumri i referencës 5210

62 000EUR

 • ≈ 6 215 314 ALL
 • ≈ 67 500 USD
20015924 orët
Holandë, Niederlande, Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Kontakto shitësin
CAT RM 300 - Stabilizues dheu: foto 1
CAT RM 300 - Stabilizues dheu: foto 2
CAT RM 300 - Stabilizues dheu: foto 3
CAT RM 300 - Stabilizues dheu: foto 4
CAT RM 300 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

CAT RM 300

Stabilizues dheu
20062230 orët
Rumani, Bors, Bihor, Rumänien
Botuar: 3m 8d

180 000EUR

 • ≈ 18 044 460 ALL
 • ≈ 195 967 USD
20062230 orët
Rumani, Bors, Bihor, Rumänien
Kontakto shitësin
CAT RM 500 - Stabilizues dheu: foto 1
CAT RM 500 - Stabilizues dheu: foto 2
CAT RM 500 - Stabilizues dheu: foto 3
CAT RM 500 - Stabilizues dheu: foto 4
CAT RM 500 - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

CAT RM 500

Stabilizues dheu
19994400 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Botuar: 3m 8d

42 000EUR

 • ≈ 4 210 374 ALL
 • ≈ 45 725 USD
19994400 orët
Rumani, Rumänien, Bors, Bihor
Kontakto shitësin
Wirtgen WR 240 I - Stabilizues dheu: foto 1
Wirtgen WR 240 I - Stabilizues dheu: foto 2
Wirtgen WR 240 I - Stabilizues dheu: foto 3
Wirtgen WR 240 I - Stabilizues dheu: foto 4
Wirtgen WR 240 I - Stabilizues dheu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Wirtgen WR 240 I

Stabilizues dheu
20155700 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Botuar: 4m 3dNumri i referencës US1401

205 672EUR

 • ≈ 20 618 000 ALL
 • ≈ 223 917 USD
20155700 orët
Mbretëria e Bashkuar, OMNIA MACHINERY LTD FIRST FLOOR UNIT 18, 3 HIGH FORCE ROAD, RIVERSIDE PARK MIDDLESBROUGH, TS2 1RH
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Stabilizuesit e dheut
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.