Reja dhe përdorur Vinça në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri | EUR
0
Kyçu / Regjistrimi
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë

Vinça


2 025
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 102 1/102   
Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
Krupp Krupp KMK 3045 for parts - Vinç për të gjitha terrenet
Pyet për çmimin
Rigo RT 500 - Vinç për terrene të vështira
Pyet për çmimin
XCMG QY50K - Autovinç: foto 1
XCMG QY50K - Autovinç: foto 2
XCMG QY50K - Autovinç: foto 3
XCMG QY50K - Autovinç: foto 4
XCMG QY50K - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

XCMG QY50K

2019 Dizel
Kinë, Minhang District, Shanghai
Botuar: 1m 12d

69 396 EUR

star
2019 Dizel
Kinë, Minhang District, Shanghai
email Kontakto shitësin
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Mini vinç: foto 1
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Mini vinç: foto 2
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Mini vinç: foto 3
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Mini vinç: foto 4
Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt - Mini vinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Minikran Amsell Jones , Ex Geschützt

2015 4 orët
Gjermani, Oelsnitz
Botuar: 6m 21d

26 900 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
2015 4 orët
Gjermani, Oelsnitz
email Kontakto shitësin
Hitachi SCX400T - Vinç me zinxhir: foto 1
Hitachi SCX400T - Vinç me zinxhir: foto 2
Hitachi SCX400T - Vinç me zinxhir: foto 3
Hitachi SCX400T - Vinç me zinxhir: foto 4
Hitachi SCX400T - Vinç me zinxhir: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
Hitachi SCX400T - Vinç me zinxhir: foto 1
Hitachi SCX400T - Vinç me zinxhir: foto 2

Hitachi SCX400T

2009 16 947 orët Pesha bruto: 45 200 kg Ngarkesa e dobishme: 40 000 kg Kapaciteti ngritës: 40 000 kg Dizel 197 hp
Belgjikë, 4053 Chaudfontaine
Botuar: 1orë 43min Numri i referencës 2179002-1
Pyet për çmimin
star
2009 16 947 orët Pesha bruto: 45 200 kg Ngarkesa e dobishme: 40 000 kg Kapaciteti ngritës: 40 000 kg Dizel 197 hp
Belgjikë, 4053 Chaudfontaine
Liebherr LTM 1040 - Autovinç: foto 1
Liebherr LTM 1040 - Autovinç: foto 2
Liebherr LTM 1040 - Autovinç: foto 3
Liebherr LTM 1040 - Autovinç: foto 4
Liebherr LTM 1040 - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Liebherr LTM 1040

1995 42 000 km Pesha bruto: 36 000 kg 299 hp 6x6 3-aks
Gjermani, Würselen
Botuar: 2orë 48min

79 000 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
1995 42 000 km Pesha bruto: 36 000 kg 299 hp 6x6 3-aks
Gjermani, Würselen
email Kontakto shitësin
Liebherr MK 110 - Autovinç: foto 1
Liebherr MK 110 - Autovinç: foto 2
Liebherr MK 110 - Autovinç: foto 3
Liebherr MK 110 - Autovinç: foto 4
Liebherr MK 110 - Autovinç: foto 1
Liebherr MK 110 - Autovinç: foto 2

Liebherr MK 110

2012 34 206 km Dizel
Gjermani, 27793 Wildeshausen
Botuar: 5orë 48min Numri i referencës ZG21520
Pyet për çmimin
star
2012 34 206 km Dizel
Gjermani, 27793 Wildeshausen
email Kontakto shitësin
Liebherr LTF 1035-3.1 - Autovinç: foto 1
Liebherr LTF 1035-3.1 - Autovinç: foto 2
Liebherr LTF 1035-3.1 - Autovinç: foto 3
Liebherr LTF 1035-3.1 - Autovinç: foto 4
Liebherr LTF 1035-3.1 - Autovinç: foto 1
Liebherr LTF 1035-3.1 - Autovinç: foto 2

Liebherr LTF 1035-3.1

2009 Pesha bruto: 31 500 kg Dizel 420 hp 3-aks
Gjermani, 27793 Wildeshausen
Botuar: 5orë 53min Numri i referencës ZG22648
Pyet për çmimin
star
2009 Pesha bruto: 31 500 kg Dizel 420 hp 3-aks
Gjermani, 27793 Wildeshausen
email Kontakto shitësin
Liebherr LTM 1050-3.1 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 1
Liebherr LTM 1050-3.1 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 2
Liebherr LTM 1050-3.1 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 3
Liebherr LTM 1050-3.1 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 4
Liebherr LTM 1050-3.1 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 1
Liebherr LTM 1050-3.1 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 2

Liebherr LTM 1050-3.1

2012 121 709 km Pesha bruto: 36 000 kg Dizel 367 hp 3-aks
Gjermani, 27793 Wildeshausen
Botuar: 5orë 53min Numri i referencës ZG22628
Pyet për çmimin
star
2012 121 709 km Pesha bruto: 36 000 kg Dizel 367 hp 3-aks
Gjermani, 27793 Wildeshausen
email Kontakto shitësin
Liebherr LTF 1045-4.1 - Vinç: foto 1
Liebherr LTF 1045-4.1 - Vinç: foto 2
Liebherr LTF 1045-4.1 - Vinç: foto 3
Liebherr LTF 1045-4.1 - Vinç: foto 4
Liebherr LTF 1045-4.1 - Vinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)
Liebherr LTF 1045-4.1 - Vinç: foto 1
Liebherr LTF 1045-4.1 - Vinç: foto 2

Liebherr LTF 1045-4.1

2009 155 790 km Pesha bruto: 38 000 kg Dizel 420 hp 4-aks
Gjermani, 27793 Wildeshausen
Botuar: 5orë 58min Numri i referencës ZG22546
Pyet për çmimin
star
2009 155 790 km Pesha bruto: 38 000 kg Dizel 420 hp 4-aks
Gjermani, 27793 Wildeshausen
email Kontakto shitësin
Demag Challenger C 3180 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 1
Demag Challenger C 3180 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 2
Demag Challenger C 3180 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 3
Demag Challenger C 3180 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 4
Demag Challenger C 3180 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 1
Demag Challenger C 3180 - Vinç për të gjitha terrenet: foto 2

Demag Challenger C 3180

2013 83 086 km Pesha bruto: 36 000 kg Dizel 326 hp
Gjermani, 27793 Wildeshausen
Botuar: 5orë 58min Numri i referencës ZG22683
Pyet për çmimin
star
2013 83 086 km Pesha bruto: 36 000 kg Dizel 326 hp
Gjermani, 27793 Wildeshausen
email Kontakto shitësin
Faun ATF 220G-5.1 - Autovinç: foto 1
Faun ATF 220G-5.1 - Autovinç: foto 2
Faun ATF 220G-5.1 - Autovinç: foto 3
Faun ATF 220G-5.1 - Autovinç: foto 1
Faun ATF 220G-5.1 - Autovinç: foto 2

Faun ATF 220G-5.1

2015 26 435 km Pesha bruto: 60 000 kg Dizel 551 hp
Gjermani, 27793 Wildeshausen
Botuar: 6orë 3min Numri i referencës ZG22277
Pyet për çmimin
star
2015 26 435 km Pesha bruto: 60 000 kg Dizel 551 hp
Gjermani, 27793 Wildeshausen
email Kontakto shitësin
XCMG QY180 - Autovinç: foto 1
XCMG QY180 - Autovinç: foto 2
XCMG QY180 - Autovinç: foto 3
XCMG QY180 - Autovinç: foto 4
XCMG QY180 - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

XCMG QY180

2015 Kapaciteti ngritës: 200 000 kg Dizel 276 hp
Kinë
Botuar: 7orë 54min

211 087 EUR

star
2015 Kapaciteti ngritës: 200 000 kg Dizel 276 hp
Kinë
email Kontakto shitësin
XCMG QY70K - Autovinç: foto 1
XCMG QY70K - Autovinç: foto 2
XCMG QY70K - Autovinç: foto 3
XCMG QY70K - Autovinç: foto 4
XCMG QY70K - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

XCMG QY70K

2020
Kinë
Botuar: 7orë 54min Numri i referencës 596785

62 000 EUR

star
2020
Kinë
email Kontakto shitësin
XCMG QY50K - Autovinç: foto 1
XCMG QY50K - Autovinç: foto 2
XCMG QY50K - Autovinç: foto 3
XCMG QY50K - Autovinç: foto 4
XCMG QY50K - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

XCMG QY50K

2018 Kapaciteti ngritës: 50 000 kg Lartësia e ngritjes: 43 000 mm Dizel
Kinë
Botuar: 7orë 55min

50 920 EUR

star
2018 Kapaciteti ngritës: 50 000 kg Lartësia e ngritjes: 43 000 mm Dizel
Kinë
email Kontakto shitësin
XCMG QY25K - Autovinç: foto 1
XCMG QY25K - Autovinç: foto 2
XCMG QY25K - Autovinç: foto 3
XCMG QY25K - Autovinç: foto 4
XCMG QY25K - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

XCMG QY25K

2020 Kapaciteti ngritës: 25 000 kg Lartësia e ngritjes: 43 000 mm Dizel 276 hp
Kinë
Botuar: 7orë 55min

42 124 EUR

star
2020 Kapaciteti ngritës: 25 000 kg Lartësia e ngritjes: 43 000 mm Dizel 276 hp
Kinë
email Kontakto shitësin
XCMG QY25K5 - Autovinç: foto 1
XCMG QY25K5 - Autovinç: foto 2
XCMG QY25K5 - Autovinç: foto 3
XCMG QY25K5 - Autovinç: foto 4
XCMG QY25K5 - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

XCMG QY25K5

2020
Kinë, Shanghai, China
Botuar: 7orë 57min Numri i referencës 606973

41 662 EUR

star
2020
Kinë, Shanghai, China
email Kontakto shitësin
XCMG QY50K - Autovinç: foto 1
XCMG QY50K - Autovinç: foto 2
XCMG QY50K - Autovinç: foto 3
XCMG QY50K - Autovinç: foto 4
XCMG QY50K - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

XCMG QY50K

2018
Kinë, Shanghai, China
Botuar: 7orë 57min Numri i referencës 596782

41 865 EUR

star
2018
Kinë, Shanghai, China
email Kontakto shitësin
 Potain 325A 25 Meter Tower Crane, Cabel Remote - Vinç-urë: foto 1
 Potain 325A 25 Meter Tower Crane, Cabel Remote - Vinç-urë: foto 2
 Potain 325A 25 Meter Tower Crane, Cabel Remote - Vinç-urë: foto 3
 Potain 325A 25 Meter Tower Crane, Cabel Remote - Vinç-urë: foto 4
 Potain 325A 25 Meter Tower Crane, Cabel Remote - Vinç-urë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Potain 325A 25 Meter Tower Crane, Cabel Remote

Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 10orë 48min Numri i referencës 200232349
Pyet për çmimin
gavel Ankandi
star
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
email Kontakto shitësin
Galen LOG DEBARKER - Vinç skelë: foto 1
Galen LOG DEBARKER - Vinç skelë: foto 2
Galen LOG DEBARKER - Vinç skelë: foto 3
Galen LOG DEBARKER - Vinç skelë: foto 4
Galen LOG DEBARKER - Vinç skelë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Galen LOG DEBARKER

2021 E re
Turqia, Ankara
Botuar: 10orë 55min
Pyet për çmimin
star
2021 E re
Turqia, Ankara
Demag AC 100 - Autovinç: foto 1
Demag AC 100 - Autovinç: foto 2
Demag AC 100 - Autovinç: foto 3
Demag AC 100 - Autovinç: foto 4
Demag AC 100 - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Demag AC 100

2008 78 500 km 15 000 orët
Spanjë, BARCELONA
Botuar: 13orë 38min
Pyet për çmimin
star
2008 78 500 km 15 000 orët
Spanjë, BARCELONA
email Kontakto shitësin
Liebherr LTM 1070 4.1 - Autovinç: foto 1
Liebherr LTM 1070 4.1 - Autovinç: foto 2
Liebherr LTM 1070 4.1 - Autovinç: foto 3
Liebherr LTM 1070 4.1 - Autovinç: foto 4
Liebherr LTM 1070 4.1 - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Liebherr LTM 1070 4.1

2007 95 397 km 14 899 orët
Spanjë, BARCELONA
Botuar: 13orë 38min
Pyet për çmimin
star
2007 95 397 km 14 899 orët
Spanjë, BARCELONA
email Kontakto shitësin
Demag AC 80-2 - Autovinç: foto 1
Demag AC 80-2 - Autovinç: foto 2
Demag AC 80-2 - Autovinç: foto 3
Demag AC 80-2 - Autovinç: foto 4
Demag AC 80-2 - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Demag AC 80-2

2007 54 000 km 12 000 orët
Spanjë, BARCELONA
Botuar: 13orë 38min
Pyet për çmimin
star
2007 54 000 km 12 000 orët
Spanjë, BARCELONA
email Kontakto shitësin
Liebherr - Autovinç: foto 1
Liebherr - Autovinç: foto 2
Liebherr - Autovinç: foto 3
Liebherr - Autovinç: foto 4
Liebherr - Autovinç: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Liebherr

2008 110 000 km 15 000 orët
Spanjë, BARCELONA
Botuar: 13orë 38min
Pyet për çmimin
star
2008 110 000 km 15 000 orët
Spanjë, BARCELONA
email Kontakto shitësin
1 2 3 102   
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 test Construction machinery - Cranes
t1 old