Reja dhe përdorur Karroca golfi në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
Club Car Urban NEW (2023) Road legal - Karrocë golfi: foto 1
Club Car Urban NEW (2023) Road legal - Karrocë golfi: foto 2
Club Car Urban NEW (2023) Road legal - Karrocë golfi: foto 3
Club Car Urban NEW (2023) Road legal - Karrocë golfi: foto 4
Club Car Urban NEW (2023) Road legal - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Club Car Urban NEW (2023) Road legal

Karrocë golfi
E re2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Botuar: 9orë 29min

29 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 906 670 ALL
 • ≈ 31 005 USD
E re2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Kontakto shitësin
Club Car Tempo 2+2 refurbished (2021) special price - Karrocë golfi: foto 1
Club Car Tempo 2+2 refurbished (2021) special price - Karrocë golfi: foto 2
Club Car Tempo 2+2 refurbished (2021) special price - Karrocë golfi: foto 3
Club Car Tempo 2+2 refurbished (2021) special price - Karrocë golfi: foto 4
Club Car Tempo 2+2 refurbished (2021) special price - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Club Car Tempo 2+2 refurbished (2021) special price

Karrocë golfi
2021
Belgjikë, lommel, Limburg
Botuar: 9orë 29min

6 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 626 437 ALL
 • ≈ 6 682 USD
2021
Belgjikë, lommel, Limburg
Kontakto shitësin
Club Car Tempo (2021) refurbished - special price - Karrocë golfi: foto 1
Club Car Tempo (2021) refurbished - special price - Karrocë golfi: foto 2
Club Car Tempo (2021) refurbished - special price - Karrocë golfi: foto 3
Club Car Tempo (2021) refurbished - special price - Karrocë golfi: foto 4
Club Car Tempo (2021) refurbished - special price - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Club Car Tempo (2021) refurbished - special price

Karrocë golfi
2021
Belgjikë, lommel, Limburg
Botuar: 9orë 29min

5 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 551 265 ALL
 • ≈ 5 880 USD
2021
Belgjikë, lommel, Limburg
Kontakto shitësin
Club Car Onward Deluxe (2023) NEW - Karrocë golfi: foto 1
Club Car Onward Deluxe (2023) NEW - Karrocë golfi: foto 2
Club Car Onward Deluxe (2023) NEW - Karrocë golfi: foto 3
Club Car Onward Deluxe (2023) NEW - Karrocë golfi: foto 4
Club Car Onward Deluxe (2023) NEW - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Club Car Onward Deluxe (2023) NEW

Karrocë golfi
E re2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Botuar: 9orë 29min

11 300EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 132 599 ALL
 • ≈ 12 081 USD
E re2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Kontakto shitësin
Club Car Carryall 500 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 1
Club Car Carryall 500 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 2
Club Car Carryall 500 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 3
Club Car Carryall 500 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 4
Club Car Carryall 500 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Club Car Carryall 500 ex-demo (2023)

Karrocë golfi
2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Botuar: 9orë 29min

11 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 182 714 ALL
 • ≈ 12 616 USD
2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Kontakto shitësin
Club Car Carryall 300 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 1
Club Car Carryall 300 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 2
Club Car Carryall 300 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 3
Club Car Carryall 300 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 4
Club Car Carryall 300 ex-demo (2023) - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Club Car Carryall 300 ex-demo (2023)

Karrocë golfi
2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Botuar: 9orë 29min

11 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 102 530 ALL
 • ≈ 11 760 USD
2023
Belgjikë, lommel, Limburg
Kontakto shitësin
YAMAR LS202AK - Karrocë golfi: foto 1
YAMAR LS202AK - Karrocë golfi: foto 2
YAMAR LS202AK - Karrocë golfi: foto 3
YAMAR LS202AK - Karrocë golfi: foto 4
YAMAR LS202AK - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

YAMAR LS202AK

Karrocë golfi
2023
Itali, CAORSO, ITA
Botuar: 3d
Ankandi
2023
Itali, CAORSO, ITA
Kontakto shitësin
Kubota RTV-X900 - Karrocë golfi: foto 1
Kubota RTV-X900 - Karrocë golfi: foto 2
Kubota RTV-X900 - Karrocë golfi: foto 3
Kubota RTV-X900 - Karrocë golfi: foto 4
Kubota RTV-X900 - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Kubota RTV-X900

Karrocë golfi
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 3d

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 350 805 ALL
 • ≈ 3 742 USD
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Kawasaki - Karrocë golfi: foto 1
Kawasaki - Karrocë golfi: foto 2
Kawasaki - Karrocë golfi: foto 3
Kawasaki - Karrocë golfi: foto 4
Kawasaki - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Kawasaki

Karrocë golfi
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 3d

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 350 805 ALL
 • ≈ 3 742 USD
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Kubota RTV-X1140 - Karrocë golfi: foto 1
Kubota RTV-X1140 - Karrocë golfi: foto 2
Kubota RTV-X1140 - Karrocë golfi: foto 3
Kubota RTV-X1140 - Karrocë golfi: foto 4
Kubota RTV-X1140 - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Kubota RTV-X1140

Karrocë golfi
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 3d

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 350 805 ALL
 • ≈ 3 742 USD
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Unused 2024 Meco P4 - Karrocë golfi: foto 1
Unused 2024 Meco P4 - Karrocë golfi: foto 2
Unused 2024 Meco P4 - Karrocë golfi: foto 3
Unused 2024 Meco P4 - Karrocë golfi: foto 4
Unused 2024 Meco P4 - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Unused 2024 Meco P4

Karrocë golfi
2024
Spanjë, Zaragoza, Zaragoza
Botuar: 5dNumri i referencës 240057693
Ankandi
2024
Spanjë, Zaragoza, Zaragoza
Kontakto shitësin
Club Car Tempo (2020) with new battery pack - Karrocë golfi: foto 1
Club Car Tempo (2020) with new battery pack - Karrocë golfi: foto 2
Club Car Tempo (2020) with new battery pack - Karrocë golfi: foto 3
Club Car Tempo (2020) with new battery pack - Karrocë golfi: foto 4
Club Car Tempo (2020) with new battery pack - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Club Car Tempo (2020) with new battery pack

Karrocë golfi
2020
Belgjikë, lommel, Limburg
Botuar: 6d

5 250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 526 207 ALL
 • ≈ 5 613 USD
2020
Belgjikë, lommel, Limburg
Kontakto shitësin
CLUB CAR TEMPO LION - Karrocë golfi: foto 1
CLUB CAR TEMPO LION - Karrocë golfi: foto 2
CLUB CAR TEMPO LION - Karrocë golfi: foto 3
CLUB CAR TEMPO LION - Karrocë golfi: foto 4
CLUB CAR TEMPO LION - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

CLUB CAR TEMPO LION

Karrocë golfi
2019
Holandë, MOERDIJK, NLD
Botuar: 6d
Ankandi
2019
Holandë, MOERDIJK, NLD
Kontakto shitësin
JCB Workmax - Karrocë golfi: foto 1
JCB Workmax - Karrocë golfi: foto 2
JCB Workmax - Karrocë golfi: foto 3
JCB Workmax - Karrocë golfi: foto 4
JCB Workmax - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

JCB Workmax

Karrocë golfi
2010
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 10d

2 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 250 575 ALL
 • ≈ 2 672 USD
2010
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
JCB - Karrocë golfi: foto 1
JCB - Karrocë golfi: foto 2
JCB - Karrocë golfi: foto 3
JCB - Karrocë golfi: foto 4
JCB - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

JCB

Karrocë golfi
2012
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 10d

2 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 250 575 ALL
 • ≈ 2 672 USD
2012
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Wextrem UTV-ATV 200 Pro - Karrocë golfi: foto 1
Wextrem UTV-ATV 200 Pro - Karrocë golfi: foto 2
Wextrem UTV-ATV 200 Pro - Karrocë golfi: foto 3
Wextrem UTV-ATV 200 Pro - Karrocë golfi: foto 4
Wextrem UTV-ATV 200 Pro - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Wextrem UTV-ATV 200 Pro

Karrocë golfi
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 10d

1 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 150 345 ALL
 • ≈ 1 603 USD
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 1
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 2
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 3
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 4
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Wextrem UTV-ATV 200Pro

Karrocë golfi
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 10d

1 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 150 345 ALL
 • ≈ 1 603 USD
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 1
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 2
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 3
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 4
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Wextrem UTV-ATV 200Pro

Karrocë golfi
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 10d

1 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 150 345 ALL
 • ≈ 1 603 USD
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 1
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 2
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 3
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 4
Wextrem UTV-ATV 200Pro - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Wextrem UTV-ATV 200Pro

Karrocë golfi
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 10d

1 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 150 345 ALL
 • ≈ 1 603 USD
E re2024
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Wallonie GD6-Z2 - Karrocë golfi: foto 1
Wallonie GD6-Z2 - Karrocë golfi: foto 2
Wallonie GD6-Z2 - Karrocë golfi: foto 3
Wallonie GD6-Z2 - Karrocë golfi: foto 4
Wallonie GD6-Z2 - Karrocë golfi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)
Elektrike

wallonie GD6-Z2

Karrocë golfi
E re2022
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 10d

2 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 250 575 ALL
 • ≈ 2 672 USD
E re2022
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Karroca golfi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.