Vetura Volkswagen Lupo Basis 8 fach bereift

Online: 2m 10d

Marka VOLKSWAGEN
Viti i prodhimit 1999
Kilometrazhi 127 130 km
E dëmtuar
Ngjyra e verdhë
Vendndodhja Gjermani, 86368 Gersthofen
Telefoni +49 8... Shiko numrin e telefonit
Motori/linja e ngarjes
 • klasa e shkarkimeve: Euro 4
 • karburanti: naftë
 • zhvendosja: 999 cc
 • rendimenti i fuqisë: 50 hp (37 KW)
 • kutia e marsheve: manuale
Kabina/pjesa e brendshme
 • drejtimi servo
 • numri i ndenjëseve: 5
 • airbeg-et
 • radio
Pjesë shtesë
 • imobilizuesi
450 EUR
450
EUR
 • 54 498 ALL
 • 498 USD

Auto Gistel Nutzfahrzeuge e.K.
Shitësi
Auto Gistel Nutzfahrzeuge e.K.
Gjermani
I besueshëm
Ora lokale e shitësit
18:57
Personi i kontaktit
450
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.