Reja dhe përdorur Kamionë me vakuum në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Kamionë me vakuum

492
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 25
Vacuum Pump - Kamion me vakuum: foto 1
Vacuum Pump - Kamion me vakuum: foto 2
Vacuum Pump - Kamion me vakuum: foto 3
Vacuum Pump - Kamion me vakuum: foto 4
Vacuum Pump - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Vacuum Pump

Zvicra
Botuar: 7orë 35min
Ankandi
Zvicra
Kontakto shitësin
Mitsubishi CANTER RSP odkurzacz koparka ssąca Saugbagger CITY SAUGER ESE - Kamion me vakuum: foto 1
Mitsubishi CANTER RSP odkurzacz koparka ssąca Saugbagger CITY SAUGER ESE - Kamion me vakuum: foto 2
Mitsubishi CANTER RSP odkurzacz koparka ssąca Saugbagger CITY SAUGER ESE - Kamion me vakuum: foto 3
Mitsubishi CANTER RSP odkurzacz koparka ssąca Saugbagger CITY SAUGER ESE - Kamion me vakuum: foto 4
Mitsubishi CANTER RSP odkurzacz koparka ssąca Saugbagger CITY SAUGER ESE - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

95 500EUR

 • ≈ 9 899 243 ALL
 • ≈ 103 358 USD
201037400 km
Poloni
Mercedes-Benz CANALMASTER WUKO MULLER KOMBI FOR CHANNEL CLEANING - Kamion me vakuum: foto 1
Mercedes-Benz CANALMASTER WUKO MULLER KOMBI FOR CHANNEL CLEANING - Kamion me vakuum: foto 2
Mercedes-Benz CANALMASTER WUKO MULLER KOMBI FOR CHANNEL CLEANING - Kamion me vakuum: foto 3
Mercedes-Benz CANALMASTER WUKO MULLER KOMBI FOR CHANNEL CLEANING - Kamion me vakuum: foto 4
Mercedes-Benz CANALMASTER WUKO MULLER KOMBI FOR CHANNEL CLEANING - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Mercedes-Benz CANALMASTER WUKO MULLER KOMBI FOR CHANNEL CLEANING

2006396000 km403 hp
Poloni
Botuar: 9orë 12min

107 000EUR

 • ≈ 11 091 299 ALL
 • ≈ 115 805 USD
2006396000 km403 hp
Poloni
MAN TGA 18.313 FLC 4x2 vacuum 7m3 + 1.2m3 - perfect - Kamion me vakuum: foto 1
MAN TGA 18.313 FLC 4x2 vacuum 7m3 + 1.2m3 - perfect - Kamion me vakuum: foto 2
MAN TGA 18.313 FLC 4x2 vacuum 7m3 + 1.2m3 - perfect - Kamion me vakuum: foto 3
MAN TGA 18.313 FLC 4x2 vacuum 7m3 + 1.2m3 - perfect - Kamion me vakuum: foto 4
MAN TGA 18.313 FLC 4x2 vacuum 7m3 + 1.2m3 - perfect - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

MAN TGA 18.313 FLC 4x2 vacuum 7m3 + 1.2m3 - perfect

2003225000 km310 hpNgarkesa e dobishme: 5500 kg
Sllovenia
Botuar: 10orë 1min

37 500EUR

 • ≈ 3 887 137 ALL
 • ≈ 40 585 USD
2003225000 km310 hpNgarkesa e dobishme: 5500 kg
Sllovenia
Kontakto shitësin
Ford Ranger Vacuum truck - Kamion me vakuum: foto 1
Ford Ranger Vacuum truck - Kamion me vakuum: foto 2
Ford Ranger Vacuum truck - Kamion me vakuum: foto 3
Ford Ranger Vacuum truck - Kamion me vakuum: foto 4

Ford Ranger Vacuum truck

202045000 km167 hpNgarkesa e dobishme: 620 kg
Hungari
Botuar: 10orë 38minNumri i referencës MOM3528

102 000EUR

 • ≈ 10 573 014 ALL
 • ≈ 110 393 USD
202045000 km167 hpNgarkesa e dobishme: 620 kg
Hungari
Kontakto shitësin
Land Rover Defender 130 BORA RIVARD combi hydro cleaner - Kamion me vakuum: foto 1
Land Rover Defender 130 BORA RIVARD combi hydro cleaner - Kamion me vakuum: foto 2
Land Rover Defender 130 BORA RIVARD combi hydro cleaner - Kamion me vakuum: foto 3
Land Rover Defender 130 BORA RIVARD combi hydro cleaner - Kamion me vakuum: foto 4
Land Rover Defender 130 BORA RIVARD combi hydro cleaner - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Land Rover Defender 130 BORA RIVARD combi hydro cleaner

2011114372 km120 hp
Poloni
Botuar: 12orë 5min
Pyet për çmimin
2011114372 km120 hp
Poloni
Kontakto shitësin
MAN WIEDEMANN SUPER 2000 recycling - Kamion me vakuum: foto 1
MAN WIEDEMANN SUPER 2000 recycling - Kamion me vakuum: foto 2
MAN WIEDEMANN SUPER 2000 recycling - Kamion me vakuum: foto 3
MAN WIEDEMANN SUPER 2000 recycling - Kamion me vakuum: foto 4
MAN WIEDEMANN SUPER 2000 recycling - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

MAN WIEDEMANN SUPER 2000 recycling

Poloni, Daleszyce
Botuar: 1d

95 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 847 415 ALL
 • ≈ 102 817 USD
Poloni, Daleszyce
Kontakto shitësin
Scania G114.380 8x4 Full Steel Wicom Combi 19m³ - Kamion me vakuum: foto 1
Scania G114.380 8x4 Full Steel Wicom Combi 19m³ - Kamion me vakuum: foto 2
Scania G114.380 8x4 Full Steel Wicom Combi 19m³ - Kamion me vakuum: foto 3
Scania G114.380 8x4 Full Steel Wicom Combi 19m³ - Kamion me vakuum: foto 4
Scania G114.380 8x4 Full Steel Wicom Combi 19m³ - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania G114.380 8x4 Full Steel Wicom Combi 19m³

2004388158 km381 hpNgarkesa e dobishme: 13235 kg
Holandë, Zetten
Botuar: 1dNumri i referencës 43542

44 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 612 736 ALL
 • ≈ 48 161 USD
2004388158 km381 hpNgarkesa e dobishme: 13235 kg
Holandë, Zetten
Kontakto shitësin
MERCEDES-BENZ AROCS MULLER *** 2 X VACUUM PUMP !!!! - Kamion me vakuum: foto 1
MERCEDES-BENZ AROCS MULLER *** 2 X VACUUM PUMP !!!! - Kamion me vakuum: foto 2
MERCEDES-BENZ AROCS MULLER *** 2 X VACUUM PUMP !!!! - Kamion me vakuum: foto 3
MERCEDES-BENZ AROCS MULLER *** 2 X VACUUM PUMP !!!! - Kamion me vakuum: foto 4
MERCEDES-BENZ AROCS MULLER *** 2 X VACUUM PUMP !!!! - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

259 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 26 847 163 ALL
 • ≈ 280 313 USD
Poloni, Daleszyce
Kontakto shitësin
MERCEDES-BENZ Sprinter 513 RIONED Kombi - Kamion me vakuum: foto 1
MERCEDES-BENZ Sprinter 513 RIONED Kombi - Kamion me vakuum: foto 2
MERCEDES-BENZ Sprinter 513 RIONED Kombi - Kamion me vakuum: foto 3
MERCEDES-BENZ Sprinter 513 RIONED Kombi - Kamion me vakuum: foto 4
MERCEDES-BENZ Sprinter 513 RIONED Kombi - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

37 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 887 137 ALL
 • ≈ 40 585 USD
2012
Poloni
Kontakto shitësin
MAN TGA MULLER KANALREINIGER - Kamion me vakuum: foto 1
MAN TGA MULLER KANALREINIGER - Kamion me vakuum: foto 2
MAN TGA MULLER KANALREINIGER - Kamion me vakuum: foto 3
MAN TGA MULLER KANALREINIGER - Kamion me vakuum: foto 4
MAN TGA MULLER KANALREINIGER - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

MAN TGA MULLER KANALREINIGER

2007
Poloni
Botuar: 1d
Pyet për çmimin
2007
Poloni
Kontakto shitësin
MAN TGS 26.330 - Kamion me vakuum: foto 1
MAN TGS 26.330 - Kamion me vakuum: foto 2
MAN TGS 26.330 - Kamion me vakuum: foto 3
MAN TGS 26.330 - Kamion me vakuum: foto 4
MAN TGS 26.330 - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MAN TGS 26.330

E re202410 km325 hp
Poloni
Botuar: 1d

133 000EUR

 • ≈ 13 786 381 ALL
 • ≈ 143 944 USD
E re202410 km325 hp
Poloni
Renault D26 6x2 euro 6 - Kamion me vakuum: foto 1
Renault D26 6x2 euro 6 - Kamion me vakuum: foto 2
Renault D26 6x2 euro 6 - Kamion me vakuum: foto 3
Renault D26 6x2 euro 6 - Kamion me vakuum: foto 4
Renault D26 6x2 euro 6 - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Renault D26 6x2 euro 6

E re202210 km
Poloni
Botuar: 1d

116 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 12 024 212 ALL
 • ≈ 125 545 USD
E re202210 km
Poloni
MAN TGM 18 340 - Kamion me vakuum: foto 1
MAN TGM 18 340 - Kamion me vakuum: foto 2
MAN TGM 18 340 - Kamion me vakuum: foto 3
MAN TGM 18 340 - Kamion me vakuum: foto 4
MAN TGM 18 340 - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MAN TGM 18 340

2015290000 km335 hp
Poloni
Botuar: 1d

64 510EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 686 913 ALL
 • ≈ 69 818 USD
2015290000 km335 hp
Poloni
Scania R 124 - Kamion me vakuum: foto 1
Scania R 124 - Kamion me vakuum: foto 2
Scania R 124 - Kamion me vakuum: foto 3
Scania R 124 - Kamion me vakuum: foto 4
Scania R 124 - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Scania R 124

19971119917 kmNgarkesa e dobishme: 8300 kg
Lituani, Vilnius
Botuar: 1d

18 600EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 928 020 ALL
 • ≈ 20 130 USD
19971119917 kmNgarkesa e dobishme: 8300 kg
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
DAF XF95.310 - Kamion me vakuum: foto 1
DAF XF95.310 - Kamion me vakuum: foto 2
DAF XF95.310 - Kamion me vakuum: foto 3
DAF XF95.310 - Kamion me vakuum: foto 4
DAF XF95.310 - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

DAF XF95.310

1996645551 km364 hpNgarkesa e dobishme: 10200 kg
Lituani, Vilnius
Botuar: 1d

16 400EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 699 974 ALL
 • ≈ 17 749 USD
1996645551 km364 hpNgarkesa e dobishme: 10200 kg
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
RENAULT PREMIUM 2001 Huwer HU2000 1503P50 on 8x ... - Kamion me vakuum: foto 1
RENAULT PREMIUM 2001 Huwer HU2000 1503P50 on 8x ... - Kamion me vakuum: foto 2
RENAULT PREMIUM 2001 Huwer HU2000 1503P50 on 8x ... - Kamion me vakuum: foto 3
RENAULT PREMIUM 2001 Huwer HU2000 1503P50 on 8x ... - Kamion me vakuum: foto 4
RENAULT PREMIUM 2001 Huwer HU2000 1503P50 on 8x ... - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)
Ankandi
2001355522 km
Francë
Kontakto shitësin
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Kamion me vakuum: foto 1
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Kamion me vakuum: foto 2
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Kamion me vakuum: foto 3
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Kamion me vakuum: foto 4
DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

DAF LF 220 EURO 6 18 TONNE

2014114026 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës EU14PZV
Ankandi
2014114026 km
Mbretëria e Bashkuar
Toyota Land Cruiser HZJ canalization combi sewage cleaner - Kamion me vakuum: foto 1
Toyota Land Cruiser HZJ canalization combi sewage cleaner - Kamion me vakuum: foto 2
Toyota Land Cruiser HZJ canalization combi sewage cleaner - Kamion me vakuum: foto 3
Toyota Land Cruiser HZJ canalization combi sewage cleaner - Kamion me vakuum: foto 4
Toyota Land Cruiser HZJ canalization combi sewage cleaner - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
Pyet për çmimin
1999415 km
Poloni
Kontakto shitësin
Toyota Land Rover Defender 4x4 canalization hydrocureur Baroclean - Kamion me vakuum: foto 1
Toyota Land Rover Defender 4x4 canalization hydrocureur Baroclean - Kamion me vakuum: foto 2
Toyota Land Rover Defender 4x4 canalization hydrocureur Baroclean - Kamion me vakuum: foto 3
Toyota Land Rover Defender 4x4 canalization hydrocureur Baroclean - Kamion me vakuum: foto 4
Toyota Land Rover Defender 4x4 canalization hydrocureur Baroclean - Kamion me vakuum: foto 5
Shiko të gjitha fotot (41)
Pyet për çmimin
2008259500 km117 hp
Poloni
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 25
1 / 25
T1 new listing page - Kamionë me vakuum
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.