Reja dhe përdorur Makina fshirëse për rrugët në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Makina fshirëse për rrugët

505
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 26
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
SCHMIDT Swingo 200+ EURO6 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
TOP
38 000EUR

-11,8%

33 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 478 271 ALL
 • ≈ 36 355 USD
201649738 km
Poloni, Krakow
Kontakto shitësin
Bucher Municipal AG STKF 9500 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Bucher Municipal AG STKF 9500 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Bucher Municipal AG STKF 9500 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Bucher Municipal AG STKF 9500 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Bucher Municipal AG STKF 9500 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)
TOP

Makinë fshirëse për rrugët Bucher Municipal AG STKF 9500

2006156110 km320 hp
Holandë
Botuar: 5dNumri i referencës 5009878
Pyet për çmimin
2006156110 km320 hp
Holandë
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz AXOR 1824 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1

Makinë fshirëse për rrugët Mercedes-Benz AXOR 1824

2009278791 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1orë 28minNumri i referencës PJ09AHV
Ankandi
2009278791 km
Mbretëria e Bashkuar
DAF LF 220 15 TONNE - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1

Makinë fshirëse për rrugët DAF LF 220 15 TONNE

2014355710 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1orë 29minNumri i referencës FE14XRH
Ankandi
2014355710 km
Mbretëria e Bashkuar
Scania P-270 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1

Makinë fshirëse për rrugët Scania P-270

2006655689 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1orë 29minNumri i referencës CN56FKW
Ankandi
2006655689 km
Mbretëria e Bashkuar
DAF LF55.220 15 TONNE - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1

Makinë fshirëse për rrugët DAF LF55.220 15 TONNE

2012323868 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1orë 30minNumri i referencës LM12YUJ
Ankandi
2012323868 km
Mbretëria e Bashkuar
DAF 55.220 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
DAF 55.220 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
DAF 55.220 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
DAF 55.220 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
DAF 55.220 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (45)

Makinë fshirëse për rrugët DAF 55.220

164663 km
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 21minNumri i referencës 140398368
Ankandi
164663 km
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Hako Citymaster 2200 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1

Makinë fshirëse për rrugët Hako Citymaster 2200

2017
Poloni
Botuar: 6orë 7minNumri i referencës WMU2X56E6HWCM0146

22 000EUR

Ankandi
 • ≈ 2 284 238 ALL
 • ≈ 23 875 USD
2017
Poloni
Kontakto shitësin
Hako Citymaster 1600 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1

Makinë fshirëse për rrugët Hako Citymaster 1600

2017
Poloni
Botuar: 6orë 7minNumri i referencës 149101700965

22 000EUR

Ankandi
 • ≈ 2 284 238 ALL
 • ≈ 23 875 USD
2017
Poloni
Kontakto shitësin
Hako Citymaster 2200 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1

Makinë fshirëse për rrugët Hako Citymaster 2200

2017
Poloni
Botuar: 6orë 7minNumri i referencës WMU2X56E6HWCM0148

22 000EUR

Ankandi
 • ≈ 2 284 238 ALL
 • ≈ 23 875 USD
2017
Poloni
Kontakto shitësin
Fliegl - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Fliegl - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Fliegl - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Fliegl - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Fliegl - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Makinë fshirëse për rrugët Fliegl

2020
Holandë, WIERDEN
Botuar: 16orë 22minNumri i referencës 108518

8 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 882 546 ALL
 • ≈ 9 224 USD
2020
Holandë, WIERDEN
Kehrmaschine mit Auffangwanne - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Kehrmaschine mit Auffangwanne - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Kehrmaschine mit Auffangwanne - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Kehrmaschine mit Auffangwanne - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Kehrmaschine mit Auffangwanne - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
Pyet për çmimin
Austri
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz JOHNSTON KSA 600 PFAU - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Mercedes-Benz JOHNSTON KSA 600 PFAU - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Mercedes-Benz JOHNSTON KSA 600 PFAU - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Mercedes-Benz JOHNSTON KSA 600 PFAU - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Mercedes-Benz JOHNSTON KSA 600 PFAU - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Makinë fshirëse për rrugët Mercedes-Benz JOHNSTON KSA 600 PFAU

2002215200 km226 hp
Poloni
Botuar: 19orë 49min

19 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 071 388 ALL
 • ≈ 21 650 USD
2002215200 km226 hp
Poloni
Kontakto shitësin
Renault Premium 370dci WATER STREET CLEANER + SWEEPER - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Renault Premium 370dci WATER STREET CLEANER + SWEEPER - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Renault Premium 370dci WATER STREET CLEANER + SWEEPER - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Renault Premium 370dci WATER STREET CLEANER + SWEEPER - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Renault Premium 370dci WATER STREET CLEANER + SWEEPER - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (33)
Pyet për çmimin
200434399 km
Poloni
Kontakto shitësin
Trenkle Villingen Tremo - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Trenkle Villingen Tremo - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Trenkle Villingen Tremo - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Trenkle Villingen Tremo - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Trenkle Villingen Tremo - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

1 400EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 145 360 ALL
 • ≈ 1 519 USD
197771 hp
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
Nilfisk BR1100S - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Nilfisk BR1100S - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Nilfisk BR1100S - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Nilfisk BR1100S - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Nilfisk BR1100S - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Makinë fshirëse për rrugët Nilfisk BR1100S

124 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140397450
Ankandi
124 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Nilfisk SR1601 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Nilfisk SR1601 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Nilfisk SR1601 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Nilfisk SR1601 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Nilfisk SR1601 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Makinë fshirëse për rrugët Nilfisk SR1601

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140397452
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Unused 2024 Kaster Electric Ride on Sweeper - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Unused 2024 Kaster Electric Ride on Sweeper - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Unused 2024 Kaster Electric Ride on Sweeper - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Unused 2024 Kaster Electric Ride on Sweeper - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Unused 2024 Kaster Electric Ride on Sweeper - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

Makinë fshirëse për rrugët Unused 2024 Kaster Electric Ride on Sweeper

2024
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 1dNumri i referencës 140396775
Ankandi
2024
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
VOLVO FM330 2011 Bucher Optifant-70 on Bala ... - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
VOLVO FM330 2011 Bucher Optifant-70 on Bala ... - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
VOLVO FM330 2011 Bucher Optifant-70 on Bala ... - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
VOLVO FM330 2011 Bucher Optifant-70 on Bala ... - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
VOLVO FM330 2011 Bucher Optifant-70 on Bala ... - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)
Ankandi
2011272724 km
Francë
Kontakto shitësin
- Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
- Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
- Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
- Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
- Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Makinë fshirëse për rrugët

8130 orët
Itali
Botuar: 1d
Ankandi
8130 orët
Itali
Kontakto shitësin
Mercedes 1824 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Mercedes 1824 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Mercedes 1824 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Mercedes 1824 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Mercedes 1824 - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Makinë fshirëse për rrugët Mercedes 1824

199417735 km
Norvegji
Botuar: 1dNumri i referencës 16611

9 700EUR

 • ≈ 1 007 141 ALL
 • ≈ 10 526 USD
199417735 km
Norvegji
Kontakto shitësin
Schmidt Schmidt Swingo 200+ - Makinë fshirëse për rrugët: foto 1
Schmidt Schmidt Swingo 200+ - Makinë fshirëse për rrugët: foto 2
Schmidt Schmidt Swingo 200+ - Makinë fshirëse për rrugët: foto 3
Schmidt Schmidt Swingo 200+ - Makinë fshirëse për rrugët: foto 4
Schmidt Schmidt Swingo 200+ - Makinë fshirëse për rrugët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Makinë fshirëse për rrugët Schmidt Schmidt Swingo 200+

76958 km84 hp
Gjermani, Göttingen
Botuar: 1dNumri i referencës 87002

18 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 962 368 ALL
 • ≈ 20 511 USD
76958 km84 hp
Gjermani, Göttingen
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 26
1 / 26
T1 new listing page - Makina fshirëse për rrugët
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.