Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT M20 Veeg/schrob combi

Online: 1m 11d

Marka TENNANT
Viti i prodhimit 2009
Gjendja e mirë
Orët e makinerisë 2 561 orët
Gjerësia e punës 1 370 mm
Kontrolli ulje
Vendndodhja Holandë, Leur
Telefoni +31 6 50 6...
Motori/linja e ngarjes
  • karburanti: LPG
  • rendimenti i fuqisë: 39 hp (29 KW)
Pjesë shtesë
  • numri i pronarëve të mëparshëm: 1
11750 EUR
11 750
EUR
  • 1 427 731 ALL
  • 12 953 USD

Çmimi neto

Vink Machinery
Shitësi
Vink Machinery
Holandë
I besueshëm
Më shumë se 3 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
22:51
Personi i kontaktit
Tony
English, Nederlands
Brendan
English, Nederlands
11 750
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 8300 Veeg/schrob combi
TENNANT 8300 Veeg/schrob combi
2011, 2 649 orët
Holandë, Leur
8 950 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 8300 Veeg/schrob combi, 2011
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT M20 veeg,scrub machine
TENNANT M20 veeg,scrub machine
2007, 1 582 orët
Holandë, Leur
9 750 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT M20 veeg,scrub machine, 2007
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7300 Schrob Zuigmachine
TENNANT 7300 Schrob Zuigmachine
4x2, 571 orët
Holandë, Leur
5 250 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7300 Schrob Zuigmachine
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 8210 veeg/schrobmachine
TENNANT 8210 veeg/schrobmachine
2004, 2 551 km, 4x2, 2 551 orët
Holandë, Leur
6 950 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 8210 veeg/schrobmachine, 2004
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT M20 schrobmachine
TENNANT M20 schrobmachine
2008, 4x2, 582 orët
Holandë, Leur
17 500 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT M20 schrobmachine, 2008
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7100 schrobmachine
TENNANT 7100 schrobmachine
4 478 orët
Holandë, Leur
4 450 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7100 schrobmachine
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7200 Schrobmachine
TENNANT 7200 Schrobmachine
488 km, 4x2, 488 orët
Holandë, Leur
4 750 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7200 Schrobmachine
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7200 Schrobmachine
TENNANT 7200 Schrobmachine
1 128 orët
Holandë, Leur
3 750 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7200 Schrobmachine
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT ATLV4300 Zuigmachine
TENNANT ATLV4300 Zuigmachine
457 orët
Holandë, Leur
8 250 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT ATLV4300 Zuigmachine
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT T 15 schrobmachine
TENNANT T 15 schrobmachine
1 956 km, 4x2, 1 956 orët
Holandë, Leur
5 950 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT T 15 schrobmachine
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7100 Schrobmachine
TENNANT 7100 Schrobmachine
2010, 1 027 orët
Holandë, Leur
4 950 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve TENNANT 7100 Schrobmachine, 2010
Makinë fshirëse e rrugëve Fimap MG 100 Schrob/zuig Machine
Fimap MG 100 Schrob/zuig Machine
2016, 4x2, 2 042 orët
Holandë, Leur
3 950 EUR
Makinë fshirëse e rrugëve Fimap MG 100 Schrob/zuig Machine, 2016

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.