Reja dhe përdorur Pajisje mbështetëse e avionit në tokë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri | EUR
0
Kyçu / Regjistrimi
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë

Pajisje mbështetëse e avionit në tokë


Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
 [div] SOVAM K 22 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

[div] SOVAM K 22

2000 Kapaciteti ngritës: 22 000 kg LPG
Itali, Vignola MO
Botuar: 2v 6m Numri i referencës  14475

3 350 EUR

star
2000 Kapaciteti ngritës: 22 000 kg LPG
Itali, Vignola MO
email Kontakto shitësin
MAN AM110 Flugzeugschlepper  - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
MAN AM110 Flugzeugschlepper  - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
MAN AM110 Flugzeugschlepper  - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
MAN AM110 Flugzeugschlepper  - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
MAN AM110 Flugzeugschlepper  - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

MAN AM110 Flugzeugschlepper

1992 9 972 orët
Gjermani, Oelsnitz
Botuar: 1m 2d

3 500 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
1992 9 972 orët
Gjermani, Oelsnitz
email Kontakto shitësin
 JBT AEROTECH TEMPEST 2 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
 JBT AEROTECH TEMPEST 2 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
 JBT AEROTECH TEMPEST 2 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3

JBT AEROTECH TEMPEST 2

2010 240 orët Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 50min Numri i referencës AV12777
Pyet për çmimin
star
2010 240 orët Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 LEKTRO AP8950SD - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
 LEKTRO AP8950SD - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
 LEKTRO AP8950SD - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
 LEKTRO AP8950SD - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
 LEKTRO AP8950SD - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)
Elektrike

LEKTRO AP8950SD

2004 1 855 orët Elektro Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 50min Numri i referencës AV12098
Pyet për çmimin
star
2004 1 855 orët Elektro Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 VESTERGAARD ELEPHANT MY - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
 VESTERGAARD ELEPHANT MY - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
 VESTERGAARD ELEPHANT MY - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
 VESTERGAARD ELEPHANT MY - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4

VESTERGAARD ELEPHANT MY

2012 1 049 orët Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 50min Numri i referencës AV12740
Pyet për çmimin
star
2012 1 049 orët Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 LANGA CD/1000/3E/AV6 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
 LANGA CD/1000/3E/AV6 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
 LANGA CD/1000/3E/AV6 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3

LANGA CD/1000/3E/AV6

2012 Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 50min Numri i referencës AV11604
Pyet për çmimin
star
2012 Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 TLD TMX-500 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
 TLD TMX-500 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2

TLD TMX-500

2000 20 631 orët Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 50min Numri i referencës AV10429
Pyet për çmimin
star
2000 20 631 orët Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 TREPEL CHALLENGER 280 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
 TREPEL CHALLENGER 280 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
 TREPEL CHALLENGER 280 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
 TREPEL CHALLENGER 280 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4

TREPEL CHALLENGER 280

2018 Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 51min Numri i referencës AV11890
Pyet për çmimin
star
2018 Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 TREPEL PCL35/34 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
 TREPEL PCL35/34 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2

TREPEL PCL35/34

2000 2 178 orët Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 51min Numri i referencës AV11476
Pyet për çmimin
star
2000 2 178 orët Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 ZODIAC PVL-C 1000 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
 ZODIAC PVL-C 1000 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
 ZODIAC PVL-C 1000 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
 ZODIAC PVL-C 1000 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4

ZODIAC PVL-C 1000

2007 Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 51min Numri i referencës AV10505
Pyet për çmimin
star
2007 Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 TLC HANDLING HELILIFT - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
 TLC HANDLING HELILIFT - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
 TLC HANDLING HELILIFT - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
 TLC HANDLING HELILIFT - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4

TLC HANDLING HELILIFT

2003 Dizel
Holandë
Botuar: 17orë 51min Numri i referencës AV11522
Pyet për çmimin
star
2003 Dizel
Holandë
email Kontakto shitësin
 MULAG COMET 10A - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1

MULAG COMET 10A

2000 9 800 orët Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 17orë 51min Numri i referencës AV10004
Pyet për çmimin
star
2000 9 800 orët Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

S-P-S BW-13

2013
Holandë, Amsterdam
Botuar: 1d

1 250 EUR

gavel Ankandi
star
2013
Holandë, Amsterdam
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

S-P-S BW-13

2013
Holandë, Amsterdam
Botuar: 1d

1 250 EUR

gavel Ankandi
star
2013
Holandë, Amsterdam
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

S-P-S BW-13

2013
Holandë, Amsterdam
Botuar: 1d

1 250 EUR

gavel Ankandi
star
2013
Holandë, Amsterdam
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

S-P-S BW-13

2013
Holandë, Amsterdam
Botuar: 1d

1 250 EUR

gavel Ankandi
star
2013
Holandë, Amsterdam
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4
S-P-S BW-13 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

S-P-S BW-13

2013
Holandë, Amsterdam
Botuar: 1d

1 250 EUR

gavel Ankandi
star
2013
Holandë, Amsterdam
 AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
 AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
 AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
 AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4

AIR MARREL LAM3500

2005 4 685 orët Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 4d Numri i referencës AV11299
Pyet për çmimin
star
2005 4 685 orët Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 YUMBO CER 1300 - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1

YUMBO CER 1300

2007 Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 4d Numri i referencës AV10589
Pyet për çmimin
star
2007 Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
 VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
 VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3

VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

2006 Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 4d Numri i referencës AV10662
Pyet për çmimin
star
2006 Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 EINSA TA-5 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

EINSA TA-5

2006 2 055 orët Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 6d Numri i referencës AV11266
Pyet për çmimin
star
2006 2 055 orët Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
 TOYOTA 52-2TD-25 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
 TOYOTA 52-2TD-25 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
 TOYOTA 52-2TD-25 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3

TOYOTA 52-2TD-25

2018 48 orët Dizel Qiraja
Holandë
Botuar: 6d Numri i referencës AV12042
Pyet për çmimin
star
2018 48 orët Dizel Qiraja
Holandë
email Kontakto shitësin
1 2 3 39   
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 test Municipal/ Special vehicles - Ground support equipment
t1 old