Reja dhe përdorur Traktorë komunalë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Traktorë komunalë

67
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 4
Iseki Geas 25 - Traktor komunal: foto 1
Iseki Geas 25 - Traktor komunal: foto 2
Iseki Geas 25 - Traktor komunal: foto 3
Iseki Geas 25 - Traktor komunal: foto 4
Iseki Geas 25 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Iseki Geas 25

Traktor komunal
854 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d

2 200EUR

Ankandi
 • ≈ 220 506 ALL
 • ≈ 2 352 USD
854 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Iseki Sial 5 - Traktor komunal: foto 1
Iseki Sial 5 - Traktor komunal: foto 2
Iseki Sial 5 - Traktor komunal: foto 3
Iseki Sial 5 - Traktor komunal: foto 4
Iseki Sial 5 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Iseki Sial 5

Traktor komunal
1586 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
1586 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Iseki Sial 153 - Traktor komunal: foto 1
Iseki Sial 153 - Traktor komunal: foto 2
Iseki Sial 153 - Traktor komunal: foto 3
Iseki Sial 153 - Traktor komunal: foto 4
Iseki Sial 153 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Iseki Sial 153

Traktor komunal
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Iseki TX1410 - Traktor komunal: foto 1
Iseki TX1410 - Traktor komunal: foto 2
Iseki TX1410 - Traktor komunal: foto 3
Iseki TX1410 - Traktor komunal: foto 4
Iseki TX1410 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Iseki TX1410

Traktor komunal
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Kubota L1500 - Traktor komunal: foto 1
Kubota L1500 - Traktor komunal: foto 2
Kubota L1500 - Traktor komunal: foto 3
Kubota L1500 - Traktor komunal: foto 4
Kubota L1500 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Kubota L1500

Traktor komunal
585 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
585 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Honda TX140 - Traktor komunal: foto 1
Honda TX140 - Traktor komunal: foto 2
Honda TX140 - Traktor komunal: foto 3
Honda TX140 - Traktor komunal: foto 4
Honda TX140 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Honda TX140

Traktor komunal
543 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d

500EUR

Ankandi
 • ≈ 50 115 ALL
 • ≈ 534 USD
543 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Iseki TM150 - Traktor komunal: foto 1
Iseki TM150 - Traktor komunal: foto 2
Iseki TM150 - Traktor komunal: foto 3
Iseki TM150 - Traktor komunal: foto 4
Iseki TM150 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Iseki TM150

Traktor komunal
675 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d
Ankandi
675 orët
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Kubota B7000 - Traktor komunal: foto 1
Kubota B7000 - Traktor komunal: foto 2
Kubota B7000 - Traktor komunal: foto 3
Kubota B7000 - Traktor komunal: foto 4
Kubota B7000 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

kubota B7000

Traktor komunal
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 2d

2 000EUR

Ankandi
 • ≈ 200 460 ALL
 • ≈ 2 138 USD
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Kubota STV 40 - Traktor komunal: foto 1
Kubota STV 40 - Traktor komunal: foto 2
Kubota STV 40 - Traktor komunal: foto 3
Kubota STV 40 - Traktor komunal: foto 4
Kubota STV 40 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (43)

Kubota STV 40

Traktor komunal
2009660 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 4d

2 024EUR

Ankandi
 • ≈ 202 865 ALL
 • ≈ 2 164 USD
2009660 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Kioti CK22 - Traktor komunal: foto 1
Kioti CK22 - Traktor komunal: foto 2
Kioti CK22 - Traktor komunal: foto 3
Kioti CK22 - Traktor komunal: foto 4
Kioti CK22 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Kioti CK22

Traktor komunal
2003445 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 7d

2 699EUR

Ankandi
 • ≈ 270 520 ALL
 • ≈ 2 885 USD
2003445 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Zetor 12145 - Traktor komunal: foto 1
Zetor 12145 - Traktor komunal: foto 2
Zetor 12145 - Traktor komunal: foto 3
Zetor 12145 - Traktor komunal: foto 4
Zetor 12145 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Zetor 12145

Traktor komunal
19902871 orët
Rumani
Botuar: 11d
Ankandi
19902871 orët
Rumani
Kontakto shitësin
Fendt Favorit 611 LS - Traktor komunal: foto 1
Fendt Favorit 611 LS - Traktor komunal: foto 2
Fendt Favorit 611 LS - Traktor komunal: foto 3
Fendt Favorit 611 LS - Traktor komunal: foto 4
Fendt Favorit 611 LS - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Fendt Favorit 611 LS

Traktor komunal
1981
Rumani
Botuar: 11d

3 300EUR

Ankandi
 • ≈ 330 759 ALL
 • ≈ 3 528 USD
1981
Rumani
Kontakto shitësin
Fendt 610 SL - Traktor komunal: foto 1
Fendt 610 SL - Traktor komunal: foto 2
Fendt 610 SL - Traktor komunal: foto 3
Fendt 610 SL - Traktor komunal: foto 4
Fendt 610 SL - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Fendt 610 SL

Traktor komunal
1977
Rumani
Botuar: 11d

2 800EUR

Ankandi
 • ≈ 280 644 ALL
 • ≈ 2 993 USD
1977
Rumani
Kontakto shitësin
Renault 55 - Traktor komunal: foto 1
Renault 55 - Traktor komunal: foto 2
Renault 55 - Traktor komunal: foto 3
Renault 55 - Traktor komunal: foto 4
Renault 55 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Renault 55

Traktor komunal
1970
Rumani
Botuar: 11d

1 000EUR

Ankandi
 • ≈ 100 230 ALL
 • ≈ 1 069 USD
1970
Rumani
Kontakto shitësin
Iseki TM3160 - Traktor komunal: foto 1
Iseki TM3160 - Traktor komunal: foto 2
Iseki TM3160 - Traktor komunal: foto 3
Iseki TM3160 - Traktor komunal: foto 4
Iseki TM3160 - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Iseki TM3160

Traktor komunal
860 orët
Sllovenia
Botuar: 13d

2 000EUR

Ankandi
 • ≈ 200 460 ALL
 • ≈ 2 138 USD
860 orët
Sllovenia
Kontakto shitësin
Mitsubishi MT1801D - Traktor komunal: foto 1
Mitsubishi MT1801D - Traktor komunal: foto 2
Mitsubishi MT1801D - Traktor komunal: foto 3
Mitsubishi MT1801D - Traktor komunal: foto 4
Mitsubishi MT1801D - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Mitsubishi MT1801D

Traktor komunal
841 orët
Sllovenia
Botuar: 13d

1 800EUR

Ankandi
 • ≈ 180 414 ALL
 • ≈ 1 924 USD
841 orët
Sllovenia
Kontakto shitësin
Kubota KL310- HI-SPEED - Traktor komunal: foto 1
Kubota KL310- HI-SPEED - Traktor komunal: foto 2
Kubota KL310- HI-SPEED - Traktor komunal: foto 3
Kubota KL310- HI-SPEED - Traktor komunal: foto 4
Kubota KL310- HI-SPEED - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Kubota KL310- HI-SPEED

Traktor komunal
Sllovenia
Botuar: 13d

1 750EUR

Ankandi
 • ≈ 175 402 ALL
 • ≈ 1 871 USD
Sllovenia
Kontakto shitësin
Ferrari Cobram 60 AR - Traktor komunal: foto 1
Ferrari Cobram 60 AR - Traktor komunal: foto 2
Ferrari Cobram 60 AR - Traktor komunal: foto 3
Ferrari Cobram 60 AR - Traktor komunal: foto 4
Ferrari Cobram 60 AR - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

Ferrari Cobram 60 AR

Traktor komunal
2005950 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 14d

8 097EUR

Ankandi
 • ≈ 811 562 ALL
 • ≈ 8 657 USD
2005950 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
LINDNER Geotrac 124/Kommunal/UNA 600/Winterd. - Traktor komunal: foto 1
LINDNER Geotrac 124/Kommunal/UNA 600/Winterd. - Traktor komunal: foto 2
LINDNER Geotrac 124/Kommunal/UNA 600/Winterd. - Traktor komunal: foto 3
LINDNER Geotrac 124/Kommunal/UNA 600/Winterd. - Traktor komunal: foto 4
LINDNER Geotrac 124/Kommunal/UNA 600/Winterd. - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

LINDNER Geotrac 124/Kommunal/UNA 600/Winterd.

Traktor komunal
20128352 orët126 hp
Austri, Standplatz:A-2154 Gaubitsch 4
Botuar: 15d

45 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 600 557 ALL
 • ≈ 49 074 USD
20128352 orët126 hp
Austri, Standplatz:A-2154 Gaubitsch 4
Kontakto shitësin
Kubota m 8540 N-C - Traktor komunal: foto 1
Kubota m 8540 N-C - Traktor komunal: foto 2
Kubota m 8540 N-C - Traktor komunal: foto 3
Kubota m 8540 N-C - Traktor komunal: foto 4
Kubota m 8540 N-C - Traktor komunal: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Kubota m 8540 N-C

Traktor komunal
20031187 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 18d

6 748EUR

Ankandi
 • ≈ 676 352 ALL
 • ≈ 7 214 USD
20031187 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Faqja 1 e 4
1 / 4
T1 new listing page - Traktorë komunalë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.