Zjarrfikëse Ginaf X 3335 6X6 nga Belgjikë, 19500 EUR në shitje - ID: 8431164
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Ginaf X 3335 6X6

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Hapni katalogun

Hmm, duket se artikulli është shitur

View this ad in the archive
MAN FE 27.410 /6x6 / Rettungstreppe - Zjarrfikëse: foto 1
MAN FE 27.410 /6x6 / Rettungstreppe - Zjarrfikëse: foto 2
MAN FE 27.410 /6x6 / Rettungstreppe - Zjarrfikëse: foto 3
MAN FE 27.410 /6x6 / Rettungstreppe - Zjarrfikëse: foto 4
MAN FE 27.410 /6x6 / Rettungstreppe - Zjarrfikëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

MAN FE 27.410 /6x6 / Rettungstreppe

Zjarrfikëse
200423313 km
Gjermani, Sudetenstrasse 22, DE-38239 Salzgitter, Germany
Botuar: 8m 28d

30 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 008 640 ALL
 • ≈ 32 561 USD
200423313 km
Gjermani, Sudetenstrasse 22, DE-38239 Salzgitter, Germany
Kontakto shitësin
MAN TGA 26.310 6x6 15000 litertank WATER CANON - Zjarrfikëse: foto 1
MAN TGA 26.310 6x6 15000 litertank WATER CANON - Zjarrfikëse: foto 2
MAN TGA 26.310 6x6 15000 litertank WATER CANON - Zjarrfikëse: foto 3
MAN TGA 26.310 6x6 15000 litertank WATER CANON - Zjarrfikëse: foto 4
MAN TGA 26.310 6x6 15000 litertank WATER CANON - Zjarrfikëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

MAN TGA 26.310 6x6 15000 litertank WATER CANON

Zjarrfikëse
200434000 km310 hpNgarkesa e dobishme: 15470 kg
Holandë, Hoofdweg-Noord 5, 2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel, The Netherlands
Botuar: 12dNumri i referencës BPSX33
Pyet për çmimin
200434000 km310 hpNgarkesa e dobishme: 15470 kg
Holandë, Hoofdweg-Noord 5, 2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel, The Netherlands
Kontakto shitësin
Andere Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad - Zjarrfikëse: foto 1

Andere Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad

Zjarrfikëse
196022695 km178 hp
Belgjikë, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Botuar: 8m 7dNumri i referencës 902599

34 452EUR

 • ≈ 3 455 122 ALL
 • ≈ 37 393 USD
196022695 km178 hp
Belgjikë, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Kontakto shitësin
Steyr 1490 + Manual + 6X6 + 16000 L + TATRA - Zjarrfikëse: foto 1
Steyr 1490 + Manual + 6X6 + 16000 L + TATRA - Zjarrfikëse: foto 2
Steyr 1490 + Manual + 6X6 + 16000 L + TATRA - Zjarrfikëse: foto 3
Steyr 1490 + Manual + 6X6 + 16000 L + TATRA - Zjarrfikëse: foto 4
Steyr 1490 + Manual + 6X6 + 16000 L + TATRA - Zjarrfikëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Steyr 1490 + Manual + 6X6 + 16000 L + TATRA

Zjarrfikëse
197728933 km
Holandë, The Netherlands, Hermelijnweg 27-29, 4877 AE Etten-Leur
Botuar: 1v 1mNumri i referencës 236780

28 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 903 337 ALL
 • ≈ 31 422 USD
197728933 km
Holandë, The Netherlands, Hermelijnweg 27-29, 4877 AE Etten-Leur
Kontakto shitësin
Reynold Boughton Barracuda 6x6 Airport Fire Truck - Zjarrfikëse, Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 1
Reynold Boughton Barracuda 6x6 Airport Fire Truck - Zjarrfikëse, Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 2
Reynold Boughton Barracuda 6x6 Airport Fire Truck - Zjarrfikëse, Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 3
Reynold Boughton Barracuda 6x6 Airport Fire Truck - Zjarrfikëse, Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 4
Reynold Boughton Barracuda 6x6 Airport Fire Truck - Zjarrfikëse, Pajisje mbështetëse e avionit në tokë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (25)

Reynold Boughton Barracuda 6x6 Airport Fire Truck

Zjarrfikëse, Pajisje mbështetëse e avionit në tokë
199819935 km576 hp
Emiratet e Bashkuara Arabe, Showroom No. 37 - 38 Truck and Equipment Market, Al Ruwayyah 3, Dubai, 76571, United Arab Emirates
Botuar: 7m 26d

59 242EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 941 261 ALL
 • ≈ 64 300 USD
199819935 km576 hp
Emiratet e Bashkuara Arabe, Showroom No. 37 - 38 Truck and Equipment Market, Al Ruwayyah 3, Dubai, 76571, United Arab Emirates
MAN TGS 26.440 Fire truck 6x6 - Zjarrfikëse: foto 1
MAN TGS 26.440 Fire truck 6x6 - Zjarrfikëse: foto 2
MAN TGS 26.440 Fire truck 6x6 - Zjarrfikëse: foto 3
MAN TGS 26.440 Fire truck 6x6 - Zjarrfikëse: foto 4
MAN TGS 26.440 Fire truck 6x6 - Zjarrfikëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

MAN TGS 26.440 Fire truck 6x6

Zjarrfikëse
200961100 km434 hp
Hungari, Budapest
Botuar: 1m 5dNumri i referencës MOM3579

226 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 22 665 088 ALL
 • ≈ 245 298 USD
200961100 km434 hp
Hungari, Budapest
Kontakto shitësin
Magirus Deutz Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad - Zjarrfikëse: foto 1
Magirus Deutz Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad - Zjarrfikëse: foto 2
Magirus Deutz Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad - Zjarrfikëse: foto 3
Magirus Deutz Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad - Zjarrfikëse: foto 4
Magirus Deutz Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad - Zjarrfikëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Magirus Deutz Jupiter 178 D 15 A, 6x6, Allrad

Zjarrfikëse
196022695 km178 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Botuar: 1v 1mNumri i referencës 902599

29 900EUR

 • ≈ 2 998 611 ALL
 • ≈ 32 453 USD
196022695 km178 hp
Gjermani, Alte Bundesstr. 48, D-37120 Bovenden / Göttingen, Germany
Kontakto shitësin
Diversen MK 12 6X6 COMPLETE FIRE TRUCK FULL STEE - Zjarrfikëse: foto 1
Diversen MK 12 6X6 COMPLETE FIRE TRUCK FULL STEE - Zjarrfikëse: foto 2
Diversen MK 12 6X6 COMPLETE FIRE TRUCK FULL STEE - Zjarrfikëse: foto 3
Diversen MK 12 6X6 COMPLETE FIRE TRUCK FULL STEE - Zjarrfikëse: foto 4
Diversen MK 12 6X6 COMPLETE FIRE TRUCK FULL STEE - Zjarrfikëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Diversen MK 12 6X6 COMPLETE FIRE TRUCK FULL STEE

Zjarrfikëse
19906109 km680 hp
Holandë, ENERGIEWEG 7 4231 DJ MEERKERK, Niederlande
Botuar: 6m 22d

16 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 699 881 ALL
 • ≈ 18 397 USD
19906109 km680 hp
Holandë, ENERGIEWEG 7 4231 DJ MEERKERK, Niederlande
Kontakto shitësin
ROSENBAUER TR 39,816-47 6X6 Rosenbauer PLF 6000 Crashtender - Zjarrfikëse: foto 1
ROSENBAUER TR 39,816-47 6X6 Rosenbauer PLF 6000 Crashtender - Zjarrfikëse: foto 2
ROSENBAUER TR 39,816-47 6X6 Rosenbauer PLF 6000 Crashtender - Zjarrfikëse: foto 3
ROSENBAUER TR 39,816-47 6X6 Rosenbauer PLF 6000 Crashtender - Zjarrfikëse: foto 4
ROSENBAUER TR 39,816-47 6X6 Rosenbauer PLF 6000 Crashtender - Zjarrfikëse: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

ROSENBAUER TR 39,816-47 6X6 Rosenbauer PLF 6000 Crashtender

Zjarrfikëse
199226578 km805 hpNgarkesa e dobishme: 13650 kg
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Botuar: 15dNumri i referencës 70238949

68 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 899 814 ALL
 • ≈ 74 674 USD
199226578 km805 hpNgarkesa e dobishme: 13650 kg
Holandë, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz 814 D TLF 8/6 4x2 814 D TLF 8/6 4x2, DOKA, Feuerwehr - Zjarrfikëse: foto 1

Mercedes-Benz 814 D TLF 8/6 4x2 814 D TLF 8/6 4x2, DOKA, Feuerwehr

Zjarrfikëse
199220000 km135 hp
Belgjikë, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Botuar: 8m 7dNumri i referencës 82296

16 092EUR

 • ≈ 1 613 834 ALL
 • ≈ 17 466 USD
199220000 km135 hp
Belgjikë, Brugsesteenweg 213, 8460 Oudenburg-Roksem, Belgium
Kontakto shitësin

Zjarrfikëse Ginaf X 3335 6X6

Botuar: 1m 9d

Hmm, duket se artikulli është shitur
Zjarrfikëse Ginaf X 3335 6X6: foto 1

Gjeni oferta të reja në katalog

Hapni katalogun
zoom in
Zjarrfikëse Ginaf X 3335 6X6: foto 1
See what's in stock now
SHITUR

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 955 616 ALL
 • ≈ 21 165 USD

18 Maj 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Ginaf X 3335 6X6

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Marka

Numri i referencës

2677
Viti i prodhimit

2004
Data e regjistrimit të parë

14.04.2024
Ngjyra

e kuqe
Vendndodhja

Belgjikë, Luxemburgstraat 1, 2321 Meer Belgie, Belgium
Motori/linja e ngarjes
klasa e shkarkimeve

Euro 3
karburanti

kutia e marsheve

automatike
transmisioni

Automatikgetriebe
marrja e fuqisë

Kabina/pjesa e brendshme
tipi i kabinës

kabinë dopio
Më shumë informacion

Transmission: ZF, Automatic

General condition: average

Technical condition: average

Visual appearance: average

Damages: none

Please contact DHR OTTER (+31653401370, info@denottertrucks.com) or GERT DEN OTTER (+3233144488, info@denottertrucks.com) for more information

Dealer information

We do our best to keep the data as accurately as possible.

No rights derived from the data given

WWW.DENOTTERTRUCKS.COM

SHITUR

19 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 955 616 ALL
 • ≈ 21 165 USD

18 Maj 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Hapni katalogun
Reklamë e arkivuar

Kjo reklamë është hequr nga baza jonë e të dhënave. Megjithatë, mund të dërgosh "automjet i kërkuar" nga: Ginaf X 3335 6X6

Paraqisni një kërkesë "Po kerkoj"
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 old test archive
t1 test archive - Municipal/ Special vehicle
t1 test archive - G.A. den Otter Trucks B.V.B.A