Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER

Online: 14d

Marka VOLVO
Modeli FH 420 ADR GLOBETROTTER
ID 19736
Viti i prodhimit 2010
Kilometrazhi 1 019 000 km
Data e regjistrimit të parë 13.01.2010
Pesha neto 7 609 kg
Pesha bruto 19 500 kg
Ngarkesa e dobishme 11 891 kg
Gjatësia 5 990 mm
Gjerësia 2 550 mm
ADR
Vendndodhja Holandë, Schiedam
Telefoni +31 6539...
Motori/linja e ngarjes
 • klasa e shkarkimeve: Euro 5
 • karburanti: dizel
 • zhvendosja: 12 780 cc
 • cilindrat e motorit: 6
 • rendimenti i fuqisë: 428 hp (319 KW)
 • kutia e marsheve: automatike
 • transmisioni: Automatikgetriebe
 • marrja e fuqisë
Shasia/pezullimi
 • pezullimi: sustë/ajër
 • pezullimi i aksit të përparmë
 • konfigurimi i aksit: 4x2
 • akset e drejtimit
 • baza e rrotës: 3 800 mm
 • ABS
 • gomat e përparme: 315/80 R 22.5, 40%
 • gomat e pasme: 315/80 R 22.5, 45%
 • goma dyshe
Kabina/pjesa e brendshme
 • tipi i kabinës: kabinë gjumi
 • modeli i kabinës: GLOBETROTTER
 • fshehësi i diellit
 • dritare me rrymë
 • kyçja qendrore
 • kondicioner
 • ngrohësi i parkimit
 • kontrolli i shpejtësisë
 • radio
 • CD
 • frigorifer
Pjesë shtesë
 • tahografi
14500 EUR
14 500
EUR
 • 1 761 880 ALL
 • 15 985 USD

Çmimi neto

Lizingu

Van Schaften Trucks Import Export
Shitësi
Van Schaften Trucks Import Export
Holandë
I besueshëm
14 Më shumë se 14 vjet me Truck1
Ora lokale e shitësit
22:54
14 500
EUR
  Kontakto shitësin
Objekti i mesazhit

Mesazhi u dërgua. Shitësi do të përgjigjet sa më shpejtë të jetë e mundur.

Ky informacion është grumbulluar nga Truck1.eu, SIA për t'u ofruar përdoruesve shërbimet e saj online. Ne nuk do të grumbullojmë dhe ruajmë informacionin tuaj të ndjeshëm. Ky informacion është grumbulluar në përputhje me nenin 6(1) (b) të GDPR. Këto të dhëna do të mbahen për aq kohë që të nevojitet për ofrimin e shërbimeve për ju. Ky informacion mund të merret nga përfaqësuesi ynë rajonal përgjegjës për vendndodhjen tuaj, ndoshta jashtë BE-së. Ju keni të drejtën për të marrë një kopje të këtyre të dhënave, për t'i ndryshuar ose tërhequr pëlqimin tuaj për përpunimin e të dhënave duke na kontaktuar, duke përcaktuar qartë detajet tuaja dhe çështjen. Ju keni të drejtë të paraqitni një ankesë pranë Autoritetit tuaj lokal të Mbrojtes së të Dhënave.
  Kuota e dërgimit me anije
Kërko llogaritjen manuale të dërgimit me anije

Oferta të ngjashme

Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
2010, 1 021 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
14 500 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER, 2010
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
2010, 848 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
15 500 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER, 2010
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
2010, 971 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
14 500 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER, 2010
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
2012, 743 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
18 250 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER, 2012
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
2011, 970 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
16 900 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER, 2011
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER
2011, 973 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
17 400 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 ADR GLOBETROTTER, 2011
Njësia e traktorit Volvo FH 420 GLOBETROTTER XL
Volvo FH 420 GLOBETROTTER XL
2012, 910 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
18 250 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 GLOBETROTTER XL, 2012
Njësia e traktorit Volvo FH 420 GLOBETROTTER XL
Volvo FH 420 GLOBETROTTER XL
2012, 923 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
18 250 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 GLOBETROTTER XL, 2012
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
2014, 630 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
27 900 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER, 2014
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
2014, 668 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
27 900 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER, 2014
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
2014, 630 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
27 900 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER, 2014
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER
2014, 622 000 km, 4x2
Holandë, Schiedam
27 900 EUR
Njësia e traktorit Volvo FH 420 EURO 6 GLOBETROTTER, 2014

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.