Reja dhe përdorur Autobusë aeroporti në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Autobusë aeroporti

22
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Autobus aeroporti: foto 3
CONTRAC CONTRAC COBUS 2400 - Autobus aeroporti: foto 4

CONTRAC CONTRAC COBUS 2400

Autobus aeroporti
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 3m 18dNumri i referencës AV12943
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
CONTRAC CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 3

CONTRAC CONTRAC COBUS 3000

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 3m 18dNumri i referencës AV12917
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Autobus aeroporti: foto 1
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Autobus aeroporti: foto 2
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Autobus aeroporti: foto 3
MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO - Autobus aeroporti: foto 4

MERCEDES BENZ MERCEDES BENZ CITARO

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10364
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
SOLARIS URBINO 15 - Autobus aeroporti: foto 1
SOLARIS URBINO 15 - Autobus aeroporti: foto 2
SOLARIS URBINO 15 - Autobus aeroporti: foto 3
SOLARIS URBINO 15 - Autobus aeroporti: foto 4
SOLARIS URBINO 15 - Autobus aeroporti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

SOLARIS URBINO 15

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11600
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 3

CONTRAC COBUS 3000

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12852
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 3

CONTRAC COBUS 3000

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11450
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 3
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 4

CONTRAC COBUS 2700S

Autobus aeroporti
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10130
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 3

CONTRAC COBUS 3000

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12851
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
MERCEDES BENZ CITARO - Autobus aeroporti: foto 1
MERCEDES BENZ CITARO - Autobus aeroporti: foto 2
MERCEDES BENZ CITARO - Autobus aeroporti: foto 3

MERCEDES BENZ CITARO

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11519
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 3
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 4

CONTRAC COBUS 2700S

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10123
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 3
CONTRAC COBUS 2700S - Autobus aeroporti: foto 4

CONTRAC COBUS 2700S

Autobus aeroporti
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10126
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 2
CONTRAC COBUS 3000 - Autobus aeroporti: foto 3

CONTRAC COBUS 3000

Autobus aeroporti
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12916
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
Solaris Urbino 12 - Autobus aeroporti: foto 1
Solaris Urbino 12 - Autobus aeroporti: foto 2
Solaris Urbino 12 - Autobus aeroporti: foto 3
Solaris Urbino 12 - Autobus aeroporti: foto 4
Solaris Urbino 12 - Autobus aeroporti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Solaris Urbino 12

Autobus aeroporti
Spanjë
Botuar: 2v 5m
Pyet për çmimin
Spanjë
Kontakto shitësin
Yutong Airport Bus - Autobus aeroporti: foto 1
Yutong Airport Bus - Autobus aeroporti: foto 2
Yutong Airport Bus - Autobus aeroporti: foto 3
Yutong Airport Bus - Autobus aeroporti: foto 4

Yutong Airport Bus

Autobus aeroporti
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 2v 5m
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 2
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 3
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 4
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Contrac Cobus 3000

Autobus aeroporti
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 4v 2m
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 1

Contrac Cobus 3000

Autobus aeroporti
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 4v 2m
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
Contrac Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 2

Contrac Cobus 3000

Autobus aeroporti
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 4v 2m
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Solaris Urbino 15 - Autobus aeroporti: foto 1
Solaris Urbino 15 - Autobus aeroporti: foto 2
Solaris Urbino 15 - Autobus aeroporti: foto 3
Solaris Urbino 15 - Autobus aeroporti: foto 4
Solaris Urbino 15 - Autobus aeroporti: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Solaris Urbino 15

Autobus aeroporti
Spanjë
Botuar: 4v 4m
Pyet për çmimin
Spanjë
Kontakto shitësin
Cobus Blackline - Autobus aeroporti: foto 1

Cobus Blackline

Autobus aeroporti
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 4v 5m
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 1
Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 2
Cobus 3000 - Autobus aeroporti: foto 3

Cobus 3000

Autobus aeroporti
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 4v 7m
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Autobusë aeroporti
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.