Reja dhe përdorur Automjete kateringu në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Automjete kateringu

27
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 18dNumri i referencës AV10658

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Automjet kateringu: foto 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Automjet kateringu: foto 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H - Automjet kateringu: foto 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/F616H

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 18dNumri i referencës AV10663

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Automjet kateringu: foto 1
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Automjet kateringu: foto 2
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Automjet kateringu: foto 3
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Automjet kateringu: foto 4
MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000 - Automjet kateringu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

MALLAGHAN MALLAGHAN CT6000

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 18dNumri i referencës AV10667

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
Renault Catering - Automjet kateringu: foto 1
Renault Catering - Automjet kateringu: foto 2
Renault Catering - Automjet kateringu: foto 3

Renault Catering

Automjet kateringu
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 1m 7d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 2m 14dNumri i referencës AV10662

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
Kamag Catering Highloader - Automjet kateringu: foto 1
Kamag Catering Highloader - Automjet kateringu: foto 2
Kamag Catering Highloader - Automjet kateringu: foto 3

Kamag Catering Highloader

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 6d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
MERCEDES-BENZ Atego - Automjet kateringu: foto 1

MERCEDES-BENZ Atego

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 7d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
Volvo - Automjet kateringu: foto 1

Volvo

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 7d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
DAF Airport - Automjet kateringu: foto 1

DAF Airport

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 9d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
VOLVO - Automjet kateringu: foto 1

VOLVO

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 9d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
DAF Catering - Automjet kateringu: foto 1

DAF Catering

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 9d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
MERCEDES-BENZ Catering Highloader - Automjet kateringu: foto 1

MERCEDES-BENZ Catering Highloader

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 9dNumri i referencës CAT 66
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
IVECO Catering - Automjet kateringu: foto 1

IVECO Catering

Automjet kateringu
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 9d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 4m 9dNumri i referencës AV10661

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 4m 9dNumri i referencës AV10657

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Kamion frigorifer, Automjet kateringu: foto 1
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Kamion frigorifer, Automjet kateringu: foto 2
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Kamion frigorifer, Automjet kateringu: foto 3
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Kamion frigorifer, Automjet kateringu: foto 4
Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm - Kamion frigorifer, Automjet kateringu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Renault 150 MIDLINER AEROPORT HYDRAULIKA 181tkm

Kamion frigorifer, Automjet kateringu
1992181794 km4x2Euro 1150 hpPesha bruto: 13000 kg
Belgjikë, INDUSTRIEWEG 22, 2320 HOOGSTRATEN (BELGIUM)
Botuar: 4m 25d

4 300EUR

 • ≈ 435 435 ALL
 • ≈ 4 585 USD
1992181794 km4x2Euro 1150 hpPesha bruto: 13000 kg
Belgjikë, INDUSTRIEWEG 22, 2320 HOOGSTRATEN (BELGIUM)
Kontakto shitësin
Volkswagen VW LT - Automjet kateringu: foto 1
Volkswagen VW LT - Automjet kateringu: foto 2
Volkswagen VW LT - Automjet kateringu: foto 3

Volkswagen VW LT

Automjet kateringu
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10508
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
NORQUIP G/B FORWARD DRIVE ST - Automjet kateringu: foto 1

NORQUIP G/B FORWARD DRIVE ST

Automjet kateringu
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10512
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 1
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 2
VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H - Automjet kateringu: foto 3

VOLVO VOLVO AEROLIFT-B-VO/FL616H

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10665

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Automjet kateringu: foto 1
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Automjet kateringu: foto 2
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Automjet kateringu: foto 3
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Automjet kateringu: foto 4
MALLAGHAN MALLAGHANCT6000 - Automjet kateringu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

MALLAGHAN MALLAGHANCT6000

Automjet kateringu
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10668

55 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 5 569 520 ALL
 • ≈ 58 650 USD
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Automjete kateringu
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.