Reja dhe përdorur Automjetet për tërheqjen e aeroplanit në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Automjetet për tërheqjen e aeroplanit

98
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 5
Douglas DC4H - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Douglas DC4H - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Douglas DC4H - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3

Douglas DC4H

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 15d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Multicar M26 Champion Flugzeugschlepper Doka GSE Airport Push Back Industrieschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Multicar M26 Champion Flugzeugschlepper Doka GSE Airport Push Back Industrieschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Multicar M26 Champion Flugzeugschlepper Doka GSE Airport Push Back Industrieschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
Multicar M26 Champion Flugzeugschlepper Doka GSE Airport Push Back Industrieschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
Multicar M26 Champion Flugzeugschlepper Doka GSE Airport Push Back Industrieschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (37)

Multicar M26 Champion Flugzeugschlepper Doka GSE Airport Push Back Industrieschlepper

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Gjermani, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
Botuar: 25d

9 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 002 513 ALL
 • ≈ 10 557 USD
Gjermani, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
Stewart & Stevenson EQUIPOS - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Stewart & Stevenson EQUIPOS - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Stewart & Stevenson EQUIPOS - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
Stewart & Stevenson EQUIPOS - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
Stewart & Stevenson EQUIPOS - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Stewart & Stevenson EQUIPOS

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Spanjë, Uxes
Botuar: 1m 7dNumri i referencës 23/0872-0
Pyet për çmimin
Spanjë, Uxes
Kontakto shitësin
SCHOPF SCHOPF F396P - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
SCHOPF SCHOPF F396P - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
SCHOPF SCHOPF F396P - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3

SCHOPF SCHOPF F396P

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 25dNumri i referencës AV12555
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Generac Mobile Flameless Air Heater (Airline) - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Generac Mobile Flameless Air Heater (Airline) - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Generac Mobile Flameless Air Heater (Airline) - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
Generac Mobile Flameless Air Heater (Airline) - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
Generac Mobile Flameless Air Heater (Airline) - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Generac Mobile Flameless Air Heater (Airline)

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Schaijk, Netherlands
Botuar: 1m 25dNumri i referencës 1271961
Pyet për çmimin
Holandë, Schaijk, Netherlands
Kontakto shitësin
Mulag TT10R - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Mulag TT10R - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2

Mulag TT10R

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Schaijk, Netherlands
Botuar: 1m 25dNumri i referencës 1095895
Pyet për çmimin
Holandë, Schaijk, Netherlands
Kontakto shitësin
Lektro 8750 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Lektro 8750 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Elektrike

Lektro 8750

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 1m 27d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
JBT Lektro 8750 CX-ALM - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
JBT Lektro 8750 CX-ALM - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Elektrike

JBT Lektro 8750 CX-ALM

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 1m 27d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
KAMAG TowBear 35/22-280 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1

KAMAG TowBear 35/22-280

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Starnmeer
Botuar: 2m 6dNumri i referencës A1729
Pyet për çmimin
Holandë, Starnmeer
Kontakto shitësin
TREPEL TREPEL CHALLENGER 150 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
TREPEL TREPEL CHALLENGER 150 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2

TREPEL TREPEL CHALLENGER 150

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 2m 15dNumri i referencës AV12966
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
MULAG MULAG COMET 10A - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1

MULAG MULAG COMET 10A

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 2m 15dNumri i referencës AV10004
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)
Elektrike

LEKTRO LEKTRO AP8600

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 3m 18dNumri i referencës AV12802
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Schopf Rofan ZDi Diesel Tractor 8Tons - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Schopf Rofan ZDi Diesel Tractor 8Tons - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Schopf Rofan ZDi Diesel Tractor 8Tons - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
Schopf Rofan ZDi Diesel Tractor 8Tons - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
Schopf Rofan ZDi Diesel Tractor 8Tons - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Schopf Rofan ZDi Diesel Tractor 8Tons

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai Free Zone
Botuar: 3m 26d
Pyet për çmimin
Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai Free Zone
Kontakto shitësin
Schopf F 356 Flugzeugschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
Schopf F 356 Flugzeugschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
Schopf F 356 Flugzeugschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
Schopf F 356 Flugzeugschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
Schopf F 356 Flugzeugschlepper - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Schopf F 356 Flugzeugschlepper

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Gjermani, Am Ufo 6-8 (Gewerbepark), D- 54636 Fliessem, Germany
Botuar: 4m 6dNumri i referencës EU333
Pyet për çmimin
Gjermani, Am Ufo 6-8 (Gewerbepark), D- 54636 Fliessem, Germany
Kontakto shitësin
TLD TLD TMX-400 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1

TLD TLD TMX-400

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 24dNumri i referencës AV11258
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
SCHOPF SCHOPF F180 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
SCHOPF SCHOPF F180 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
SCHOPF SCHOPF F180 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
SCHOPF SCHOPF F180 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
SCHOPF SCHOPF F180 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

SCHOPF SCHOPF F180

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10424
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
LEKTRO LEKTRO AP8600 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
Elektrike

LEKTRO LEKTRO AP8600

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12803
Pyet për çmimin
Emiratet e Bashkuara Arabe, 33 10b St - Al Qusais Industrial Area 1 Dubai
Kontakto shitësin
TLD TLD TMX-450 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
TLD TLD TMX-450 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
TLD TLD TMX-450 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
TLD TLD TMX-450 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
TLD TLD TMX-450 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

TLD TLD TMX-450

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11260
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TLD TPX-200-S - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1

TLD TPX-200-S

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12767
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
SCHOPF F396 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 1
SCHOPF F396 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 2
SCHOPF F396 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 3
SCHOPF F396 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 4
SCHOPF F396 - Automjet për tërheqjen e aeroplanit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

SCHOPF F396

Automjet për tërheqjen e aeroplanit
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12741
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 5
1 / 5
T1 new listing page - Automjetet për tërheqjen e aeroplanit
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.