Reja dhe përdorur Mjetet për tërheqjen e bagazheve në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Mjetet për tërheqjen e bagazheve

91
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 5
ROFAN ROFAN ZD6 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
ROFAN ROFAN ZD6 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2

ROFAN ROFAN ZD6

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 6dNumri i referencës AV12964
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Charlatte TE206 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
Charlatte TE206 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
Charlatte TE206 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3
Charlatte TE206 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 4

Charlatte TE206

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 16d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Rofan ZH5 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

Rofan ZH5

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Starnmeer
Botuar: 1m 12dNumri i referencës A2340
Pyet për çmimin
Holandë, Starnmeer
Kontakto shitësin
Rofan ZH5 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

Rofan ZH5

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Starnmeer
Botuar: 1m 12dNumri i referencës A2341
Pyet për çmimin
Holandë, Starnmeer
Kontakto shitësin
ROFAN ZD44F Jenbacher Pushback  Pull - Tractor GSE Gepäckschlepper Industrieschlepper - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
ROFAN ZD44F Jenbacher Pushback  Pull - Tractor GSE Gepäckschlepper Industrieschlepper - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
ROFAN ZD44F Jenbacher Pushback  Pull - Tractor GSE Gepäckschlepper Industrieschlepper - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3
ROFAN ZD44F Jenbacher Pushback  Pull - Tractor GSE Gepäckschlepper Industrieschlepper - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 4
ROFAN ZD44F Jenbacher Pushback  Pull - Tractor GSE Gepäckschlepper Industrieschlepper - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

ROFAN ZD44F Jenbacher Pushback Pull - Tractor GSE Gepäckschlepper Industrieschlepper

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Gjermani, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
Botuar: 1m 16d

5 900EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 597 457 ALL
  • ≈ 6 291 USD
Gjermani, In der Lach 68, 90530 Wendelstein, Germany
Charlatte T135 Battery Pack - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

Charlatte T135 Battery Pack

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 1m 27d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
MULAG Comet 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
MULAG Comet 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
MULAG Comet 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3

MULAG Comet 3

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 29d

32 500EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 3 291 080 ALL
  • ≈ 34 657 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TLD TEX-20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
Elektrike

TLD TEX-20

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Starnmeer
Botuar: 2m 6dNumri i referencës A2378
Pyet për çmimin
Holandë, Starnmeer
Kontakto shitësin
CHARLATTE CHARLATTE T135 EVO - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
CHARLATTE CHARLATTE T135 EVO - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
CHARLATTE CHARLATTE T135 EVO - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3
CHARLATTE CHARLATTE T135 EVO - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 4
CHARLATTE CHARLATTE T135 EVO - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
Elektrike

CHARLATTE CHARLATTE T135 EVO

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 2m 11dNumri i referencës AV12953
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
STILL STILL R06 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
STILL STILL R06 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
Elektrike

STILL STILL R06

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 2m 15dNumri i referencës AV11265
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
MULAG MULAG COMET 6P - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
MULAG MULAG COMET 6P - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
MULAG MULAG COMET 6P - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3

MULAG MULAG COMET 6P

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 2m 15dNumri i referencës AV12963
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Schopf ZD 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
Schopf ZD 3 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2

Schopf ZD 3

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 6d
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
Mulag Comet 6 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

Mulag Comet 6

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 6dNumri i referencës GSE 235
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
TLD JST 20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

TLD JST 20

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 6dNumri i referencës GSE 227
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
Toyota 02-2TD20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
Toyota 02-2TD20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
Toyota 02-2TD20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3
Toyota 02-2TD20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 4
Toyota 02-2TD20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Toyota 02-2TD20

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 3m 26d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Charlatte TE135 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
Charlatte TE135 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
Charlatte TE135 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3
Elektrike

Charlatte TE135

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 3m 26d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
Rofan Z65 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
Rofan Z65 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
Rofan Z65 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3
Rofan Z65 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 4
Rofan Z65 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Rofan Z65

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Suedi, ENERGIGATAN 7 734 32 HALLSTAHAMMAR, Sweden
Botuar: 4m 5d
Pyet për çmimin
Suedi, ENERGIGATAN 7 734 32 HALLSTAHAMMAR, Sweden
Kontakto shitësin
EINSA EINSA TA-5 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1

EINSA EINSA TA-5

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 24dNumri i referencës AV11266
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TOYOTA TOYOTA 52-2TD-25 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
TOYOTA TOYOTA 52-2TD-25 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
TOYOTA TOYOTA 52-2TD-25 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3

TOYOTA TOYOTA 52-2TD-25

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 24dNumri i referencës AV12042
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TLD TLD TMX-20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 1
TLD TLD TMX-20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 2
TLD TLD TMX-20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 3
TLD TLD TMX-20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 4
TLD TLD TMX-20 - Mjet për tërheqjen e bagazheve: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TLD TLD TMX-20

Mjet për tërheqjen e bagazheve
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 24dNumri i referencës AV11249
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 5
1 / 5
T1 new listing page - Mjetet për tërheqjen e bagazheve
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.