Reja dhe përdorur Ngarkuesit e kontejnerit/ Paletave në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ngarkuesit e kontejnerit/ Paletave

75
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 4
FMC Commander 30 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

FMC Commander 30

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Mbretëria e Bashkuar, Derby
Botuar: 18orë 53minNumri i referencës CR3000010

95 173EUR

Ankandi
  • ≈ 9 637 598 ALL
  • ≈ 101 490 USD
Mbretëria e Bashkuar, Derby
Kontakto shitësin
C15 Wide - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

C15 Wide

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Holandë, Starnmeer
Botuar: 18dNumri i referencës A2468 / A2469
Pyet për çmimin
Holandë, Starnmeer
Kontakto shitësin
AMSS 2000 Air Portable Loader - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
AMSS 2000 Air Portable Loader - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
AMSS 2000 Air Portable Loader - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
AMSS 2000 Air Portable Loader - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4
AMSS 2000 Air Portable Loader - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

AMSS 2000 Air Portable Loader

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Emiratet e Bashkuara Arabe, Showroom No. 37 - 38 Truck and Equipment Market, Al Ruwayyah 3, Dubai, 76571, United Arab Emirates
Botuar: 25d
Pyet për çmimin
Emiratet e Bashkuara Arabe, Showroom No. 37 - 38 Truck and Equipment Market, Al Ruwayyah 3, Dubai, 76571, United Arab Emirates
TREPEL TREPEL CHAMP 200 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL TREPEL CHAMP 200 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL TREPEL CHAMP 200 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
TREPEL TREPEL CHAMP 200 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4

TREPEL TREPEL CHAMP 200

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 1m 16dNumri i referencës AV11480
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4
TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TREPEL CCL35/35

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 19d

20 000EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 2 025 280 ALL
  • ≈ 21 327 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TREPEL CHAMP140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

TREPEL CHAMP140

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 29d

400 000EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 40 505 600 ALL
  • ≈ 426 552 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TREPEL CHAMP70U - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

TREPEL CHAMP70U

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 1m 29d

300 000EUR

Çmimi pa. TVSH

  • ≈ 30 379 200 ALL
  • ≈ 319 914 USD
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TREPEL TREPEL CHAMP 140

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 2m 6dNumri i referencës AV12846
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
FMC JBT CPT-4 & -7 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

FMC JBT CPT-4 & -7

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Holandë, Starnmeer
Botuar: 2m 6dNumri i referencës A2478 / A2479 / A2480
Pyet për çmimin
Holandë, Starnmeer
Kontakto shitësin
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TREPEL TREPEL CHAMP 140

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 2m 6dNumri i referencës AV12845
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL TREPEL CHAMP 140 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3

TREPEL TREPEL CHAMP 140

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 2m 9dNumri i referencës AV11357
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
Settles 9333 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

Settles 9333

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Danimarkë, Kastrup
Botuar: 2m 29dNumri i referencës 100334

3 000EUR

Ankandi
  • ≈ 303 792 ALL
  • ≈ 3 199 USD
Danimarkë, Kastrup
Kontakto shitësin
AIR MARREL AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
AIR MARREL AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
AIR MARREL AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
AIR MARREL AIR MARREL LAM3500 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4

AIR MARREL AIR MARREL LAM3500

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 3m 18dNumri i referencës AV11299
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TREPEL Loader Champ 300 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

TREPEL Loader Champ 300

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 3m 19d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
TREPEL TREPEL PCL35/34 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL TREPEL PCL35/34 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2

TREPEL TREPEL PCL35/34

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 16dNumri i referencës AV11476
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TREPEL TREPEL CCL35/35

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10706
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
TREPEL TREPEL CCL35/35 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3

TREPEL TREPEL CCL35/35

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11018
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
JBT AEROTECH JBT AEROTECH COMMANDER 15iW-E - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
Elektrike

JBT AEROTECH JBT AEROTECH COMMANDER 15iW-E

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12829
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
EINSA TET16 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1

EINSA TET16

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11609
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
FMC FMC CLT8 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 1
FMC FMC CLT8 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 2
FMC FMC CLT8 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 3
FMC FMC CLT8 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 4
FMC FMC CLT8 - Ngarkues i kontejnerit/ Paletave: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

FMC FMC CLT8

Ngarkues i kontejnerit/ Paletave
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10060
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 4
1 / 4
T1 new listing page - Ngarkuesit e kontejnerit/ Paletave
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.