Reja dhe përdorur Shirita transportues të avionëve në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Shirita transportues të avionëve

58
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
TLD NBL - Shirit transportues avionësh: foto 1

TLD NBL

Shirit transportues avionësh
Mbretëria e Bashkuar, Derby
Botuar: 18orë 47minNumri i referencës NBL330

10 445EUR

Ankandi
  • ≈ 1 057 702 ALL
  • ≈ 11 138 USD
Mbretëria e Bashkuar, Derby
Kontakto shitësin
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 1
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 2
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 3
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 4
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Mulag MEF9

Shirit transportues avionësh
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 11dNumri i referencës 200239604
Ankandi
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 1
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 2
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 3
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 4
Mulag MEF9 - Shirit transportues avionësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Mulag MEF9

Shirit transportues avionësh
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Botuar: 11dNumri i referencës 200239559
Ankandi
Gjermani, 41542, Dormagen, Dormagen
Kontakto shitësin
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 1
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 2
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 3
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 4

TUG TUG 660 DIESEL

Shirit transportues avionësh
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 17dNumri i referencës AV10433
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
EINSA EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 1
EINSA EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 2
EINSA EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 3
EINSA EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 4

EINSA EINSA CDA-14C

Shirit transportues avionësh
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 1m 29dNumri i referencës AV11291
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 1
TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 2
TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 3
TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 4
TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

TLD NBL-D

Shirit transportues avionësh
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 2m 3dNumri i referencës AV11992
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TLD beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 1
TLD beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 2

TLD beltloader NBL

Shirit transportues avionësh
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Botuar: 2m 7d
Pyet për çmimin
Poloni, Balicka 100, Krakow, 30-149, Poland
Kontakto shitësin
3 Beltloader Units available - Shirit transportues avionësh: foto 1
3 Beltloader Units available - Shirit transportues avionësh: foto 2

3 Beltloader Units available

Shirit transportues avionësh
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 6dNumri i referencës GSE 237
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
MULAG Beltoader - Shirit transportues avionësh: foto 1

MULAG Beltoader

Shirit transportues avionësh
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Botuar: 3m 6dNumri i referencës GSE 234
Pyet për çmimin
Gjermani, Nordendstraße 82 64546 Mörfelden-Walldorf, Germany
Kontakto shitësin
EINSA CDA-14B - Shirit transportues avionësh: foto 1
EINSA CDA-14B - Shirit transportues avionësh: foto 2
EINSA CDA-14B - Shirit transportues avionësh: foto 3
EINSA CDA-14B - Shirit transportues avionësh: foto 4
EINSA CDA-14B - Shirit transportues avionësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

EINSA CDA-14B

Shirit transportues avionësh
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 3m 18dNumri i referencës AV10359
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TLD Beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 1
TLD Beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 2
TLD Beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 3
TLD Beltloader NBL - Shirit transportues avionësh: foto 4

TLD Beltloader NBL

Shirit transportues avionësh
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Botuar: 3m 26d
Pyet për çmimin
Francë, Paris CDG Airport, FRANCE
Kontakto shitësin
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 1
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 2
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 3

EINSA CDA-14C

Shirit transportues avionësh
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 24dNumri i referencës AV11292
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 1
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 2
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 3
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 4
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
Elektrike

TLD NBL-E

Shirit transportues avionësh
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 24dNumri i referencës AV12606
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 1
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 2
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 3
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 4

EINSA CDA-14C

Shirit transportues avionësh
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11469
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TLD TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 1
TLD TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 2
TLD TLD NBL-D - Shirit transportues avionësh: foto 3

TLD TLD NBL-D

Shirit transportues avionësh
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11009
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
BOMBELLI NT800D - Shirit transportues avionësh: foto 1
BOMBELLI NT800D - Shirit transportues avionësh: foto 2
BOMBELLI NT800D - Shirit transportues avionësh: foto 3
BOMBELLI NT800D - Shirit transportues avionësh: foto 4
BOMBELLI NT800D - Shirit transportues avionësh: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

BOMBELLI NT800D

Shirit transportues avionësh
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11241
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 1
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 2
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 3
EINSA CDA-14C - Shirit transportues avionësh: foto 4

EINSA CDA-14C

Shirit transportues avionësh
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV11462
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 1
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 2
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 3

TUG TUG 660 DIESEL

Shirit transportues avionësh
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10518
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 1
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 2
TUG TUG 660 DIESEL - Shirit transportues avionësh: foto 3

TUG TUG 660 DIESEL

Shirit transportues avionësh
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV10434
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 1
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 2
TLD NBL-E - Shirit transportues avionësh: foto 3
Elektrike

TLD NBL-E

Shirit transportues avionësh
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 4m 26dNumri i referencës AV12605
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Shirita transportues të avionëve
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.