Reja dhe përdorur Shkallët për pasagjerët në shitje - Truck1 Shqipëri

Shkallët për pasagjerët

53
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
TLD ABS 580 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TLD ABS 580 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TLD ABS 580 - Shkallë për pasagjerët: foto 3
TLD ABS 580 - Shkallë për pasagjerët: foto 4
TLD ABS 580 - Shkallë për pasagjerët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

TLD ABS 580

Shkallë për pasagjerët
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 1m 2dNumri i referencës AV11570
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 3
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 4
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

TLD ABS-580

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 2dNumri i referencës AV11348
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TG022 - Shkallë për pasagjerët: foto 1

TG022

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Starnmeer
Botuar: 1m 14dNumri i referencës A2368
Pyet për çmimin
Holandë, Starnmeer
Kontakto shitësin
TEMG TG0022 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TEMG TG0022 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TEMG TG0022 - Shkallë për pasagjerët: foto 3
TEMG TG0022 - Shkallë për pasagjerët: foto 4

TEMG TG0022

Shkallë për pasagjerët
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11518
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
MASTER EQUIPMENT STR716 - Shkallë për pasagjerët: foto 1

MASTER EQUIPMENT STR716

Shkallë për pasagjerët
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV12876
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 1
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 2
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 3
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 4
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

EINSA EDU-A

Shkallë për pasagjerët
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11485
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
TEST-FUCHS CLT-1 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TEST-FUCHS CLT-1 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TEST-FUCHS CLT-1 - Shkallë për pasagjerët: foto 3

TEST-FUCHS CLT-1

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11916
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
AVIACO WPS-10 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
AVIACO WPS-10 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
AVIACO WPS-10 - Shkallë për pasagjerët: foto 3

AVIACO WPS-10

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11899
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
AMSS SKYWAY 96-232 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
AMSS SKYWAY 96-232 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
AMSS SKYWAY 96-232 - Shkallë për pasagjerët: foto 3
AMSS SKYWAY 96-232 - Shkallë për pasagjerët: foto 4
AMSS SKYWAY 96-232 - Shkallë për pasagjerët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

AMSS SKYWAY 96-232

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV12854
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
EINSA EDU-WIDE - Shkallë për pasagjerët: foto 1
EINSA EDU-WIDE - Shkallë për pasagjerët: foto 2
EINSA EDU-WIDE - Shkallë për pasagjerët: foto 3

EINSA EDU-WIDE

Shkallë për pasagjerët
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV10480
Pyet për çmimin
Spanjë, Carrer Josep Serra, 13, 43870 Amposta, Tarragona
Kontakto shitësin
EINSA EDA - Shkallë për pasagjerët: foto 1
EINSA EDA - Shkallë për pasagjerët: foto 2
EINSA EDA - Shkallë për pasagjerët: foto 3

EINSA EDA

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV13164
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TLD ABT480 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TLD ABT480 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TLD ABT480 - Shkallë për pasagjerët: foto 3
TLD ABT480 - Shkallë për pasagjerët: foto 4

TLD ABT480

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV12546
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TEMG TG2244 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TEMG TG2244 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TEMG TG2244 - Shkallë për pasagjerët: foto 3

TEMG TG2244

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV10529
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
EINSA EDU-WIDE - Shkallë për pasagjerët: foto 1
EINSA EDU-WIDE - Shkallë për pasagjerët: foto 2
EINSA EDU-WIDE - Shkallë për pasagjerët: foto 3
EINSA EDU-WIDE - Shkallë për pasagjerët: foto 4

EINSA EDU-WIDE

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11486
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TLD ABS-580 - Shkallë për pasagjerët: foto 3

TLD ABS-580

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11993
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
TEST-FUCHS CLT-1 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
TEST-FUCHS CLT-1 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
TEST-FUCHS CLT-1 - Shkallë për pasagjerët: foto 3

TEST-FUCHS CLT-1

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11915
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
MASTER EQUIPMENT STR710-13 - Shkallë për pasagjerët: foto 1
MASTER EQUIPMENT STR710-13 - Shkallë për pasagjerët: foto 2
MASTER EQUIPMENT STR710-13 - Shkallë për pasagjerët: foto 3
MASTER EQUIPMENT STR710-13 - Shkallë për pasagjerët: foto 4
MASTER EQUIPMENT STR710-13 - Shkallë për pasagjerët: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

MASTER EQUIPMENT STR710-13

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11253
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
FMC SMART STEP - Shkallë për pasagjerët: foto 1
FMC SMART STEP - Shkallë për pasagjerët: foto 2
FMC SMART STEP - Shkallë për pasagjerët: foto 3

FMC SMART STEP

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV12897
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
FFG PS1.8/3.5D - Shkallë për pasagjerët: foto 1
FFG PS1.8/3.5D - Shkallë për pasagjerët: foto 2

FFG PS1.8/3.5D

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11358
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 1
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 2
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 3
EINSA EDU-A - Shkallë për pasagjerët: foto 4

EINSA EDU-A

Shkallë për pasagjerët
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Botuar: 1m 23dNumri i referencës AV11481
Pyet për çmimin
Holandë, Ambachtsring 5, 1969NH Heemskerk
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Shkallët për pasagjerët
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.