Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë CATERPILLAR në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë CATERPILLAR

25
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
CATERPILLAR
CAT TH330B - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH330B - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH330B - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH330B - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH330B - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

Ekskavator teleskopik CAT TH330B

Spanjë
Botuar: 1dNumri i referencës 240056031
Ankandi
Spanjë
Kontakto shitësin
CAT TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (45)

Ekskavator teleskopik CAT TH62

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 2dNumri i referencës 140395850
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
CATERPILLAR TH63 - Ekskavator teleskopik: foto 1
CATERPILLAR TH63 - Ekskavator teleskopik: foto 2
CATERPILLAR TH63 - Ekskavator teleskopik: foto 3
CATERPILLAR TH63 - Ekskavator teleskopik: foto 4
CATERPILLAR TH63 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ekskavator teleskopik CATERPILLAR TH63

1997
Itali, Lecco
Botuar: 4d

13 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

22% TVSH

 • ≈ 1 349 777 ALL
 • ≈ 14 108 USD
1997
Itali, Lecco
Caterpillar TH407 Ag - Ekskavator teleskopik: foto 1
Caterpillar TH407 Ag - Ekskavator teleskopik: foto 2
Caterpillar TH407 Ag - Ekskavator teleskopik: foto 3
Caterpillar TH407 Ag - Ekskavator teleskopik: foto 4
Caterpillar TH407 Ag - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Ekskavator teleskopik Caterpillar TH407 Ag

2009dizel9468 orëtLartësia e ngritjes: 7000 mm
Lituani, Vilnius
Botuar: 4d

19 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 993 516 ALL
 • ≈ 20 836 USD
2009dizel9468 orëtLartësia e ngritjes: 7000 mm
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
2018 CAT TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 CAT TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 CAT TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 CAT TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 CAT TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Ekskavator teleskopik 2018 CAT TH408D

2018
Gjermani
Botuar: 6dNumri i referencës 200235974
Ankandi
2018
Gjermani
Kontakto shitësin
CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Ekskavator teleskopik CAT TH407C

201616500 orët
Serbia
Botuar: 13dNumri i referencës YC5A1788TMLH01775
Ankandi
201616500 orët
Serbia
Kontakto shitësin
2015 CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 1
2015 CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 2
2015 CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 3
2015 CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 4
2015 CAT TH407C - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (33)

Ekskavator teleskopik 2015 CAT TH407C

2015
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 14dNumri i referencës 140394172
Ankandi
2015
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
CAT TH580B - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH580B - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH580B - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH580B - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH580B - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (49)

Ekskavator teleskopik CAT TH580B

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 18dNumri i referencës 140392379
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Ekskavator teleskopik Caterpillar TH62

8245 orët
Belgjikë
Botuar: 20d

4 800EUR

Ankandi
 • ≈ 498 379 ALL
 • ≈ 5 209 USD
8245 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Caterpillar TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 1
Caterpillar TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 2
Caterpillar TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 3
Caterpillar TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 4
Caterpillar TH408D - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Ekskavator teleskopik Caterpillar TH408D

20193722 orët
Poloni
Botuar: 20d

81 040EUR

 • ≈ 8 414 302 ALL
 • ≈ 87 948 USD
20193722 orët
Poloni
Kontakto shitësin
2015 CAT TH414C - Ekskavator teleskopik: foto 1
2015 CAT TH414C - Ekskavator teleskopik: foto 2
2015 CAT TH414C - Ekskavator teleskopik: foto 3
2015 CAT TH414C - Ekskavator teleskopik: foto 4
2015 CAT TH414C - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

Ekskavator teleskopik 2015 CAT TH414C

2015
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 21dNumri i referencës 140393320
Ankandi
2015
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Caterpillar TH337C - Ekskavator teleskopik: foto 1
Caterpillar TH337C - Ekskavator teleskopik: foto 2
Caterpillar TH337C - Ekskavator teleskopik: foto 3
Caterpillar TH337C - Ekskavator teleskopik: foto 4
Caterpillar TH337C - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ekskavator teleskopik Caterpillar TH337C

2015Lartësia e ngritjes: 7300 mmKapaciteti ngritës: 3300 kg
Poloni, 89-511 Cekcyn
Botuar: 25d

35 176EUR

 • ≈ 3 652 288 ALL
 • ≈ 38 174 USD
2015Lartësia e ngritjes: 7300 mmKapaciteti ngritës: 3300 kg
Poloni, 89-511 Cekcyn
Kontakto shitësin
CAT TH 62 - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH 62 - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH 62 - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH 62 - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH 62 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ekskavator teleskopik CAT TH 62

19958808 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 26d

15 086EUR

 • ≈ 1 566 364 ALL
 • ≈ 16 372 USD
19958808 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
CAT TH360B - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH360B - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH360B - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH360B - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH360B - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ekskavator teleskopik CAT TH360B

2007
Holandë
Botuar: 26d
Ankandi
2007
Holandë
Kontakto shitësin
2014 CAT TH417C - Ekskavator teleskopik: foto 1
2014 CAT TH417C - Ekskavator teleskopik: foto 2
2014 CAT TH417C - Ekskavator teleskopik: foto 3
2014 CAT TH417C - Ekskavator teleskopik: foto 4
2014 CAT TH417C - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (43)

Ekskavator teleskopik 2014 CAT TH417C

2014
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 27dNumri i referencës 140392642
Ankandi
2014
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
CAT TH 414 C - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH 414 C - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH 414 C - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH 414 C - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH 414 C - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Ekskavator teleskopik CAT TH 414 C

201311447 orët
Poloni
Botuar: 28dNumri i referencës 114

46 245EUR

 • ≈ 4 801 572 ALL
 • ≈ 50 187 USD
201311447 orët
Poloni
Kontakto shitësin
CAT TH 414C - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH 414C - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH 414C - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH 414C - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH 414C - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator teleskopik CAT TH 414C

20136952 orët
Poloni
Botuar: 28dNumri i referencës 117

42 165EUR

 • ≈ 4 377 949 ALL
 • ≈ 45 759 USD
20136952 orët
Poloni
Kontakto shitësin
CAT TH 360 B - Ekskavator teleskopik: foto 1
CAT TH 360 B - Ekskavator teleskopik: foto 2
CAT TH 360 B - Ekskavator teleskopik: foto 3
CAT TH 360 B - Ekskavator teleskopik: foto 4
CAT TH 360 B - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

23 500EUR

 • ≈ 2 439 981 ALL
 • ≈ 25 503 USD
2005
Lituani
Kontakto shitësin
CATERPILLAR TH417 Telehandler - Ekskavator teleskopik: foto 1
CATERPILLAR TH417 Telehandler - Ekskavator teleskopik: foto 2
CATERPILLAR TH417 Telehandler - Ekskavator teleskopik: foto 3
CATERPILLAR TH417 Telehandler - Ekskavator teleskopik: foto 4
CATERPILLAR TH417 Telehandler - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ekskavator teleskopik CATERPILLAR TH417 Telehandler

2013dizel4930 orëtKapaciteti ngritës: 4000 kg
Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai
Botuar: 1m 7d
Pyet për çmimin
2013dizel4930 orëtKapaciteti ngritës: 4000 kg
Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai
Caterpillar TH414 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 1
Caterpillar TH414 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 2
Caterpillar TH414 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 3
Caterpillar TH414 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 4
Caterpillar TH414 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ekskavator teleskopik Caterpillar TH414 MACHINE SUISSE

20093487 orët
Francë, Neuville-Saint-Amand
Botuar: 1m 14dNumri i referencës 58008

35 600EUR

 • ≈ 3 696 312 ALL
 • ≈ 38 634 USD
20093487 orët
Francë, Neuville-Saint-Amand
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë CATERPILLAR
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.