Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë dizel në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë

351
dizel
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 18
Dizel
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ekskavator teleskopik Manitou MT 1440

2006dizel3535 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mm
Francë, ABLIS
Botuar: 1orë 17minNumri i referencës 17-0242

26 500EUR

 • ≈ 2 746 963 ALL
 • ≈ 28 729 USD
2006dizel3535 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mm
Francë, ABLIS
Kontakto shitësin
New Holland LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik New Holland LM5060

dizel6289 orët
Suedi, Karlstad
Botuar: 3orë 18min
Ankandi
dizel6289 orët
Suedi, Karlstad
Kontakto shitësin
Dieci ET137 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik Dieci ET137

dizel4967 orët
Suedi, Karlstad
Botuar: 3orë 19min
Ankandi
dizel4967 orët
Suedi, Karlstad
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Ekskavator teleskopik Manitou MT1840A ST5

2022dizel586 orëtLartësia e ngritjes: 17550 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Danimarkë, Skive
Botuar: 6orë 9minNumri i referencës 000121878
Pyet për çmimin
2022dizel586 orëtLartësia e ngritjes: 17550 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Danimarkë, Skive
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Ekskavator teleskopik Manitou MT1840A ST5

2022dizel931 orëtLartësia e ngritjes: 17550 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Danimarkë, Skive
Botuar: 6orë 9minNumri i referencës 000121876
Pyet për çmimin
2022dizel931 orëtLartësia e ngritjes: 17550 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Danimarkë, Skive
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Ekskavator teleskopik Manitou MT732 EASY COMFORT

2016dizel2778 orëtLartësia e ngritjes: 6900 mmKapaciteti ngritës: 3000 kg
Danimarkë, Skive
Botuar: 6orë 9minNumri i referencës 000121891
Pyet për çmimin
2016dizel2778 orëtLartësia e ngritjes: 6900 mmKapaciteti ngritës: 3000 kg
Danimarkë, Skive
Kontakto shitësin
Kërko fotografi të disponueshme

Ekskavator teleskopik Manitou MT1840A ST5

2022dizel459 orëtLartësia e ngritjes: 17550 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Danimarkë, Skive
Botuar: 6orë 9minNumri i referencës 000121877
Pyet për çmimin
2022dizel459 orëtLartësia e ngritjes: 17550 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Danimarkë, Skive
Kontakto shitësin
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 1
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 2
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 3
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 4
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Ekskavator teleskopik MANITOU MT 1335 Easy Comfort

2020dizel1718 orëtLartësia e ngritjes: 13500 mm
Belgjikë
Botuar: 17orë
Pyet për çmimin
2020dizel1718 orëtLartësia e ngritjes: 13500 mm
Belgjikë
Kontakto shitësin
Manitou MLT626T - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MLT626T - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MLT626T - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MLT626T - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MLT626T - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Manitou MLT626T

1994dizel3833 orëtKapaciteti ngritës: 2600 kg
Holandë
Botuar: 17orë 15minNumri i referencës 82362

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 518 295 ALL
 • ≈ 5 420 USD
1994dizel3833 orëtKapaciteti ngritës: 2600 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Manitou MLT628 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MLT628 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MLT628 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MLT628 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MLT628 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Manitou MLT628 Turbo

1996dizel6179 orëtKapaciteti ngritës: 2800 kg
Holandë
Botuar: 19orë 48minNumri i referencës 82491

5 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 518 295 ALL
 • ≈ 5 420 USD
1996dizel6179 orëtKapaciteti ngritës: 2800 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Ekskavator teleskopik Manitou MT 625 H

2018dizel1422 orëtLartësia e ngritjes: 5850 mmKapaciteti ngritës: 2500 kg
Belgjikë
Botuar: 1dNumri i referencës ATR-1522

44 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 560 996 ALL
 • ≈ 47 701 USD
2018dizel1422 orëtLartësia e ngritjes: 5850 mmKapaciteti ngritës: 2500 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
TCM 606 - Ekskavator teleskopik: foto 1
TCM 606 - Ekskavator teleskopik: foto 2
TCM 606 - Ekskavator teleskopik: foto 3
TCM 606 - Ekskavator teleskopik: foto 4
TCM 606 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Ekskavator teleskopik TCM 606

2018dizel3800 orët
Kinë
Botuar: 1d

9 039EUR

 • ≈ 936 973 ALL
 • ≈ 9 799 USD
2018dizel3800 orët
Kinë
Kontakto shitësin
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ekskavator teleskopik Kramer 5509

2020dizel800 orëtLartësia e ngritjes: 8800 mmKapaciteti ngritës: 5500 kg
Gjermani
Botuar: 1d
Pyet për çmimin
2020dizel800 orëtLartësia e ngritjes: 8800 mmKapaciteti ngritës: 5500 kg
Gjermani
Kontakto shitësin
Manitou MT625 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT625 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT625 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT625 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT625 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Manitou MT625

2013dizel4177 orëtKapaciteti ngritës: 2500 kg
Holandë
Botuar: 1dNumri i referencës 82489

10 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 1 036 590 ALL
 • ≈ 10 841 USD
2013dizel4177 orëtKapaciteti ngritës: 2500 kg
Holandë
Kontakto shitësin
Matbro 300 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Matbro 300 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Matbro 300 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Matbro 300 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Matbro 300 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Matbro 300

1997dizel6465 orëtKapaciteti ngritës: 3000 kg
Holandë
Botuar: 1dNumri i referencës 82487

2 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 259 147 ALL
 • ≈ 2 710 USD
1997dizel6465 orëtKapaciteti ngritës: 3000 kg
Holandë
Kontakto shitësin
JCB 540-140 2018 5700 uur NICE AND CLEAN CONDITION !! - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 540-140 2018 5700 uur NICE AND CLEAN CONDITION !! - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 540-140 2018 5700 uur NICE AND CLEAN CONDITION !! - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 540-140 2018 5700 uur NICE AND CLEAN CONDITION !! - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 540-140 2018 5700 uur NICE AND CLEAN CONDITION !! - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

39 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 094 530 ALL
 • ≈ 42 822 USD
2018dizel5700 orët
Holandë, Hoogeloon
Kontakto shitësin
Kramer 2706 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik Kramer 2706

2021dizel292 orët
Suedi, Karlstad
Botuar: 2d
Ankandi
2021dizel292 orët
Suedi, Karlstad
Kontakto shitësin
Manitou ULM 415 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou ULM 415 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou ULM 415 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou ULM 415 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou ULM 415 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Ekskavator teleskopik Manitou ULM 415

E re2023dizelLartësia e ngritjes: 7000 mmKapaciteti ngritës: 1500 kg
Holandë, Barneveld
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
E re2023dizelLartësia e ngritjes: 7000 mmKapaciteti ngritës: 1500 kg
Holandë, Barneveld
Kontakto shitësin
Manitou MT1840 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT1840 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT1840 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT1840 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT1840 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ekskavator teleskopik Manitou MT1840 Easy Comfort

E re2023dizel3 orëtLartësia e ngritjes: 18000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Holandë, Barneveld
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
E re2023dizel3 orëtLartësia e ngritjes: 18000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Holandë, Barneveld
Kontakto shitësin
Manitou MRT2570 V+ - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MRT2570 V+ - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MRT2570 V+ - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MRT2570 V+ - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MRT2570 V+ - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Manitou MRT2570 V+

E re2022dizel240 orëtLartësia e ngritjes: 25000 mmKapaciteti ngritës: 7000 kg
Holandë, Barneveld
Botuar: 4d
Pyet për çmimin
E re2022dizel240 orëtLartësia e ngritjes: 25000 mmKapaciteti ngritës: 7000 kg
Holandë, Barneveld
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 18
1 / 18
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.