Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë JCB në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë JCB

386
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 20
JCB
JCB 555-260R  - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 555-260R  - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 555-260R  - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 555-260R  - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik JCB 555-260R

2021650 orëtLartësia e ngritjes: 25500 mm
Belgjikë
Botuar: 49min Numri i referencës V30692

145 000EUR

  • ≈ 15 030 555 ALL
  • ≈ 157 197 USD
2021650 orëtLartësia e ngritjes: 25500 mm
Belgjikë
Kontakto shitësin
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ekskavator teleskopik JCB 535

20181900 orët
Kinë, Shanghai
Botuar: 2orë 57min

24 904EUR

  • ≈ 2 581 523 ALL
  • ≈ 26 998 USD
20181900 orët
Kinë, Shanghai
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 560-80WM

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 53minNumri i referencës 140398351
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik 2016 JCB 535-95

2016
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 54minNumri i referencës 140394169
Ankandi
2016
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Ekskavator teleskopik 2014 JCB 535-125 Hi Viz

2014
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 55minNumri i referencës 140398132
Ankandi
2014
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (43)

Ekskavator teleskopik 2019 JCB 540-170

2019
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 55minNumri i referencës 140398352
Ankandi
2019
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 540-140 Hi Viz

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 57minNumri i referencës 140397194
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Ekskavator teleskopik JCB 541-70 Agri Super

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 1minNumri i referencës 140395960
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ekskavator teleskopik 2021 JCB 531-70

2021777 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 3minNumri i referencës 140396365
Ankandi
2021777 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 540-140 Hi Viz

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 4minNumri i referencës 140394815
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
JCB 536-60 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 536-60 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 536-60 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 536-60 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 536-60 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik JCB 536-60 Agri Super

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 6minNumri i referencës 140397383
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2019 JCB 550-80 Wastemaster - Ekskavator teleskopik: foto 1
2019 JCB 550-80 Wastemaster - Ekskavator teleskopik: foto 2
2019 JCB 550-80 Wastemaster - Ekskavator teleskopik: foto 3
2019 JCB 550-80 Wastemaster - Ekskavator teleskopik: foto 4
2019 JCB 550-80 Wastemaster - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (33)

Ekskavator teleskopik 2019 JCB 550-80 Wastemaster

2019
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 8minNumri i referencës 140396636
Ankandi
2019
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Ekskavator teleskopik JCB 531-70

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 10minNumri i referencës 140395949
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2017 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2017 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2017 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2017 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2017 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (40)

Ekskavator teleskopik 2017 JCB 535-125 Hi Viz

2017
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 12minNumri i referencës 140398325
Ankandi
2017
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 540-140 Hi Viz

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 12minNumri i referencës 140394812
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2017 JCB 550-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 1
2017 JCB 550-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 2
2017 JCB 550-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 3
2017 JCB 550-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 4
2017 JCB 550-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Ekskavator teleskopik 2017 JCB 550-80WM

2017
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 13minNumri i referencës 140397607
Ankandi
2017
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2017 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2017 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2017 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2017 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2017 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik 2017 JCB 540-140 Hi Viz

2017
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 17minNumri i referencës 140397366
Ankandi
2017
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (34)

Ekskavator teleskopik JCB 535-95

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 19minNumri i referencës 140398057
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 540-140 Hi Viz

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 21minNumri i referencës 140398323
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2012 JCB 520-40 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2012 JCB 520-40 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2012 JCB 520-40 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2012 JCB 520-40 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2012 JCB 520-40 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

Ekskavator teleskopik 2012 JCB 520-40

2012
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 5orë 21minNumri i referencës 140397963
Ankandi
2012
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 20
1 / 20
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë JCB
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.