Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë JLG në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë JLG

13
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
JLG
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ekskavator teleskopik Teleskopslastare JLG 4017 - 2006

Suedi
Botuar: 5dNumri i referencës 1051724
Ankandi
Suedi
Kontakto shitësin
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Teleskopslastare JLG 4017 - 2006 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ekskavator teleskopik Teleskopslastare JLG 4017 - 2006

Suedi
Botuar: 5dNumri i referencës 1051725
Ankandi
Suedi
Kontakto shitësin
JLG 4017 LIFTING HEIGHT: 17 m / NOMINAL LOAD: 4 tons - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 4017 LIFTING HEIGHT: 17 m / NOMINAL LOAD: 4 tons - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 4017 LIFTING HEIGHT: 17 m / NOMINAL LOAD: 4 tons - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 4017 LIFTING HEIGHT: 17 m / NOMINAL LOAD: 4 tons - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 4017 LIFTING HEIGHT: 17 m / NOMINAL LOAD: 4 tons - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik JLG 4017 LIFTING HEIGHT: 17 m / NOMINAL LOAD: 4 tons

2006dizel6001 orëtLartësia e ngritjes: 17000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Estoni
Botuar: 19dNumri i referencës M998-6850

26 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 788 427 ALL
 • ≈ 29 162 USD
2006dizel6001 orëtLartësia e ngritjes: 17000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Estoni
Kontakto shitësin
JLG 4017PS - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 4017PS - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 4017PS - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 4017PS - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 4017PS - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Ekskavator teleskopik JLG 4017PS

20143367 orët
Holandë
Botuar: 26d
Ankandi
20143367 orët
Holandë
Kontakto shitësin
JLG 3614RS - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 3614RS - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 3614RS - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 3614RS - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 3614RS - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ekskavator teleskopik JLG 3614RS

2019764 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 3600 kg
Francë, BONSECOURS
Botuar: 1m 13dNumri i referencës 4414

56 000EUR

 • ≈ 5 804 904 ALL
 • ≈ 60 710 USD
2019764 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 3600 kg
Francë, BONSECOURS
Kontakto shitësin
JLG 4017 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 4017 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 4017 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 4017 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 4017 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik JLG 4017

20055680 orëtLartësia e ngritjes: 17000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Austri
Botuar: 1m 19d

33 480EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

20% TVSH

 • ≈ 3 470 503 ALL
 • ≈ 36 296 USD
20055680 orëtLartësia e ngritjes: 17000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Austri
Kontakto shitësin
JLG 4017RS - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 4017RS - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 4017RS - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 4017RS - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 4017RS - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik JLG 4017RS

2016dizel11887 orët
Holandë, Veghel
Botuar: 3m 11dNumri i referencës 70190956

39 800EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 125 628 ALL
 • ≈ 43 147 USD
2016dizel11887 orët
Holandë, Veghel
Kontakto shitësin
JLG 3513 Telehandler 4x4x4 Max 3500KG Max 1300cm - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 3513 Telehandler 4x4x4 Max 3500KG Max 1300cm - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 3513 Telehandler 4x4x4 Max 3500KG Max 1300cm - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 3513 Telehandler 4x4x4 Max 3500KG Max 1300cm - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 3513 Telehandler 4x4x4 Max 3500KG Max 1300cm - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Ekskavator teleskopik JLG 3513 Telehandler 4x4x4 Max 3500KG Max 1300cm

20077532 orëtLartësia e ngritjes: 13000 mmKapaciteti ngritës: 3500 kg
Holandë
Botuar: 3m 15dNumri i referencës 780855

12 950EUR

 • ≈ 1 342 384 ALL
 • ≈ 14 039 USD
20077532 orëtLartësia e ngritjes: 13000 mmKapaciteti ngritës: 3500 kg
Holandë
Kontakto shitësin
JLG 3614 RS - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 3614 RS - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 3614 RS - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 3614 RS - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 3614 RS - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Ekskavator teleskopik JLG 3614 RS

2019
Francë, Huttenheim
Botuar: 5m 17dNumri i referencës 00328

4 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 414 636 ALL
 • ≈ 4 336 USD
2019
Francë, Huttenheim
Kontakto shitësin
JLG 4013 PS - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 4013 PS - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 4013 PS - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 4013 PS - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 4013 PS - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ekskavator teleskopik JLG 4013 PS

20114800 orët
Gjermani, Stetten
Botuar: 5m 26d

34 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 617 699 ALL
 • ≈ 37 835 USD
20114800 orët
Gjermani, Stetten
Kontakto shitësin
2011 JLG G12-55A 16984 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2011 JLG G12-55A 16984 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2011 JLG G12-55A 16984 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2011 JLG G12-55A 16984 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2011 JLG G12-55A 16984 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ekskavator teleskopik 2011 JLG G12-55A 16984

2011
Meksikë
Botuar: 6m 20dNumri i referencës 16984
Pyet për çmimin
2011
Meksikë
Kontakto shitësin
JLG G10-55A 16398 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG G10-55A 16398 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG G10-55A 16398 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG G10-55A 16398 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG G10-55A 16398 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (35)

Ekskavator teleskopik JLG G10-55A 16398

Meksikë
Botuar: 9m 35dNumri i referencës 16398
Pyet për çmimin
Meksikë
Kontakto shitësin
JLG 4017 RS - Ekskavator teleskopik: foto 1
JLG 4017 RS - Ekskavator teleskopik: foto 2
JLG 4017 RS - Ekskavator teleskopik: foto 3
JLG 4017 RS - Ekskavator teleskopik: foto 4
JLG 4017 RS - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik JLG 4017 RS

2016dizel9462 orët
Holandë, Veghel
Botuar: 1v 3mNumri i referencës 70190166

39 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 135 994 ALL
 • ≈ 43 256 USD
2016dizel9462 orët
Holandë, Veghel
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë JLG
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.