Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë KRAMER në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë KRAMER

20
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
KRAMER
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator teleskopik Kramer KT557

2022855 orët
Gjermani
Botuar: 21orë 13minNumri i referencës 12521-174834

109 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 11 369 275 ALL
 • ≈ 118 834 USD
2022855 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer 5509 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ekskavator teleskopik Kramer 5509

2020dizel800 orëtLartësia e ngritjes: 8800 mmKapaciteti ngritës: 5500 kg
Gjermani
Botuar: 1d
Pyet për çmimin
2020dizel800 orëtLartësia e ngritjes: 8800 mmKapaciteti ngritës: 5500 kg
Gjermani
Kontakto shitësin
Kramer KT 447 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT 447 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT 447 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT 447 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT 447 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator teleskopik Kramer KT 447

20203150 orët
Holandë
Botuar: 1dNumri i referencës 78040

92 500EUR

 • ≈ 9 604 182 ALL
 • ≈ 100 385 USD
20203150 orët
Holandë
Kontakto shitësin
Kramer 2706 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik Kramer 2706

2021dizel292 orët
Suedi, Karlstad
Botuar: 2d
Ankandi
2021dizel292 orët
Suedi, Karlstad
Kontakto shitësin
Wacker Neuson KRAMER 1245 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 1
Wacker Neuson KRAMER 1245 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 2
Wacker Neuson KRAMER 1245 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 3
Wacker Neuson KRAMER 1245 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 4
Wacker Neuson KRAMER 1245 MACHINE SUISSE - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik Wacker Neuson KRAMER 1245 MACHINE SUISSE

20161031 orët
Francë, Neuville-Saint-Amand
Botuar: 5dNumri i referencës 1057995

34 900EUR

 • ≈ 3 623 632 ALL
 • ≈ 37 875 USD
20161031 orët
Francë, Neuville-Saint-Amand
Kontakto shitësin
Kramer KT 429 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT 429 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT 429 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT 429 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT 429 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ekskavator teleskopik Kramer KT 429

2019Lartësia e ngritjes: 9000 mm
Gjermani, Altenweddingen
Botuar: 6dNumri i referencës 4010

75 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 787 174 ALL
 • ≈ 81 393 USD
2019Lartësia e ngritjes: 9000 mm
Gjermani, Altenweddingen
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ekskavator teleskopik Kramer KT557

20204975 orët
Gjermani
Botuar: 6dNumri i referencës 12530-158168

69 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 7 257 647 ALL
 • ≈ 75 858 USD
20204975 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Ekskavator teleskopik Kramer KT557

20215966 orët
Gjermani
Botuar: 6dNumri i referencës 12530-155065

67 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 956 543 ALL
 • ≈ 72 711 USD
20215966 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
Kramer 680T - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer 680T - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer 680T - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer 680T - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer 680T - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ekskavator teleskopik Kramer 680T

20114440 orët
Gjermani
Botuar: 13dNumri i referencës 12521-140388

47 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 931 877 ALL
 • ≈ 51 549 USD
20114440 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
Kramer 1445 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer 1445 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer 1445 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer 1445 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer 1445 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ekskavator teleskopik Kramer 1445

2022Kapaciteti ngritës: 1450 kg
Letoni
Botuar: 26d

53 000EUR

 • ≈ 5 502 937 ALL
 • ≈ 57 518 USD
2022Kapaciteti ngritës: 1450 kg
Letoni
Kontakto shitësin
KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer

E re2024
Holandë
Botuar: 27dNumri i referencës 28005
Pyet për çmimin
E re2024
Holandë
KRAAKMAN
8
J
A
B
K
Kontakto shitësin
2018 Kramer KT447 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 Kramer KT447 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 Kramer KT447 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 Kramer KT447 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 Kramer KT447 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

Ekskavator teleskopik 2018 Kramer KT447

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 27dNumri i referencës 140392620
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
KT3610 Kramer - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik KT3610 Kramer

E re2023
Holandë
Botuar: 29dNumri i referencës 25647
Pyet për çmimin
E re2023
Holandë
KRAAKMAN
8
J
A
B
K
Kontakto shitësin
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Ekskavator teleskopik Kramer KT557

20194125 orët
Gjermani
Botuar: 1m 8dNumri i referencës 12521-138688

83 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 8 617 807 ALL
 • ≈ 90 075 USD
20194125 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT557 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ekskavator teleskopik Kramer KT557

20196570 orët
Gjermani
Botuar: 1m 23dNumri i referencës 12521-139094

66 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 946 160 ALL
 • ≈ 72 603 USD
20196570 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer - Ekskavator teleskopik: foto 1
KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer - Ekskavator teleskopik: foto 2
KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer - Ekskavator teleskopik: foto 3
KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer - Ekskavator teleskopik: foto 4
KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik KT144e Li-Ion 28 kWh 96V Kramer

E re2023
Holandë
Botuar: 1m 26dNumri i referencës 28007
Pyet për çmimin
E re2023
Holandë
KRAAKMAN
8
J
A
B
K
Kontakto shitësin
Kramer KT 559 eco speed - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT 559 eco speed - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT 559 eco speed - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT 559 eco speed - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT 559 eco speed - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Kramer KT 559 eco speed

20203889 orëtLartësia e ngritjes: 9000 mm
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 3m 2d

72 464EUR

 • ≈ 7 523 864 ALL
 • ≈ 78 641 USD
20203889 orëtLartësia e ngritjes: 9000 mm
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
Kramer 5007 Teleskoplader - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer 5007 Teleskoplader - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer 5007 Teleskoplader - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer 5007 Teleskoplader - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer 5007 Teleskoplader - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

51 000EUR

Çmimi përfshirë. TVSH

20% TVSH

 • ≈ 5 295 279 ALL
 • ≈ 55 347 USD
Austri
Kontakto shitësin
Kramer KT447 T4 SERIE 2 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer KT447 T4 SERIE 2 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer KT447 T4 SERIE 2 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer KT447 T4 SERIE 2 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer KT447 T4 SERIE 2 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (31)

Ekskavator teleskopik Kramer KT447 T4 SERIE 2

20181586 orët
Gjermani
Botuar: 5m 23dNumri i referencës 10095

92 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 9 552 268 ALL
 • ≈ 99 843 USD
20181586 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
Kramer Kramer Teleskoplader KT 276 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Kramer Kramer Teleskoplader KT 276 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Kramer Kramer Teleskoplader KT 276 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Kramer Kramer Teleskoplader KT 276 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Kramer Kramer Teleskoplader KT 276 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator teleskopik Kramer Kramer Teleskoplader KT 276

E re20235 orët
Austri, Grafenstein
Botuar: 6m 6d
Pyet për çmimin
E re20235 orët
Austri, Grafenstein
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë KRAMER
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.