Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë NEW HOLLAND në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë NEW HOLLAND

16
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
NEW HOLLAND
New Holland LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik New Holland LM5060

dizel6289 orët
Suedi, Karlstad
Botuar: 2orë 42min
Ankandi
dizel6289 orët
Suedi, Karlstad
Kontakto shitësin
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik New Holland LM1340

dizel5951 orëtLartësia e ngritjes: 12300 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Botuar: 4d

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 362 806 ALL
 • ≈ 3 794 USD
dizel5951 orëtLartësia e ngritjes: 12300 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Kontakto shitësin
New Holland LM 415 A - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM 415 A - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM 415 A - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM 415 A - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM 415 A - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik New Holland LM 415 A

2007dizel11166 orëtLartësia e ngritjes: 6000 mm
Lituani, Vilnius
Botuar: 5d

13 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 347 567 ALL
 • ≈ 14 093 USD
2007dizel11166 orëtLartësia e ngritjes: 6000 mm
Lituani, Vilnius
Kontakto shitësin
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (48)

Ekskavator teleskopik New Holland NH17M

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 9dNumri i referencës 140394058
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland NH17M - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Ekskavator teleskopik New Holland NH17M

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 13dNumri i referencës 140394721
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
New Holland LM1745 - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM1745 - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM1745 - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM1745 - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM1745 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (45)

Ekskavator teleskopik New Holland LM1745

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 16dNumri i referencës 140394056
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
NEW HOLLAND LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 1
NEW HOLLAND LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 2
NEW HOLLAND LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 3
NEW HOLLAND LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 4
NEW HOLLAND LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Ekskavator teleskopik NEW HOLLAND LM5060

20154200 orët
Itali, Roma
Botuar: 29dNumri i referencës 11055

36 500EUR

 • ≈ 3 783 553 ALL
 • ≈ 39 570 USD
20154200 orët
Itali, Roma
Kontakto shitësin
New Holland LM 415 A , Agri - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM 415 A , Agri - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM 415 A , Agri - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM 415 A , Agri - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM 415 A , Agri - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Ekskavator teleskopik New Holland LM 415 A , Agri

20078843 orët
Lituani
Botuar: 1m 11d

20 000EUR

 • ≈ 2 073 180 ALL
 • ≈ 21 682 USD
20078843 orët
Lituani
Kontakto shitësin
New Holland LM 5060 Plus - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM 5060 Plus - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM 5060 Plus - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM 5060 Plus - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM 5060 Plus - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ekskavator teleskopik New Holland LM 5060 Plus

20135242 orët
Mbretëria e Bashkuar, Armagh
Botuar: 3m 8dNumri i referencës Z9KA30253148
Pyet për çmimin
20135242 orët
Mbretëria e Bashkuar, Armagh
Kontakto shitësin
New Holland LM 5060 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik New Holland LM 5060

20106220 orët
Mbretëria e Bashkuar, Armagh
Botuar: 3m 8dNumri i referencës Z9KA30253
Pyet për çmimin
20106220 orët
Mbretëria e Bashkuar, Armagh
Kontakto shitësin
NEW HOLLAND LM430 - Ekskavator teleskopik: foto 1
NEW HOLLAND LM430 - Ekskavator teleskopik: foto 2
NEW HOLLAND LM430 - Ekskavator teleskopik: foto 3
NEW HOLLAND LM430 - Ekskavator teleskopik: foto 4
NEW HOLLAND LM430 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ekskavator teleskopik NEW HOLLAND LM430

20018000 orët
Itali, Roma
Botuar: 3m 9dNumri i referencës 041719405
Pyet për çmimin
20018000 orët
Itali, Roma
Kontakto shitësin
New Holland LM 7.42 Elite - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM 7.42 Elite - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM 7.42 Elite - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM 7.42 Elite - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM 7.42 Elite - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ekskavator teleskopik New Holland LM 7.42 Elite

20154920 orët
Gjermani
Botuar: 3m 26dNumri i referencës 12540-183569

34 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 617 699 ALL
 • ≈ 37 835 USD
20154920 orët
Gjermani
Kontakto shitësin
New Holland LM 6.28 - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM 6.28 - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM 6.28 - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM 6.28 - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM 6.28 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ekskavator teleskopik New Holland LM 6.28

20173356 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4m 6d

28 927EUR

 • ≈ 2 998 543 ALL
 • ≈ 31 360 USD
20173356 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
1999 NEW HOLLAND LM430 16026 - Ekskavator teleskopik: foto 1
1999 NEW HOLLAND LM430 16026 - Ekskavator teleskopik: foto 2
1999 NEW HOLLAND LM430 16026 - Ekskavator teleskopik: foto 3
1999 NEW HOLLAND LM430 16026 - Ekskavator teleskopik: foto 4
1999 NEW HOLLAND LM430 16026 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Ekskavator teleskopik 1999 NEW HOLLAND LM430 16026

1999
Meksikë
Botuar: 9m 35dNumri i referencës 16026

29 055EUR

 • ≈ 3 011 812 ALL
 • ≈ 31 499 USD
1999
Meksikë
Kontakto shitësin
New holland LM410 - LM420 - LM435 - Ekskavator teleskopik: foto 1
New holland LM410 - LM420 - LM435 - Ekskavator teleskopik: foto 2

Ekskavator teleskopik New holland LM410 - LM420 - LM435

Poloni, 64-330 Jastrzębniki
Botuar: 1vNumri i referencës K17258

1 377,13EUR

 • ≈ 142 738,44 ALL
 • ≈ 1 492,83 USD
Poloni, 64-330 Jastrzębniki
New Holland Elite 7.42 4x4, 7m Hubhöhe, Traglast 4,2 to. - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland Elite 7.42 4x4, 7m Hubhöhe, Traglast 4,2 to. - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland Elite 7.42 4x4, 7m Hubhöhe, Traglast 4,2 to. - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland Elite 7.42 4x4, 7m Hubhöhe, Traglast 4,2 to. - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland Elite 7.42 4x4, 7m Hubhöhe, Traglast 4,2 to. - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Ekskavator teleskopik New Holland Elite 7.42 4x4, 7m Hubhöhe, Traglast 4,2 to.

20173567 orët
Gjermani, Sittensen
Botuar: 2v 3mNumri i referencës SI81475
Pyet për çmimin
20173567 orët
Gjermani, Sittensen
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë NEW HOLLAND
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.