Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë nga Belgjikë në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë nga Belgjikë

39
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
Belgjikë
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 1
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 2
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 3
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 4
MANITOU MT 1335 Easy Comfort - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Ekskavator teleskopik MANITOU MT 1335 Easy Comfort

2020dizel1718 orëtLartësia e ngritjes: 13500 mm
Belgjikë
Botuar: 15orë 49min
Pyet për çmimin
2020dizel1718 orëtLartësia e ngritjes: 13500 mm
Belgjikë
Kontakto shitësin
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT 625 H - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Ekskavator teleskopik Manitou MT 625 H

2018dizel1422 orëtLartësia e ngritjes: 5850 mmKapaciteti ngritës: 2500 kg
Belgjikë
Botuar: 1dNumri i referencës ATR-1522

44 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 568 476 ALL
 • ≈ 47 751 USD
2018dizel1422 orëtLartësia e ngritjes: 5850 mmKapaciteti ngritës: 2500 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
Manitou MLT1740 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MLT1740 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MLT1740 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MLT1740 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MLT1740 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (46)

Ekskavator teleskopik Manitou MLT1740

20037368 orëtLartësia e ngritjes: 17000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Belgjikë
Botuar: 4d

11 500EUR

Ankandi
 • ≈ 1 194 033 ALL
 • ≈ 12 480 USD
20037368 orëtLartësia e ngritjes: 17000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
Dieci 175 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Dieci 175 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Dieci 175 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Dieci 175 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Dieci 175 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Dieci 175

dizelLartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Botuar: 4d

15 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 1 557 435 ALL
 • ≈ 16 278 USD
dizelLartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Kontakto shitësin
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 1
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 2
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 3
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 4
New Holland LM1340 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik New Holland LM1340

dizel5951 orëtLartësia e ngritjes: 12300 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Botuar: 4d

3 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 363 401 ALL
 • ≈ 3 798 USD
dizel5951 orëtLartësia e ngritjes: 12300 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Kontakto shitësin
Manitou MLT 629 T - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MLT 629 T - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MLT 629 T - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MLT 629 T - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MLT 629 T - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Manitou MLT 629 T

1999dizel9635 orëtLartësia e ngritjes: 6050 mmKapaciteti ngritës: 2900 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Botuar: 4d

8 000EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 830 632 ALL
 • ≈ 8 682 USD
1999dizel9635 orëtLartësia e ngritjes: 6050 mmKapaciteti ngritës: 2900 kg
Belgjikë, ANTWERPEN
Kontakto shitësin
Giant GT5048HD T48 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Giant GT5048HD T48 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Giant GT5048HD T48 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Giant GT5048HD T48 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Giant GT5048HD T48 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Ekskavator teleskopik Giant GT5048HD T48

2020481 orëtLartësia e ngritjes: 4700 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Belgjikë
Botuar: 6d

16 650EUR

Ankandi
 • ≈ 1 728 752 ALL
 • ≈ 18 069 USD
2020481 orëtLartësia e ngritjes: 4700 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
Manitou MT1440 100P ST4 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT1440 100P ST4 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT1440 100P ST4 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT1440 100P ST4 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT1440 100P ST4 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Ekskavator teleskopik Manitou MT1440 100P ST4

20181786 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Belgjikë
Botuar: 6d

20 500EUR

Ankandi
 • ≈ 2 128 494 ALL
 • ≈ 22 247 USD
20181786 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
Manitou MLT 627 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MLT 627 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MLT 627 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MLT 627 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MLT 627 Turbo - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator teleskopik Manitou MLT 627 Turbo

20161113 orët
Belgjikë
Botuar: 6d

10 250EUR

Ankandi
 • ≈ 1 064 247 ALL
 • ≈ 11 123 USD
20161113 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
JCB 527-58 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 527-58 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 527-58 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 527-58 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 527-58 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Ekskavator teleskopik JCB 527-58

20123991 orëtLartësia e ngritjes: 5800 mmKapaciteti ngritës: 2700 kg
Belgjikë
Botuar: 6d

18 500EUR

Ankandi
 • ≈ 1 920 836 ALL
 • ≈ 20 077 USD
20123991 orëtLartësia e ngritjes: 5800 mmKapaciteti ngritës: 2700 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
Schäffer 6390T - Ekskavator teleskopik: foto 1
Schäffer 6390T - Ekskavator teleskopik: foto 2
Schäffer 6390T - Ekskavator teleskopik: foto 3
Schäffer 6390T - Ekskavator teleskopik: foto 4
Schäffer 6390T - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Ekskavator teleskopik Schäffer 6390T

20135968 orët
Belgjikë
Botuar: 6d

12 000EUR

Ankandi
 • ≈ 1 245 948 ALL
 • ≈ 13 023 USD
20135968 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Claas K60 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Claas K60 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Claas K60 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Claas K60 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Claas K60 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Ekskavator teleskopik Claas K60

20046747 orëtLartësia e ngritjes: 6000 mmKapaciteti ngritës: 3500 kg
Belgjikë
Botuar: 6d

4 200EUR

Ankandi
 • ≈ 436 081 ALL
 • ≈ 4 558 USD
20046747 orëtLartësia e ngritjes: 6000 mmKapaciteti ngritës: 3500 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
Diece ET128 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Diece ET128 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Diece ET128 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Diece ET128 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Diece ET128 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ekskavator teleskopik Diece ET128

20002470 orëtLartësia e ngritjes: 9000 mmKapaciteti ngritës: 3400 kg
Belgjikë
Botuar: 6d

3 400EUR

Ankandi
 • ≈ 353 018 ALL
 • ≈ 3 689 USD
20002470 orëtLartësia e ngritjes: 9000 mmKapaciteti ngritës: 3400 kg
Belgjikë
Kontakto shitësin
Claas SCORPION 732 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Claas SCORPION 732 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Claas SCORPION 732 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Claas SCORPION 732 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Claas SCORPION 732 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ekskavator teleskopik Claas SCORPION 732

2020660 orëtLartësia e ngritjes: 7000 mmKapaciteti ngritës: 3200 kg
Belgjikë, BERNEAU
Botuar: 8d

85 000EUR

 • ≈ 8 825 465 ALL
 • ≈ 92 246 USD
2020660 orëtLartësia e ngritjes: 7000 mmKapaciteti ngritës: 3200 kg
Belgjikë, BERNEAU
Kontakto shitësin
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik JCB 535-95

20171971 orët
Belgjikë
Botuar: 14dNumri i referencës V20783

39 500EUR

 • ≈ 4 101 245 ALL
 • ≈ 42 867 USD
20171971 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Magni 5.25 SH - Ekskavator teleskopik: foto 1
Magni 5.25 SH - Ekskavator teleskopik: foto 2
Magni 5.25 SH - Ekskavator teleskopik: foto 3
Magni 5.25 SH - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik Magni 5.25 SH

20182113 orët
Belgjikë
Botuar: 14dNumri i referencës V24878

125 000EUR

 • ≈ 12 978 625 ALL
 • ≈ 135 656 USD
20182113 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
JCB 525-60 Hi-Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 525-60 Hi-Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 525-60 Hi-Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 525-60 Hi-Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik JCB 525-60 Hi-Viz

20191482 orët
Belgjikë
Botuar: 14dNumri i referencës V25364

39 500EUR

 • ≈ 4 101 245 ALL
 • ≈ 42 867 USD
20191482 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Magni 5.18 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Magni 5.18 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Magni 5.18 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Magni 5.18 - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik Magni 5.18

20182760 orët
Belgjikë
Botuar: 14dNumri i referencës V23551

88 500EUR

 • ≈ 9 188 866 ALL
 • ≈ 96 044 USD
20182760 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Caterpillar TH62 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Ekskavator teleskopik Caterpillar TH62

8245 orët
Belgjikë
Botuar: 20d

4 800EUR

Ankandi
 • ≈ 498 379 ALL
 • ≈ 5 209 USD
8245 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Manitou MT 625 2 E3 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT 625 2 E3 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT 625 2 E3 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT 625 2 E3 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT 625 2 E3 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ekskavator teleskopik Manitou MT 625 2 E3

20112891 orët
Belgjikë
Botuar: 20dNumri i referencës M23102505
Pyet për çmimin
20112891 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë nga Belgjikë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.