Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë nga Izrael në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë nga Izrael

0
Izrael

Oferta të ngjashme

Manitou MLT 634 120 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MLT 634 120 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MLT 634 120 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MLT 634 120 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MLT 634 120 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ekskavator teleskopik Manitou MLT 634 120

20036260 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 22min

19 300EUR

 • ≈ 2 003 899 ALL
 • ≈ 20 945 USD
20036260 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
JCB 555-260R - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 555-260R - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 555-260R - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 555-260R - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik JCB 555-260R

2021650 orëtLartësia e ngritjes: 25500 mm
Belgjikë
Botuar: 27min Numri i referencës V30692

145 000EUR

 • ≈ 15 055 204 ALL
 • ≈ 157 361 USD
2021650 orëtLartësia e ngritjes: 25500 mm
Belgjikë
Kontakto shitësin
Magni 5.21 SH-D/C - Ekskavator teleskopik: foto 1
Magni 5.21 SH-D/C - Ekskavator teleskopik: foto 2
Magni 5.21 SH-D/C - Ekskavator teleskopik: foto 3
Magni 5.21 SH-D/C - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik Magni 5.21 SH-D/C

2018506 orët
Belgjikë
Botuar: 27min Numri i referencës V24887

115 000EUR

 • ≈ 11 940 335 ALL
 • ≈ 124 803 USD
2018506 orët
Belgjikë
Kontakto shitësin
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MT 1440 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ekskavator teleskopik Manitou MT 1440

2006dizel3535 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mm
Francë, ABLIS
Botuar: 29min Numri i referencës 17-0242

26 500EUR

 • ≈ 2 751 468 ALL
 • ≈ 28 759 USD
2006dizel3535 orëtLartësia e ngritjes: 14000 mm
Francë, ABLIS
Kontakto shitësin
Haulotte FH14.35 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Haulotte FH14.35 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Haulotte FH14.35 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Haulotte FH14.35 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Haulotte FH14.35 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (30)

Ekskavator teleskopik Haulotte FH14.35

Gjermani
Botuar: 35min Numri i referencës 200235966
Ankandi
Gjermani
Kontakto shitësin
Manitou 2024 NEW MT 1840 TELESCOPIC LOADER 100 HP - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou 2024 NEW MT 1840 TELESCOPIC LOADER 100 HP - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou 2024 NEW MT 1840 TELESCOPIC LOADER 100 HP - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou 2024 NEW MT 1840 TELESCOPIC LOADER 100 HP - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou 2024 NEW MT 1840 TELESCOPIC LOADER 100 HP - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

195 000EUR

 • ≈ 20 246 655 ALL
 • ≈ 211 623 USD
E re
Turqia
Kontakto shitësin
Bobcat TL43.80HF - Ekskavator teleskopik: foto 1
Bobcat TL43.80HF - Ekskavator teleskopik: foto 2
Bobcat TL43.80HF - Ekskavator teleskopik: foto 3
Bobcat TL43.80HF - Ekskavator teleskopik: foto 4
Bobcat TL43.80HF - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ekskavator teleskopik Bobcat TL43.80HF

20204330 orëtLartësia e ngritjes: 7500 mm
Sllovenia
Botuar: 1orë 48min
Pyet për çmimin
20204330 orëtLartësia e ngritjes: 7500 mm
Sllovenia
Kontakto shitësin
New Holland LM5060 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik New Holland LM5060

dizel6289 orët
Suedi, Karlstad
Botuar: 2orë 30min
Ankandi
dizel6289 orët
Suedi, Karlstad
Kontakto shitësin
Dieci ET137 - Ekskavator teleskopik: foto 1

Ekskavator teleskopik Dieci ET137

dizel4967 orët
Suedi, Karlstad
Botuar: 2orë 31min
Ankandi
dizel4967 orët
Suedi, Karlstad
Kontakto shitësin
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 535 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ekskavator teleskopik JCB 535

20181900 orët
Kinë, Shanghai
Botuar: 2orë 35min

24 904EUR

 • ≈ 2 585 757 ALL
 • ≈ 27 027 USD
20181900 orët
Kinë, Shanghai
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 560-80WM - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (27)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 560-80WM

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 32minNumri i referencës 140398351
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2016 JCB 535-95 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik 2016 JCB 535-95

2016
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 33minNumri i referencës 140394169
Ankandi
2016
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2014 JCB 535-125 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (36)

Ekskavator teleskopik 2014 JCB 535-125 Hi Viz

2014
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 33minNumri i referencës 140398132
Ankandi
2014
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2019 JCB 540-170 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (43)

Ekskavator teleskopik 2019 JCB 540-170

2019
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 34minNumri i referencës 140398352
Ankandi
2019
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 540-140 Hi Viz

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 35minNumri i referencës 140397194
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2014 Manitou MT1135 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2014 Manitou MT1135 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2014 Manitou MT1135 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2014 Manitou MT1135 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2014 Manitou MT1135 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (34)

Ekskavator teleskopik 2014 Manitou MT1135

2014
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 36minNumri i referencës 140396617
Ankandi
2014
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2012 Manitou MT1440 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2012 Manitou MT1440 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2012 Manitou MT1440 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2012 Manitou MT1440 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2012 Manitou MT1440 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Ekskavator teleskopik 2012 Manitou MT1440

2012
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 37minNumri i referencës 140397123
Ankandi
2012
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 541-70 Agri Super - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Ekskavator teleskopik JCB 541-70 Agri Super

Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 39minNumri i referencës 140395960
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 1
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 2
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 3
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 4
2021 JCB 531-70 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ekskavator teleskopik 2021 JCB 531-70

2021777 orët
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 41minNumri i referencës 140396365
Ankandi
2021777 orët
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 1
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 2
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 3
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 4
2018 JCB 540-140 Hi Viz - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (38)

Ekskavator teleskopik 2018 JCB 540-140 Hi Viz

2018
Mbretëria e Bashkuar
Botuar: 4orë 42minNumri i referencës 140394815
Ankandi
2018
Mbretëria e Bashkuar
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë nga Izrael
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.