Reja dhe përdorur Ekskavatorë teleskopikë nga Rumani në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Ekskavatorë teleskopikë nga Rumani

19
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
Rumani
DIECI 175 - Ekskavator teleskopik: foto 1
DIECI 175 - Ekskavator teleskopik: foto 2
DIECI 175 - Ekskavator teleskopik: foto 3
DIECI 175 - Ekskavator teleskopik: foto 4
DIECI 175 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Ekskavator teleskopik DIECI 175

2012Lartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Rumani
Botuar: 11d

9 100EUR

Ankandi
 • ≈ 943 296 ALL
 • ≈ 9 865 USD
2012Lartësia e ngritjes: 14000 mmKapaciteti ngritës: 4000 kg
Rumani
Kontakto shitësin
Dieci 40.18 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Dieci 40.18 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Dieci 40.18 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Dieci 40.18 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Dieci 40.18 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

65 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 6 737 835 ALL
 • ≈ 70 467 USD
2011
Rumani
Kontakto shitësin
F.LLI DIECI 25.11 - Ekskavator teleskopik: foto 1
F.LLI DIECI 25.11 - Ekskavator teleskopik: foto 2
F.LLI DIECI 25.11 - Ekskavator teleskopik: foto 3
F.LLI DIECI 25.11 - Ekskavator teleskopik: foto 4
F.LLI DIECI 25.11 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Ekskavator teleskopik F.LLI DIECI 25.11

Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Botuar: 27d

13 900EUR

 • ≈ 1 440 860 ALL
 • ≈ 15 069 USD
Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Kontakto shitësin
Manitou mvt 665 turbo - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou mvt 665 turbo - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou mvt 665 turbo - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou mvt 665 turbo - Ekskavator teleskopik: foto 4

Ekskavator teleskopik Manitou mvt 665 turbo

Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Botuar: 27d

17 800EUR

 • ≈ 1 845 130 ALL
 • ≈ 19 297 USD
Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Kontakto shitësin
Manitou 1637 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou 1637 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou 1637 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou 1637 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou 1637 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Ekskavator teleskopik Manitou 1637

2002
Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Botuar: 27d

22 500EUR

 • ≈ 2 332 327 ALL
 • ≈ 24 392 USD
2002
Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Kontakto shitësin
Merlo P 40.16 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Merlo P 40.16 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Merlo P 40.16 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Merlo P 40.16 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Merlo P 40.16 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Ekskavator teleskopik Merlo P 40.16

2000
Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Botuar: 27d

21 500EUR

 • ≈ 2 228 668 ALL
 • ≈ 23 308 USD
2000
Rumani, 430235, Baia-Mare, Bulevardul Unirii nr 61
Kontakto shitësin
Merlo P32.6 L - Ekskavator teleskopik: foto 1
Merlo P32.6 L - Ekskavator teleskopik: foto 2
Merlo P32.6 L - Ekskavator teleskopik: foto 3
Merlo P32.6 L - Ekskavator teleskopik: foto 4
Merlo P32.6 L - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ekskavator teleskopik Merlo P32.6 L

2015
Rumani
Botuar: 1m 6d

33 000EUR

 • ≈ 3 420 747 ALL
 • ≈ 35 775 USD
2015
Rumani
Kontakto shitësin
Manitou MHT 860L TURBO - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MHT 860L TURBO - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MHT 860L TURBO - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MHT 860L TURBO - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MHT 860L TURBO - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

13 950EUR

Ankandi
 • ≈ 1 446 043 ALL
 • ≈ 15 123 USD
2007
Rumani
Kontakto shitësin
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ekskavator teleskopik Merlo TF33.7

2019
Rumani
Botuar: 1m 13d

45 000EUR

 • ≈ 4 664 655 ALL
 • ≈ 48 785 USD
2019
Rumani
Kontakto shitësin
Merlo TF38.7 CS - 120 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Merlo TF38.7 CS - 120 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Merlo TF38.7 CS - 120 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Merlo TF38.7 CS - 120 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Merlo TF38.7 CS - 120 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

47 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 923 802 ALL
 • ≈ 51 495 USD
2015
Rumani
Kontakto shitësin
Manitou MRT2540+ - Ekskavator teleskopik: foto 1
Manitou MRT2540+ - Ekskavator teleskopik: foto 2
Manitou MRT2540+ - Ekskavator teleskopik: foto 3
Manitou MRT2540+ - Ekskavator teleskopik: foto 4
Manitou MRT2540+ - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Ekskavator teleskopik Manitou MRT2540+

2013dizel4623 orët
Rumani
Botuar: 5m 16d

105 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 10 884 195 ALL
 • ≈ 113 832 USD
2013dizel4623 orët
Rumani
Kontakto shitësin
Bobcat TL38.70HF - Ekskavator teleskopik: foto 1
Bobcat TL38.70HF - Ekskavator teleskopik: foto 2
Bobcat TL38.70HF - Ekskavator teleskopik: foto 3
Bobcat TL38.70HF - Ekskavator teleskopik: foto 4
Bobcat TL38.70HF - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

46 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 768 314 ALL
 • ≈ 49 869 USD
2018
Rumani
Kontakto shitësin
Bobcat T40170 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Bobcat T40170 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Bobcat T40170 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Bobcat T40170 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Bobcat T40170 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ekskavator teleskopik Bobcat T40170

2008
Rumani
Botuar: 5m 16d

25 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 643 304 ALL
 • ≈ 27 645 USD
2008
Rumani
Kontakto shitësin
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Merlo TF33.7 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ekskavator teleskopik Merlo TF33.7

2017
Rumani
Botuar: 5m 16d

48 000EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 975 632 ALL
 • ≈ 52 037 USD
2017
Rumani
Kontakto shitësin
JCB TLT 30 D - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB TLT 30 D - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB TLT 30 D - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB TLT 30 D - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB TLT 30 D - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Ekskavator teleskopik JCB TLT 30 D

20077700 orët
Rumani
Botuar: 5m 16d

13 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 399 396 ALL
 • ≈ 14 635 USD
20077700 orët
Rumani
Kontakto shitësin
JCB 527-58 AG - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 527-58 AG - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 527-58 AG - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 527-58 AG - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 527-58 AG - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ekskavator teleskopik JCB 527-58 AG

2017
Rumani
Botuar: 5m 16d

47 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 923 802 ALL
 • ≈ 51 495 USD
2017
Rumani
Kontakto shitësin
Dieci Pegasus 38.16 - Ekskavator teleskopik: foto 1
Dieci Pegasus 38.16 - Ekskavator teleskopik: foto 2
Dieci Pegasus 38.16 - Ekskavator teleskopik: foto 3
Dieci Pegasus 38.16 - Ekskavator teleskopik: foto 4
Dieci Pegasus 38.16 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

39 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 4 094 530 ALL
 • ≈ 42 822 USD
Rumani
Kontakto shitësin
JCB 533-105 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 533-105 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 533-105 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 533-105 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 533-105 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ekskavator teleskopik JCB 533-105

2007dizel3889 orëtLartësia e ngritjes: 10500 mm
Rumani
Botuar: 5m 17d

34 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 3 576 235 ALL
 • ≈ 37 402 USD
2007dizel3889 orëtLartësia e ngritjes: 10500 mm
Rumani
Kontakto shitësin
JCB 540-180 - Ekskavator teleskopik: foto 1
JCB 540-180 - Ekskavator teleskopik: foto 2
JCB 540-180 - Ekskavator teleskopik: foto 3
JCB 540-180 - Ekskavator teleskopik: foto 4
JCB 540-180 - Ekskavator teleskopik: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Ekskavator teleskopik JCB 540-180

2021dizel455 orëtLartësia e ngritjes: 18000 mm
Rumani
Botuar: 5m 17d

107 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 11 143 342 ALL
 • ≈ 116 542 USD
2021dizel455 orëtLartësia e ngritjes: 18000 mm
Rumani
Kontakto shitësin
T1 new listing page - Ekskavatorë teleskopikë nga Rumani
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.