Ngarkues me pirun ballor me 3 goma LINDE


Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
LINDE E 16 C-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
3 900 EUR
Çmimi neto
2005
Elektro
16 039 orët
Lartësia e ngritjes: 4 650 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 1d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29545

LINDE E 16 C-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
4 400 EUR
Çmimi neto
2004
Elektro
13 268 orët
Lartësia e ngritjes: 4 620 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 1d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29546

LINDE E 16 C-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
4 400 EUR
Çmimi neto
2005
Elektro
12 942 orët
Lartësia e ngritjes: 4 600 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 1d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29543

LINDE E 16 C-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
4 800 EUR
Çmimi neto
2004
Elektro
10 779 orët
Lartësia e ngritjes: 4 600 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 2d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29548

LINDE E 16 C-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
4 800 EUR
Çmimi neto
2004
Elektro
7 903 orët
Lartësia e ngritjes: 4 650 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 2d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29549

LINDE E 16 C-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
4 800 EUR
Çmimi neto
2005
Elektro
11 538 orët
Lartësia e ngritjes: 4 650 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 2d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29541

Linde E16L-01 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 20
4 000 EUR
Çmimi neto
Ankandi
2009
Elektro
6 026 orët
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 3d

AuctionPort

Belgjikë, ANTWERPEN

LINDE E 16-01 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
4 950 EUR
Çmimi neto
2012
Elektro
10 131 orët
Lartësia e ngritjes: 3 850 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 3d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29575

LINDE E 15-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
13 900 EUR
Çmimi neto
2016
Elektro
222 orët
Lartësia e ngritjes: 3 140 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 4d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29430

LINDE E 16-02 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
8 600 EUR
Çmimi neto
2014
Elektro
8 364 orët
Lartësia e ngritjes: 5 470 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 4d

CHEAP USED FORKLIFTS - CHUF.com

8

Republika Çeke, 561 61 Červená Voda 298, Czech Republic

ID 29400

Linde E16S - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 11
Pyet për çmimin
1994
Elektro
6 750 orët
Lartësia e ngritjes: 5 100 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 4d

MTC Forklifts b.v.

Holandë, Moerdijk

ID BC98

LINDE E 12 324 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 6
2 950 EUR
1995
Elektro
9 973 orët
Lartësia e ngritjes: 5 450 mm

Online: 4d

Richter Gabelstapler GmbH & Co. KG

Gjermani, Stuhr

ID N9170

LINDE E 20 L-02 386 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 6
7 800 EUR
2015
Elektro
20 222 orët
Lartësia e ngritjes: 5 475 mm

Online: 4d

Richter Gabelstapler GmbH & Co. KG

Gjermani, Stuhr

ID V8133

Linde E16  - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 5
8 750 EUR
2015
Elektro
7 552 orët
Lartësia e ngritjes: 4 625 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 5d

LINDIG Fördertechnik GmbH

Gjermani

ID SYS0040144

Linde E16  - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
8 750 EUR
2012
Elektro
14 644 orët
Lartësia e ngritjes: 4 625 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 5d

LINDIG Fördertechnik GmbH

Gjermani

ID SYS0040522

Linde E20L  - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
8 950 EUR
2013
Elektro
7 456 orët
Lartësia e ngritjes: 3 145 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 5d

LINDIG Fördertechnik GmbH

Gjermani

ID SYS0036943

Linde E16  - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 5
7 650 EUR
2012
Elektro
9 233 orët
Lartësia e ngritjes: 4 625 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 5d

LINDIG Fördertechnik GmbH

Gjermani

ID SYS0040523

Linde E20L  - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
7 950 EUR
2014
Elektro
9 904 orët
Lartësia e ngritjes: 3 850 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 5d

LINDIG Fördertechnik GmbH

Gjermani

ID SYS0038871

Linde E12  - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
3 950 EUR
2005
Elektro
8 180 orët
Lartësia e ngritjes: 4 675 mm
Kapaciteti ngritës: 1 200 kg

Online: 5d

LINDIG Fördertechnik GmbH

Gjermani

ID SYS0038375

LINDE E 20 L-02 386 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 6
8 800 EUR
2015
Elektro
13 500 orët
Lartësia e ngritjes: 5 475 mm

Online: 5d

Richter Gabelstapler GmbH & Co. KG

Gjermani, Stuhr

ID L1997

1 2 3 10   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.