Ngarkues me pirun ballor me 3 goma nga Itali


56
Rezultate të gjetura
   Faqja 1 e 3 1/3   
Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
 CAT Lift Trucks EP 16 KT (BATTERIA NUOVA) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
7 150 EUR
2001
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 000 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 23d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15363/3242915

 Still R 20-16 (BATTERIA NUOVA) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
7 150 EUR
1995
Elektro
Lartësia e ngritjes: 3 000 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 23d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15270/3242938

 Toyota 7 FBEF 18 (BATTERIA NUOVA) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
11 400 EUR
2008
Elektro
Lartësia e ngritjes: 3 000 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg

Online: 23d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 14668/3249521

 Linde E 16 H-386-01 (BATTERIA NUOVA) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
11 400 EUR
2012
Elektro
Lartësia e ngritjes: 3 250 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 23d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15228/3566380

 Linde E 16 P/335 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
5 450 EUR
1998
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 650 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 1m 10d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15748/3595393

 Linde E 16 P-01-386 (batteria 100%) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
13 250 EUR
2012
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 950 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 3m 3d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15711/3559872

 Linde E 18 PH-01-386- - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
14 750 EUR
2013
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 620 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg

Online: 3m 3d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15671/3566379

 [div] PIERALISI TR 800 AC - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
6 000 EUR
2012
Elektro
Lartësia e ngritjes: 2 900 mm
Kapaciteti ngritës: 800 kg

Online: 3m 3d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15289/3566383

 Linde E 20 PHL-02-386 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
14 500 EUR
2014
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 620 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15715/3559892

 Still RX 50-10 L (1000 ore lavoro) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
10 600 EUR
2012
Elektro
Lartësia e ngritjes: 2 975 mm
Kapaciteti ngritës: 1 000 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15676/3522348

 [div] PIERALISI TR 800 (batteria 2015) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
3 800 EUR
2000
Elektro
Lartësia e ngritjes: 5 200 mm
Kapaciteti ngritës: 800 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15573/3559895

 Still R 50-15 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
2 900 EUR
1992
Elektro
Lartësia e ngritjes: 6 300 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15709/3559912

 Linde E 16-01-386 (5000 ore lavoro) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
10 250 EUR
2013
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 620 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15710/3559883

 Still RX 20-18 PH (2600 ore lavoro) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
11 850 EUR
2013
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 700 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15698/3559888

 Still RX 20-18 PH (2300 ore lavoro) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
11 850 EUR
2013
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 700 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15700/3559913

 Linde E 16 P-01-386- esec. container - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
12 650 EUR
2013
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 150 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15473/3413466

 Linde E 20 PH-01-386 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
15 200 EUR
2013
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 620 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15714/3559894

 Still RX 50-16 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
9 800 EUR
2006
Elektro
Lartësia e ngritjes: 4 620 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 3m 20d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15488/3559876

 Crown SC 4220-1.3 (4000 ore lavoro) - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
9 450 EUR
2011
Elektro
Lartësia e ngritjes: 5 250 mm
Kapaciteti ngritës: 1 300 kg

Online: 5m 27d

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15362/3246290

 Still RX 20-15 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 1
9 100 EUR
2012
Elektro
Lartësia e ngritjes: 5 220 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 6m

SYCARR S.R.L.

Itali, Vignola MO

ID 15685/3522331

1 2 3   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.