Ngarkues me pirun ballor me 3 goma STILL


Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
Still RX60-35 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 9
15 800 EUR
2015
Elektro
11 911 orët
Lartësia e ngritjes: 4 570 mm
Kapaciteti ngritës: 3 500 kg

Online: 6m 14d

Activacions Carretillas, S.L

Spanjë, Sant Andreu de la Barca Barcelona

ID 4688

Still RX20-166244210 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
Pyet për çmimin
2010
Elektro
14 200 orët
Lartësia e ngritjes: 6 820 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 12orë 56min

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-156140717 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
Pyet për çmimin
2013
Elektro
1 295 orët
Lartësia e ngritjes: 3 230 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 12orë 56min

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX50-135692518 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
Pyet për çmimin
2013
Elektro
6 612 orët
Lartësia e ngritjes: 3 260 mm
Kapaciteti ngritës: 1 250 kg

Online: 12orë 56min

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-186239753 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
Pyet për çmimin
2013
Elektro
10 477 orët
Lartësia e ngritjes: 5 470 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg

Online: 12orë 56min

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-206244886 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
Pyet për çmimin
2010
Elektro
5 880 orët
Lartësia e ngritjes: 3 375 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 12orë 57min

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

 Still RX20-16 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
8 250 EUR
2015
Elektro
5 267 orët
Lartësia e ngritjes: 4 950 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 3d

ForksTrading B.V.

Holandë, 4255 HW Nieuwendijk

ID  UL34

 Still RX50-15 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
5 750 EUR
2015
Elektro
15 402 orët
Lartësia e ngritjes: 3 210 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 3d

ForksTrading B.V.

Holandë, 4255 HW Nieuwendijk

ID  UL28

 Still RX20-15 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
5 950 EUR
2016
Elektro
14 452 orët
Lartësia e ngritjes: 3 300 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 3d

ForksTrading B.V.

Holandë, 4255 HW Nieuwendijk

ID  UL76

 Still RX20-15 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
7 250 EUR
2015
Elektro
5 909 orët
Lartësia e ngritjes: 5 620 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 3d

ForksTrading B.V.

Holandë, 4255 HW Nieuwendijk

ID  UL70

 Still RX20-20 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
9 250 EUR
2015
Elektro
4 796 orët
Lartësia e ngritjes: 4 810 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 3d

ForksTrading B.V.

Holandë, 4255 HW Nieuwendijk

ID  UL29

 Still RX20-15 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
7 250 EUR
2017
Elektro
12 407 orët
Lartësia e ngritjes: 4 620 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 3d

ForksTrading B.V.

Holandë, 4255 HW Nieuwendijk

ID  UL75

 Still RX20-18 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
5 450 EUR
2008
Elektro
16 358 orët
Lartësia e ngritjes: 4 500 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg

Online: 3d

ForksTrading B.V.

Holandë, 4255 HW Nieuwendijk

ID  UL78

Still RX50-136140704 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
Pyet për çmimin
2014
Elektro
366 orët
Lartësia e ngritjes: 4 230 mm
Kapaciteti ngritës: 1 300 kg

Online: 3d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-206140730 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
Pyet për çmimin
2013
Elektro
2 608 orët
Lartësia e ngritjes: 3 150 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 3d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-206108985 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
Pyet për çmimin
2011
Elektro
3 102 orët
Lartësia e ngritjes: 4 765 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 7d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-206244854 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
Pyet për çmimin
2010
Elektro
8 221 orët
Lartësia e ngritjes: 3 375 mm
Kapaciteti ngritës: 2 000 kg

Online: 10d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-16/BATT.NEU6201398 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 3
Pyet për çmimin
2015
Elektro
2 312 orët
Lartësia e ngritjes: 4 920 mm
Kapaciteti ngritës: 1 600 kg

Online: 17d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-186244852 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
Pyet për çmimin
2013
Elektro
7 241 orët
Lartësia e ngritjes: 3 475 mm
Kapaciteti ngritës: 1 800 kg

Online: 17d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX50-136201419 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
Pyet për çmimin
2013
Elektro
3 165 orët
Lartësia e ngritjes: 4 700 mm
Kapaciteti ngritës: 1 300 kg

Online: 17d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

Still RX20-155973015 - ngarkues me pirun ballor me 3 goma
 4
Pyet për çmimin
2012
Elektro
2 588 orët
Lartësia e ngritjes: 6 070 mm
Kapaciteti ngritës: 1 500 kg

Online: 17d

BlackForxx GmbH

Gjermani, D-28816 Stuhr

1 2 3 7   

Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.