Reja dhe përdorur Pajisje magazine në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 186
BT SWE 120L - Stivosës: foto 1
BT SWE 120L - Stivosës: foto 2
BT SWE 120L - Stivosës: foto 3
BT SWE 120L - Stivosës: foto 4
BT SWE 120L - Stivosës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
Elektrike

BT SWE 120L

Stivosës
2016elektro1220 orëtLartësia e ngritjes: 2700 mmKapaciteti ngritës: 1200 kg
Holandë, Veen, Netherlands
Botuar: 10orë 40minNumri i referencës 2110

3 950EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 399 992 ALL
 • ≈ 4 212 USD
2016elektro1220 orëtLartësia e ngritjes: 2700 mmKapaciteti ngritës: 1200 kg
Holandë, Veen, Netherlands
Kontakto shitësin
BT SPE 125 - Stivosës: foto 1
BT SPE 125 - Stivosës: foto 2
BT SPE 125 - Stivosës: foto 3
BT SPE 125 - Stivosës: foto 4
BT SPE 125 - Stivosës: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)
Elektrike

BT SPE 125

Stivosës
2011elektro2224 orëtLartësia e ngritjes: 4500 mmKapaciteti ngritës: 1250 kg
Holandë, Veen, Netherlands
Botuar: 10orë 42minNumri i referencës 2224

4 650EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 470 877 ALL
 • ≈ 4 958 USD
2011elektro2224 orëtLartësia e ngritjes: 4500 mmKapaciteti ngritës: 1250 kg
Holandë, Veen, Netherlands
Kontakto shitësin
Still MX-X - Pirun seleksionues: foto 1
Still MX-X - Pirun seleksionues: foto 2
Still MX-X - Pirun seleksionues: foto 3
Still MX-X - Pirun seleksionues: foto 4
Elektrike

Still MX-X

Pirun seleksionues
2015elektro9040 orëtLartësia e ngritjes: 8200 mmKapaciteti ngritës: 1100 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 6516275
Pyet për çmimin
2015elektro9040 orëtLartësia e ngritjes: 8200 mmKapaciteti ngritës: 1100 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXV16I - Stivosës: foto 1
Still EXV16I - Stivosës: foto 2
Still EXV16I - Stivosës: foto 3
Still EXV16I - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still EXV16I

Stivosës
2019elektro707 orëtLartësia e ngritjes: 3744 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7281675
Pyet për çmimin
2019elektro707 orëtLartësia e ngritjes: 3744 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXV16 - Stivosës: foto 1
Still EXV16 - Stivosës: foto 2
Still EXV16 - Stivosës: foto 3
Still EXV16 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still EXV16

Stivosës
2016elektro377 orëtLartësia e ngritjes: 4266 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7278689
Pyet për çmimin
2016elektro377 orëtLartësia e ngritjes: 4266 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXV-SF16 - Stivosës: foto 1
Still EXV-SF16 - Stivosës: foto 2
Still EXV-SF16 - Stivosës: foto 3
Still EXV-SF16 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still EXV-SF16

Stivosës
2016elektro7507 orëtLartësia e ngritjes: 2844 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7261250
Pyet për çmimin
2016elektro7507 orëtLartësia e ngritjes: 2844 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXV-SF14 - Stivosës: foto 1
Still EXV-SF14 - Stivosës: foto 2
Still EXV-SF14 - Stivosës: foto 3
Still EXV-SF14 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still EXV-SF14

Stivosës
2020elektro851 orëtLartësia e ngritjes: 4266 mmKapaciteti ngritës: 1400 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7085766
Pyet për çmimin
2020elektro851 orëtLartësia e ngritjes: 4266 mmKapaciteti ngritës: 1400 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXP14 - Stivosës: foto 1
Still EXP14 - Stivosës: foto 2
Still EXP14 - Stivosës: foto 3
Still EXP14 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still EXP14

Stivosës
2016elektro36 orëtLartësia e ngritjes: 4144 mmKapaciteti ngritës: 1400 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7281694
Pyet për çmimin
2016elektro36 orëtLartësia e ngritjes: 4144 mmKapaciteti ngritës: 1400 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXU-S22 - Pirun paletash: foto 1
Still EXU-S22 - Pirun paletash: foto 2
Still EXU-S22 - Pirun paletash: foto 3
Still EXU-S22 - Pirun paletash: foto 4
Elektrike

Still EXU-S22

Pirun paletash
2014elektro7248 orëtKapaciteti ngritës: 2200 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 6601923
Pyet për çmimin
2014elektro7248 orëtKapaciteti ngritës: 2200 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still FXV16 - Stivosës: foto 1
Still FXV16 - Stivosës: foto 2
Still FXV16 - Stivosës: foto 3
Still FXV16 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still FXV16

Stivosës
2019elektro18 orëtLartësia e ngritjes: 5316 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 5804547
Pyet për çmimin
2019elektro18 orëtLartësia e ngritjes: 5316 mmKapaciteti ngritës: 1600 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXV10 - Stivosës: foto 1
Still EXV10 - Stivosës: foto 2
Still EXV10 - Stivosës: foto 3
Still EXV10 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still EXV10

Stivosës
2018elektro1260 orëtLartësia e ngritjes: 2924 mmKapaciteti ngritës: 1000 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7278693
Pyet për çmimin
2018elektro1260 orëtLartësia e ngritjes: 2924 mmKapaciteti ngritës: 1000 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Linde D12HPSP/LIION - Stivosës: foto 1
Linde D12HPSP/LIION - Stivosës: foto 2
Linde D12HPSP/LIION - Stivosës: foto 3
Linde D12HPSP/LIION - Stivosës: foto 4
Elektrike

Linde D12HPSP/LIION

Stivosës
2018elektro4202 orëtLartësia e ngritjes: 2000 mmKapaciteti ngritës: 1200 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7263534
Pyet për çmimin
2018elektro4202 orëtLartësia e ngritjes: 2000 mmKapaciteti ngritës: 1200 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still EXV-SF14I - Stivosës: foto 1
Still EXV-SF14I - Stivosës: foto 2
Still EXV-SF14I - Stivosës: foto 3
Still EXV-SF14I - Stivosës: foto 4
Elektrike

Still EXV-SF14I

Stivosës
2019elektro4380 orëtLartësia e ngritjes: 4266 mmKapaciteti ngritës: 1400 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 7279096
Pyet për çmimin
2019elektro4380 orëtLartësia e ngritjes: 4266 mmKapaciteti ngritës: 1400 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Still R07-25 - Traktor rimorkimi: foto 1

Still R07-25

Traktor rimorkimi
20175790 orëtKapaciteti ngritës: 300 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Botuar: 14orë 12minNumri i referencës 6652513
Pyet për çmimin
20175790 orëtKapaciteti ngritës: 300 kg
Gjermani, Harpstedter Straße 85, D-28816 Stuhr, Germany
Kontakto shitësin
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 1
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 2
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 3
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Jungheinrich EJD220

Stivosës
2015elektro5419 orëtLartësia e ngritjes: 2010 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Botuar: 16orë 35minNumri i referencës 12628
Pyet për çmimin
2015elektro5419 orëtLartësia e ngritjes: 2010 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Kontakto shitësin
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 1
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 2
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 3
Jungheinrich EJD220 - Stivosës: foto 4
Elektrike

Jungheinrich EJD220

Stivosës
2015elektro5127 orëtLartësia e ngritjes: 2010 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Botuar: 16orë 35minNumri i referencës 15458
Pyet për çmimin
2015elektro5127 orëtLartësia e ngritjes: 2010 mmKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Kontakto shitësin
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 1
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 2
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 3
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 4
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)
Elektrike

Jungheinrich ERE120

Pirun paletash
2018elektro1724 orëtKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Botuar: 16orë 35minNumri i referencës 15788
Pyet për çmimin
2018elektro1724 orëtKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Kontakto shitësin
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 1
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 2
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 3
Jungheinrich ERE120 - Pirun paletash: foto 4
Elektrike

Jungheinrich ERE120

Pirun paletash
2018elektro2085 orëtKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Botuar: 16orë 35minNumri i referencës 15720
Pyet për çmimin
2018elektro2085 orëtKapaciteti ngritës: 2000 kg
Holandë, Schimminck 1c, 5301 KR Zaltbommel, The Netherlands
Kontakto shitësin
Tug MA50-24 - Traktor rimorkimi: foto 1
Tug MA50-24 - Traktor rimorkimi: foto 2
Tug MA50-24 - Traktor rimorkimi: foto 3
Tug MA50-24 - Traktor rimorkimi: foto 4
Tug MA50-24 - Traktor rimorkimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Tug MA50-24

Traktor rimorkimi
20073262 orët
Mbretëria e Bashkuar, Derby
Botuar: 18orë 30minNumri i referencës 18119

2 901EUR

Ankandi
 • ≈ 293 766 ALL
 • ≈ 3 093 USD
20073262 orët
Mbretëria e Bashkuar, Derby
Kontakto shitësin
Combilift C5000SL - Pirun ritërheqës me 4 rrugë: foto 1
Combilift C5000SL - Pirun ritërheqës me 4 rrugë: foto 2
Combilift C5000SL - Pirun ritërheqës me 4 rrugë: foto 3
Combilift C5000SL - Pirun ritërheqës me 4 rrugë: foto 4
Combilift C5000SL - Pirun ritërheqës me 4 rrugë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Combilift C5000SL

Pirun ritërheqës me 4 rrugë
20137000 orëtLartësia e ngritjes: 4500 mmKapaciteti ngritës: 5000 kg
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien
Botuar: 20orë 9minNumri i referencës 12889

13 957EUR

 • ≈ 1 413 341 ALL
 • ≈ 14 883 USD
20137000 orëtLartësia e ngritjes: 4500 mmKapaciteti ngritës: 5000 kg
Mbretëria e Bashkuar, Grossbritannien
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 186
1 / 186
T1 new listing page - Pajisje magazine
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.