Reja dhe përdorur Bluarës trungu në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
Herder SC-550H - Bluarës trungu: foto 1

Herder SC-550H

Bluarës trungu
20171373 orët
Gjermani, Zweibruecken
Botuar: 3dNumri i referencës 1850.1003.0005

44 100EUR

Ankandi
 • ≈ 4 420 143 ALL
 • ≈ 47 150 USD
20171373 orët
Gjermani, Zweibruecken
Kontakto shitësin
BARRETO E30SGB Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 1
BARRETO E30SGB Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 2
BARRETO E30SGB Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 3
BARRETO E30SGB Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 4
BARRETO E30SGB Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

BARRETO E30SGB Rogneuse De Souches

Bluarës trungu
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 3d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Inna - Bluarës trungu: foto 1
Inna - Bluarës trungu: foto 2
Inna - Bluarës trungu: foto 3
Inna - Bluarës trungu: foto 4
Inna - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

inna

Bluarës trungu
2001
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Botuar: 3d

1 156,29EUR

 • ≈ 115 865,88 ALL
 • ≈ 1 235,96 USD
2001
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Kontakto shitësin
Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 1
Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 2
Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 3
Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 4
Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Rogneuse De Souche

Bluarës trungu
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 6d
Ankandi
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
VERMEER SC362 (Inoperable) - Bluarës trungu: foto 1
VERMEER SC362 (Inoperable) - Bluarës trungu: foto 2
VERMEER SC362 (Inoperable) - Bluarës trungu: foto 3
VERMEER SC362 (Inoperable) - Bluarës trungu: foto 4
VERMEER SC362 (Inoperable) - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

VERMEER SC362 (Inoperable)

Bluarës trungu
2015587 orët
Gjermani, MEPPEN, DEU
Botuar: 6d
Ankandi
2015587 orët
Gjermani, MEPPEN, DEU
Kontakto shitësin
Vermeer SC252 - Bluarës trungu: foto 1
Vermeer SC252 - Bluarës trungu: foto 2
Vermeer SC252 - Bluarës trungu: foto 3
Vermeer SC252 - Bluarës trungu: foto 4
Vermeer SC252 - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Vermeer SC252

Bluarës trungu
20142156 orët
Belgjikë, Orp-Jauche
Botuar: 7dNumri i referencës 7936-009

2 750EUR

Ankandi
 • ≈ 275 632 ALL
 • ≈ 2 940 USD
20142156 orët
Belgjikë, Orp-Jauche
Kontakto shitësin
30SG - Bluarës trungu: foto 1
30SG - Bluarës trungu: foto 2
30SG - Bluarës trungu: foto 3
30SG - Bluarës trungu: foto 4
30SG - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

30SG

Bluarës trungu
2016Pesha neto: 764 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 13d
Ankandi
2016Pesha neto: 764 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 1
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 2
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 3
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 4
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souche

Bluarës trungu
20131195 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 17d
Ankandi
20131195 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Seppi M. KASTOR hyd 090 / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 1
Seppi M. KASTOR hyd 090 / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 2
Seppi M. KASTOR hyd 090 / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 3
Seppi M. KASTOR hyd 090 / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 4
Seppi M. KASTOR hyd 090 / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Seppi M. KASTOR hyd 090 / Wurzelstockfräse

Bluarës trungu
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Botuar: 20dNumri i referencës kastor hyd 90

27 790EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 785 391 ALL
 • ≈ 29 712 USD
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Kontakto shitësin
Seppi M. MIDI-KASTOR / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 1
Seppi M. MIDI-KASTOR / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 2
Seppi M. MIDI-KASTOR / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 3
Seppi M. MIDI-KASTOR / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 4
Seppi M. MIDI-KASTOR / Wurzelstockfräse - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Seppi M. MIDI-KASTOR / Wurzelstockfräse

Bluarës trungu
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Botuar: 20dNumri i referencës midi-kastor

15 290EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 532 516 ALL
 • ≈ 16 347 USD
E re
Gjermani, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Kontakto shitësin
VERMEER SC60TX Tracked Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 1
VERMEER SC60TX Tracked Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 2
VERMEER SC60TX Tracked Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 3
VERMEER SC60TX Tracked Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 4
VERMEER SC60TX Tracked Rogneuse De Souche - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (29)

VERMEER SC60TX Tracked Rogneuse De Souche

Bluarës trungu
20124331 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 27d
Ankandi
20124331 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
OBMTEC Pro270XL stump grinder - Bluarës trungu: foto 1
OBMTEC Pro270XL stump grinder - Bluarës trungu: foto 2
OBMTEC Pro270XL stump grinder - Bluarës trungu: foto 3
OBMTEC Pro270XL stump grinder - Bluarës trungu: foto 4
OBMTEC Pro270XL stump grinder - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

OBMTEC Pro270XL stump grinder

Bluarës trungu
2011
Holandë, VITTERWEG 00007 6741JN LUNTEREN, Netherlands
Botuar: 1m 18dNumri i referencës 12069

27 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 756 325 ALL
 • ≈ 29 402 USD
2011
Holandë, VITTERWEG 00007 6741JN LUNTEREN, Netherlands
Kontakto shitësin
Vermeer SC372 - Bluarës trungu: foto 1
Vermeer SC372 - Bluarës trungu: foto 2
Vermeer SC372 - Bluarës trungu: foto 3
Vermeer SC372 - Bluarës trungu: foto 4
Vermeer SC372 - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (32)

Vermeer SC372

Bluarës trungu
20121350 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 1m 19d

5 398EUR

Ankandi
 • ≈ 541 041 ALL
 • ≈ 5 771 USD
20121350 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Greentec Shark 8 - Bluarës trungu: foto 1
Greentec Shark 8 - Bluarës trungu: foto 2
Greentec Shark 8 - Bluarës trungu: foto 3
Greentec Shark 8 - Bluarës trungu: foto 4
Greentec Shark 8 - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Greentec Shark 8

Bluarës trungu
2014Pesha neto: 720 kg
Holandë, Drachten (NL
Botuar: 2m 2dNumri i referencës UM0000714
Pyet për çmimin
2014Pesha neto: 720 kg
Holandë, Drachten (NL
Kontakto shitësin
Valve Walvoil DPX050 Vermeer, Stihl, Husqvarna, Bobcat - Bluarës trungu: foto 1
Valve Walvoil DPX050 Vermeer, Stihl, Husqvarna, Bobcat - Bluarës trungu: foto 2
Valve Walvoil DPX050 Vermeer, Stihl, Husqvarna, Bobcat - Bluarës trungu: foto 3
Valve Walvoil DPX050 Vermeer, Stihl, Husqvarna, Bobcat - Bluarës trungu: foto 4

Valve Walvoil DPX050 Vermeer, Stihl, Husqvarna, Bobcat

Bluarës trungu
E re2024
Poloni, Paszowice 35E6
Botuar: 2m 8d

2 430EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 243 558 ALL
 • ≈ 2 598 USD
E re2024
Poloni, Paszowice 35E6
Kontakto shitësin
Set Scanreco RC400 with Walvoil DPX100 Liebherr, PM Group, Effer, Hiab - Bluarës trungu: foto 1
Set Scanreco RC400 with Walvoil DPX100 Liebherr, PM Group, Effer, Hiab - Bluarës trungu: foto 2
Set Scanreco RC400 with Walvoil DPX100 Liebherr, PM Group, Effer, Hiab - Bluarës trungu: foto 3
Set Scanreco RC400 with Walvoil DPX100 Liebherr, PM Group, Effer, Hiab - Bluarës trungu: foto 4
Set Scanreco RC400 with Walvoil DPX100 Liebherr, PM Group, Effer, Hiab - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Set Scanreco RC400 with Walvoil DPX100 Liebherr, PM Group, Effer, Hiab

Bluarës trungu
E re2024
Poloni, Paszowice 35E6
Botuar: 2m 8d

5 170EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 518 189 ALL
 • ≈ 5 527 USD
E re2024
Poloni, Paszowice 35E6
Kontakto shitësin
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souches (Inoper ... - Bluarës trungu: foto 1
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souches (Inoper ... - Bluarës trungu: foto 2
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souches (Inoper ... - Bluarës trungu: foto 3
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souches (Inoper ... - Bluarës trungu: foto 4
VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souches (Inoper ... - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

VERMEER SC252 4x2 Rogneuse De Souches (Inoper ...

Bluarës trungu
2020 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 2m 9d
Ankandi
2020 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
VERMEER SC292 4x2 Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 1
VERMEER SC292 4x2 Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 2
VERMEER SC292 4x2 Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 3
VERMEER SC292 4x2 Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 4
VERMEER SC292 4x2 Rogneuse De Souches - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

VERMEER SC292 4x2 Rogneuse De Souches

Bluarës trungu
2015435 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Botuar: 2m 9d
Ankandi
2015435 orët
Francë, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Kontakto shitësin
Vermeer SC 252 - Bluarës trungu: foto 1
Vermeer SC 252 - Bluarës trungu: foto 2
Vermeer SC 252 - Bluarës trungu: foto 3
Vermeer SC 252 - Bluarës trungu: foto 4
Vermeer SC 252 - Bluarës trungu: foto 5
Shiko të gjitha fotot (26)

Vermeer SC 252

Bluarës trungu
19991370 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Botuar: 2m 17d

2 429EUR

Ankandi
 • ≈ 243 458 ALL
 • ≈ 2 597 USD
19991370 orët
Danimarkë, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Teknamotor Skorpion F400 - Bluarës trungu: foto 1
Teknamotor Skorpion F400 - Bluarës trungu: foto 2
Teknamotor Skorpion F400 - Bluarës trungu: foto 3
Teknamotor Skorpion F400 - Bluarës trungu: foto 4

Teknamotor Skorpion F400

Bluarës trungu
E rePesha neto: 174 kg24 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Botuar: 2m 28d
Pyet për çmimin
E rePesha neto: 174 kg24 hp
Poloni, Ostrowiec Świętokrzyski
Kontakto shitësin
12
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Bluarës trungu
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.