Reja dhe përdorur Copëtuese druri në shitje - Truck1 Shqipëri
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 11
Tunnissen 222z - Copëtuese druri: foto 1
Tunnissen 222z - Copëtuese druri: foto 2
Tunnissen 222z - Copëtuese druri: foto 3
Tunnissen 222z - Copëtuese druri: foto 4
Tunnissen 222z - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Tunnissen 222z

Copëtuese druri
2005
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 25min

1 500EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 150 370 ALL
 • ≈ 1 633 USD
2005
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
TS Industrie - Copëtuese druri: foto 1
TS Industrie - Copëtuese druri: foto 2
TS Industrie - Copëtuese druri: foto 3
TS Industrie - Copëtuese druri: foto 4
TS Industrie - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

TS Industrie

Copëtuese druri
1996
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Botuar: 2orë 29min

1 750EUR

Çmimi pa. TVSH

Ankandi
 • ≈ 175 432 ALL
 • ≈ 1 905 USD
1996
Belgjikë, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Kontakto shitësin
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Copëtuese druri: foto 1
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Copëtuese druri: foto 2
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Copëtuese druri: foto 3
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Copëtuese druri: foto 4

Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25

Copëtuese druri
Itali, PIAZZA CADUTI DI NASSIRYA SNC, 00065, FIANO ROMANO (RM), Italy
Botuar: 8orë 21min
Pyet për çmimin
Itali, PIAZZA CADUTI DI NASSIRYA SNC, 00065, FIANO ROMANO (RM), Italy
Kontakto shitësin
Timberwolf TW230VTR - Copëtuese druri: foto 1
Timberwolf TW230VTR - Copëtuese druri: foto 2
Timberwolf TW230VTR - Copëtuese druri: foto 3
Timberwolf TW230VTR - Copëtuese druri: foto 4
Timberwolf TW230VTR - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

Timberwolf TW230VTR

Copëtuese druri
20191000 orët
Belgjikë, Belgien, Sint Katelijne Waver, Antwerpen
Botuar: 14orë 1minNumri i referencës 3850

22 500EUR

 • ≈ 2 255 557 ALL
 • ≈ 24 495 USD
20191000 orët
Belgjikë, Belgien, Sint Katelijne Waver, Antwerpen
Kontakto shitësin
FSI TP160 - Copëtuese druri: foto 1
FSI TP160 - Copëtuese druri: foto 2
FSI TP160 - Copëtuese druri: foto 3
FSI TP160 - Copëtuese druri: foto 4

FSI TP160

Copëtuese druri
1975 orët
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 16orëNumri i referencës 337722

10 930EUR

Ankandi
 • ≈ 1 095 699 ALL
 • ≈ 11 899 USD
1975 orët
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Negri R185TN - Copëtuese druri: foto 1
Negri R185TN - Copëtuese druri: foto 2
Negri R185TN - Copëtuese druri: foto 3
Negri R185TN - Copëtuese druri: foto 4
Negri R185TN - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

Negri R185TN

Copëtuese druri
2022Pesha neto: 185 kg12 hp
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Botuar: 16orë 1minNumri i referencës 337740

3 450EUR

Ankandi
 • ≈ 345 852 ALL
 • ≈ 3 756 USD
2022Pesha neto: 185 kg12 hp
Francë, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 1d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 1d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 1d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Viking GE345 Wood Shredder - Copëtuese druri: foto 1
Viking GE345 Wood Shredder - Copëtuese druri: foto 2
Viking GE345 Wood Shredder - Copëtuese druri: foto 3
Viking GE345 Wood Shredder - Copëtuese druri: foto 4

Viking GE345 Wood Shredder

Copëtuese druri
Belgjikë
Botuar: 1d

10EUR

Ankandi
 • ≈ 1 002 ALL
 • ≈ 10 USD
Belgjikë
Kontakto shitësin
Morbark TWISTER 2070XL Holz Wood Houtversnipperaar - Copëtuese druri: foto 1
Morbark TWISTER 2070XL Holz Wood Houtversnipperaar - Copëtuese druri: foto 2
Morbark TWISTER 2070XL Holz Wood Houtversnipperaar - Copëtuese druri: foto 3
Morbark TWISTER 2070XL Holz Wood Houtversnipperaar - Copëtuese druri: foto 4
Morbark TWISTER 2070XL Holz Wood Houtversnipperaar - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Morbark TWISTER 2070XL Holz Wood Houtversnipperaar

Copëtuese druri
20031707 orëtPesha neto: 460 kg
Holandë, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
Botuar: 3dNumri i referencës 4751

11 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 192 939 ALL
 • ≈ 12 955 USD
20031707 orëtPesha neto: 460 kg
Holandë, SCHAARWEG 2, 6991GV RHEDEN, The Netherlands
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 1
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 2
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 3
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 4
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

John Deere 1710 D Eco III

Transportues pyjor, Copëtuese druri
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 3d

43 287EUR

Ankandi
 • ≈ 4 339 391 ALL
 • ≈ 47 126 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Hakkipilke Falcon 35 - Copëtuese druri: foto 1
Hakkipilke Falcon 35 - Copëtuese druri: foto 2
Hakkipilke Falcon 35 - Copëtuese druri: foto 3
Hakkipilke Falcon 35 - Copëtuese druri: foto 4
Hakkipilke Falcon 35 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Hakkipilke Falcon 35

Copëtuese druri
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 3d

7 012EUR

Ankandi
 • ≈ 702 931 ALL
 • ≈ 7 634 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 3d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Daewoo DWFWC230 Lumberjack - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo DWFWC230 Lumberjack - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo DWFWC230 Lumberjack - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo DWFWC230 Lumberjack - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo DWFWC230 Lumberjack - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Daewoo DWFWC230 Lumberjack

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 3d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023

Copëtuese druri
Gjermani
Botuar: 3d
Ankandi
Gjermani
Kontakto shitësin
STIHL Electric Shredder | wood chipper GHE 140 L - Copëtuese druri: foto 1
STIHL Electric Shredder | wood chipper GHE 140 L - Copëtuese druri: foto 2

STIHL Electric Shredder | wood chipper GHE 140 L

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 3d

75EUR

Ankandi
 • ≈ 7 518 ALL
 • ≈ 81 USD
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 3d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Daewoo - DWFKCC350PRO - Wood Chipper - 2024

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 3d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 1
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 2
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 3
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 4
Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023 - Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Daewoo - DWFWC230 - Wood Chipper - 2023

Copëtuese druri
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 3d
Ankandi
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 11
1 / 11
T1 new listing page - Copëtuese druri
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.