Reja dhe përdorur Gatra në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Gatra

29
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)
TOP
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak Taśmowy z hydrauliką mobilny TTP-600 PREMIUM - Gater: foto 1
Trak-Met Trak Taśmowy z hydrauliką mobilny TTP-600 PREMIUM - Gater: foto 2
Trak-Met Trak Taśmowy z hydrauliką mobilny TTP-600 PREMIUM - Gater: foto 3
Trak-Met Trak Taśmowy z hydrauliką mobilny TTP-600 PREMIUM - Gater: foto 4
Trak-Met Trak Taśmowy z hydrauliką mobilny TTP-600 PREMIUM - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Wielopiła , pilarka tarczowa PWT-500 - Gater: foto 1
Trak-Met Wielopiła , pilarka tarczowa PWT-500 - Gater: foto 2
Trak-Met Wielopiła , pilarka tarczowa PWT-500 - Gater: foto 3
Trak-Met Wielopiła , pilarka tarczowa PWT-500 - Gater: foto 4
Trak-Met Wielopiła , pilarka tarczowa PWT-500 - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)
Pyet për çmimin
2022
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy hydraulika TTP-600 PREMIUM PLUS - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)
TOP
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy mobilny Big 130 cm TTP600 homologacja - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy mobilny Big 130 cm TTP600 homologacja - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy mobilny Big 130 cm TTP600 homologacja - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy mobilny Big 130 cm TTP600 homologacja - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy mobilny Big 130 cm TTP600 homologacja - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

29 500EUR

 • ≈ 3 062 955 ALL
 • ≈ 32 014 USD
2024
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak Szerokotaśmowy piła 100mm TTS-1200 Premium - Gater: foto 1
Trak-Met Trak Szerokotaśmowy piła 100mm TTS-1200 Premium - Gater: foto 2
Trak-Met Trak Szerokotaśmowy piła 100mm TTS-1200 Premium - Gater: foto 3
Trak-Met Trak Szerokotaśmowy piła 100mm TTS-1200 Premium - Gater: foto 4
Trak-Met Trak Szerokotaśmowy piła 100mm TTS-1200 Premium - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

61 500EUR

 • ≈ 6 385 483 ALL
 • ≈ 66 742 USD
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met TRAK TAŚMOWY TTP-600 STANDARD NOWOŚĆ - Gater: foto 1
Trak-Met TRAK TAŚMOWY TTP-600 STANDARD NOWOŚĆ - Gater: foto 2
Trak-Met TRAK TAŚMOWY TTP-600 STANDARD NOWOŚĆ - Gater: foto 3
Trak-Met TRAK TAŚMOWY TTP-600 STANDARD NOWOŚĆ - Gater: foto 4
Trak-Met TRAK TAŚMOWY TTP-600 STANDARD NOWOŚĆ - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met trak taśmowy TTP-1200 duża głowica do 130 cm - Gater: foto 1
Trak-Met trak taśmowy TTP-1200 duża głowica do 130 cm - Gater: foto 2
Trak-Met trak taśmowy TTP-1200 duża głowica do 130 cm - Gater: foto 3
Trak-Met trak taśmowy TTP-1200 duża głowica do 130 cm - Gater: foto 4
Trak-Met trak taśmowy TTP-1200 duża głowica do 130 cm - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

10 250EUR

 • ≈ 1 064 247 ALL
 • ≈ 11 123 USD
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Ostrzarka do pił taśmowych borazon OPT-203 - Gater: foto 1
Trak-Met Ostrzarka do pił taśmowych borazon OPT-203 - Gater: foto 2
Trak-Met Ostrzarka do pił taśmowych borazon OPT-203 - Gater: foto 3
Trak-Met Ostrzarka do pił taśmowych borazon OPT-203 - Gater: foto 4
Trak-Met Ostrzarka do pił taśmowych borazon OPT-203 - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

2 500EUR

 • ≈ 259 572 ALL
 • ≈ 2 713 USD
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 11 KW PLD-480 /48 CM/30T - Gater: foto 1
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 11 KW PLD-480 /48 CM/30T - Gater: foto 2
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 11 KW PLD-480 /48 CM/30T - Gater: foto 3
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 11 KW PLD-480 /48 CM/30T - Gater: foto 4
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 11 KW PLD-480 /48 CM/30T - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

13 625EUR

 • ≈ 1 414 670 ALL
 • ≈ 14 786 USD
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy Big 160 cm TTP-600/1500 - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy Big 160 cm TTP-600/1500 - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy Big 160 cm TTP-600/1500 - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy Big 160 cm TTP-600/1500 - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy Big 160 cm TTP-600/1500 - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

18 000EUR

 • ≈ 1 868 921 ALL
 • ≈ 19 534 USD
2024
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy TTS-800/60 piła 60 mm - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy TTS-800/60 piła 60 mm - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy TTS-800/60 piła 60 mm - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy TTS-800/60 piła 60 mm - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy TTS-800/60 piła 60 mm - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

40 000EUR

 • ≈ 4 153 159 ALL
 • ≈ 43 410 USD
2021
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy TTS-1200 piła tnąca 60 mm 130 cm - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy TTS-1200 piła tnąca 60 mm 130 cm - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy TTS-1200 piła tnąca 60 mm 130 cm - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy TTS-1200 piła tnąca 60 mm 130 cm - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy TTS-1200 piła tnąca 60 mm 130 cm - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

48 000EUR

 • ≈ 4 983 792 ALL
 • ≈ 52 092 USD
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Woodland MILLS HM126 - Gater: foto 1
Woodland MILLS HM126 - Gater: foto 2
Woodland MILLS HM126 - Gater: foto 3
Woodland MILLS HM126 - Gater: foto 4
Woodland MILLS HM126 - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Gater Woodland MILLS HM126

Suedi, Växjö
Botuar: 7d

3 227EUR

Ankandi
 • ≈ 335 056 ALL
 • ≈ 3 502 USD
Suedi, Växjö
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy mobilny przejezdny TTP-600 STANDARD - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy mobilny przejezdny TTP-600 STANDARD - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy mobilny przejezdny TTP-600 STANDARD - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy mobilny przejezdny TTP-600 STANDARD - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy mobilny przejezdny TTP-600 STANDARD - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met TRAK TAŚMOWY SAWMILL TTP600 Premium bez hydrauliki - Gater: foto 1
Trak-Met TRAK TAŚMOWY SAWMILL TTP600 Premium bez hydrauliki - Gater: foto 2
Trak-Met TRAK TAŚMOWY SAWMILL TTP600 Premium bez hydrauliki - Gater: foto 3
Trak-Met TRAK TAŚMOWY SAWMILL TTP600 Premium bez hydrauliki - Gater: foto 4
Trak-Met TRAK TAŚMOWY SAWMILL TTP600 Premium bez hydrauliki - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)
Pyet për çmimin
2020
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy z hydrauliką TTP-600/S tor 200x120x5 - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy z hydrauliką TTP-600/S tor 200x120x5 - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy z hydrauliką TTP-600/S tor 200x120x5 - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy z hydrauliką TTP-600/S tor 200x120x5 - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy z hydrauliką TTP-600/S tor 200x120x5 - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)
Pyet për çmimin
2020
Poloni
Kontakto shitësin
Teknamotor Skorpion 800 - Gater: foto 1
Teknamotor Skorpion 800 - Gater: foto 2
Teknamotor Skorpion 800 - Gater: foto 3
Teknamotor Skorpion 800 - Gater: foto 4
Teknamotor Skorpion 800 - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Gater Teknamotor Skorpion 800

E re
Poloni
Botuar: 1m 7d
Pyet për çmimin
E re
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Obrzynarka do desek PTF-2 piła tarczowa wielopiła - Gater: foto 1
Trak-Met Obrzynarka do desek PTF-2 piła tarczowa wielopiła - Gater: foto 2
Trak-Met Obrzynarka do desek PTF-2 piła tarczowa wielopiła - Gater: foto 3
Trak-Met Obrzynarka do desek PTF-2 piła tarczowa wielopiła - Gater: foto 4
Trak-Met Obrzynarka do desek PTF-2 piła tarczowa wielopiła - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met Trak taśmowy Mobilny z hydrauliką TTP-600 Standard - Gater: foto 1
Trak-Met Trak taśmowy Mobilny z hydrauliką TTP-600 Standard - Gater: foto 2
Trak-Met Trak taśmowy Mobilny z hydrauliką TTP-600 Standard - Gater: foto 3
Trak-Met Trak taśmowy Mobilny z hydrauliką TTP-600 Standard - Gater: foto 4
Trak-Met Trak taśmowy Mobilny z hydrauliką TTP-600 Standard - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Trak-Met trak taśmowy z hydrauliką TTP-600 PREMIUM TRAK-MET - Gater: foto 1
Trak-Met trak taśmowy z hydrauliką TTP-600 PREMIUM TRAK-MET - Gater: foto 2
Trak-Met trak taśmowy z hydrauliką TTP-600 PREMIUM TRAK-MET - Gater: foto 3
Trak-Met trak taśmowy z hydrauliką TTP-600 PREMIUM TRAK-MET - Gater: foto 4
Trak-Met trak taśmowy z hydrauliką TTP-600 PREMIUM TRAK-MET - Gater: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)
Pyet për çmimin
2023
Poloni
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Gatra
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.