Reja dhe përdorur Makina prerëse druri në shitje - Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Makina prerëse druri

57
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 3
Oehler OL 4100 HZ - Makinë prerëse druri: foto 1
Oehler OL 4100 HZ - Makinë prerëse druri: foto 2
Oehler OL 4100 HZ - Makinë prerëse druri: foto 3
Oehler OL 4100 HZ - Makinë prerëse druri: foto 4

Oehler OL 4100 HZ

Makinë prerëse druri
E re2024
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 3dNumri i referencës Ho

19 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 944 268 ALL
 • ≈ 20 474 USD
E re2024
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Oehler OL 1145 - Makinë prerëse druri: foto 1
Oehler OL 1145 - Makinë prerëse druri: foto 2
Oehler OL 1145 - Makinë prerëse druri: foto 3

Oehler OL 1145

Makinë prerëse druri
E re2024
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 6dNumri i referencës Ho47775

3 450EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 349 360 ALL
 • ≈ 3 679 USD
E re2024
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 1
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 2
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 3
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 4
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Rhino-Cross 28T

Makinë prerëse druri
2024Pesha neto: 267 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 6d
Ankandi
2024Pesha neto: 267 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 1
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 2
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 3
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 4
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Rhino-Cross 35T

Makinë prerëse druri
2024Pesha neto: 272 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 6d
Ankandi
2024Pesha neto: 272 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Lasco LASplit D1 47.21 - Makinë prerëse druri: foto 1
Lasco LASplit D1 47.21 - Makinë prerëse druri: foto 2
Lasco LASplit D1 47.21 - Makinë prerëse druri: foto 3
Lasco LASplit D1 47.21 - Makinë prerëse druri: foto 4
Lasco LASplit D1 47.21 - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Lasco LASplit D1 47.21

Makinë prerëse druri
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 7d

3 309,6EUR

 • ≈ 335 082,57 ALL
 • ≈ 3 528,65 USD
E re
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Kellfri VM 360 - Makinë prerëse druri: foto 1
Kellfri VM 360 - Makinë prerëse druri: foto 2
Kellfri VM 360 - Makinë prerëse druri: foto 3
Kellfri VM 360 - Makinë prerëse druri: foto 4
Kellfri VM 360 - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (39)

Kellfri VM 360

Makinë prerëse druri
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 8d

3 862EUR

Ankandi
 • ≈ 391 081 ALL
 • ≈ 4 118 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
FAXES FABRIKS AB Piła + łuparka - Makinë prerëse druri: foto 1
FAXES FABRIKS AB Piła + łuparka - Makinë prerëse druri: foto 2
FAXES FABRIKS AB Piła + łuparka - Makinë prerëse druri: foto 3
FAXES FABRIKS AB Piła + łuparka - Makinë prerëse druri: foto 4
FAXES FABRIKS AB Piła + łuparka - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

FAXES FABRIKS AB Piła + łuparka

Makinë prerëse druri
1999
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Botuar: 10d

440,93EUR

 • ≈ 44 556,15 ALL
 • ≈ 469,20 USD
1999
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Kontakto shitësin
Luna Łuparka do drewna - Makinë prerëse druri: foto 1
Luna Łuparka do drewna - Makinë prerëse druri: foto 2
Luna Łuparka do drewna - Makinë prerëse druri: foto 3
Luna Łuparka do drewna - Makinë prerëse druri: foto 4
Luna Łuparka do drewna - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Luna Łuparka do drewna

Makinë prerëse druri
1999
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Botuar: 10d

150,84EUR

 • ≈ 15 189,59 ALL
 • ≈ 159,95 USD
1999
Poloni, Mszczonowska 18A lok. 2B
Kontakto shitësin
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 1
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 2
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 3
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 4
Rhino-Cross 28T - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Rhino-Cross 28T

Makinë prerëse druri
2024Pesha neto: 267 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 11d
Ankandi
2024Pesha neto: 267 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 1
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 2
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 3
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 4
Rhino-Cross 35T - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Rhino-Cross 35T

Makinë prerëse druri
2024Pesha neto: 272 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Botuar: 11d
Ankandi
2024Pesha neto: 272 kg
Holandë, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Kontakto shitësin
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Makinë prerëse druri: foto 1
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Makinë prerëse druri: foto 2
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Makinë prerëse druri: foto 3
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Makinë prerëse druri: foto 4
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON

Makinë prerëse druri
2023
Poloni, Polen
Botuar: 17d

15 080EUR

 • ≈ 1 527 061 ALL
 • ≈ 16 081 USD
2023
Poloni, Polen
Kontakto shitësin
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Makinë prerëse druri: foto 1
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Makinë prerëse druri: foto 2
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Makinë prerëse druri: foto 3
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Makinë prerëse druri: foto 4
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (23)

Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON

Makinë prerëse druri
2023
Poloni, Polen
Botuar: 17d

11 832EUR

 • ≈ 1 198 155 ALL
 • ≈ 12 617 USD
2023
Poloni, Polen
Kontakto shitësin
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Makinë prerëse druri: foto 1
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Makinë prerëse druri: foto 2
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Makinë prerëse druri: foto 3
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Makinë prerëse druri: foto 4
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T

Makinë prerëse druri
2023
Poloni, Polen
Botuar: 19d

10 440EUR

 • ≈ 1 057 196 ALL
 • ≈ 11 133 USD
2023
Poloni, Polen
Kontakto shitësin
Posch Splitamaster 55T - Makinë prerëse druri: foto 1

Posch Splitamaster 55T

Makinë prerëse druri
2007
Francë, Haguenau
Botuar: 1m 2dNumri i referencës VA91TFNZZ70POOO77

22 000EUR

Ankandi
 • ≈ 2 227 808 ALL
 • ≈ 23 460 USD
2007
Francë, Haguenau
Kontakto shitësin
Tajfun RCA 400 Joy-Schneidspalter-NEU - Makinë prerëse druri: foto 1
Tajfun RCA 400 Joy-Schneidspalter-NEU - Makinë prerëse druri: foto 2
Tajfun RCA 400 Joy-Schneidspalter-NEU - Makinë prerëse druri: foto 3
Tajfun RCA 400 Joy-Schneidspalter-NEU - Makinë prerëse druri: foto 4
Tajfun RCA 400 Joy-Schneidspalter-NEU - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (28)

Tajfun RCA 400 Joy-Schneidspalter-NEU

Makinë prerëse druri
E re2024
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Botuar: 1m 5d

25 990EUR

 • ≈ 2 631 851 ALL
 • ≈ 27 715 USD
E re2024
Austri, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Kontakto shitësin
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Makinë prerëse druri: foto 1
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Makinë prerëse druri: foto 2
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Makinë prerëse druri: foto 3
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Makinë prerëse druri: foto 4
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050

Makinë prerëse druri
E re2022
Gjermani, Lange Göhren 7b, D - 39171 Sülzetal, Germany
Botuar: 2m 3d

2 681EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 271 488 ALL
 • ≈ 2 858 USD
E re2022
Gjermani, Lange Göhren 7b, D - 39171 Sülzetal, Germany
Kontakto shitësin
Oehler OL 1140 - Makinë prerëse druri: foto 1
Oehler OL 1140 - Makinë prerëse druri: foto 2
Oehler OL 1140 - Makinë prerëse druri: foto 3
Oehler OL 1140 - Makinë prerëse druri: foto 4

Oehler OL 1140

Makinë prerëse druri
E re2022
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Botuar: 2m 20dNumri i referencës Ho43017

2 689EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 272 298 ALL
 • ≈ 2 867 USD
E re2022
Gjermani, Beizkofer Str. 60, 88367, Hohentengen, Germany
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Makinë prerëse druri: foto 1
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Makinë prerëse druri: foto 2
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Makinë prerëse druri: foto 3
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Makinë prerëse druri: foto 4
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Geel Kegelholzspalter KHS25

Makinë prerëse druri
2024Pesha neto: 73 kg
Austri, Salsach 28, A-8483 Deutsch Goritz, Austria
Botuar: 2m 23d
Pyet për çmimin
2024Pesha neto: 73 kg
Austri, Salsach 28, A-8483 Deutsch Goritz, Austria
Kontakto shitësin
Posch AutoSplit - Makinë prerëse druri: foto 1
Posch AutoSplit - Makinë prerëse druri: foto 2
Posch AutoSplit - Makinë prerëse druri: foto 3
Posch AutoSplit - Makinë prerëse druri: foto 4
Posch AutoSplit - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Posch AutoSplit

Makinë prerëse druri
2017150 orët10 hp
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Botuar: 3m 24d
Pyet për çmimin
2017150 orët10 hp
Austri, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Kontakto shitësin
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Makinë prerëse druri: foto 1
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Makinë prerëse druri: foto 2
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Makinë prerëse druri: foto 3
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Makinë prerëse druri: foto 4
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Makinë prerëse druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna

Makinë prerëse druri
E re2024
Poloni, Różana 1, 64-200 Wolsztyn, Polska
Botuar: 3m 26d

439EUR

 • ≈ 44 454 ALL
 • ≈ 468 USD
E re2024
Poloni, Różana 1, 64-200 Wolsztyn, Polska
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 3
1 / 3
T1 new listing page - Makina prerëse druri
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.