Reja dhe përdorur Pajisje pylltarie PONSSE në shitje - Truck1 Shqipëri

Pajisje pylltarie PONSSE

40
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 2
PONSSE
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Ponsse Ergo 8W

Korrëse pylltarie
201325966 orët286 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Botuar: 6d
Pyet për çmimin
201325966 orët286 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Kontakto shitësin
Ponsse Beaver - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Beaver - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Beaver - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Beaver - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Beaver - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ponsse Beaver

Korrëse pylltarie
201517400 orët172 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Botuar: 7d

128 000EUR

 • ≈ 12 831 616 ALL
 • ≈ 139 354 USD
201517400 orët172 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Kontakto shitësin
Ponsse Gazelle - Rimorkio pylltarie: foto 1
Ponsse Gazelle - Rimorkio pylltarie: foto 2
Ponsse Gazelle - Rimorkio pylltarie: foto 3
Ponsse Gazelle - Rimorkio pylltarie: foto 4
Ponsse Gazelle - Rimorkio pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ponsse Gazelle

Rimorkio pylltarie
201226205 orëtPesha neto: 13800 kg175 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Botuar: 8d

28 200EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 2 826 965 ALL
 • ≈ 30 701 USD
201226205 orëtPesha neto: 13800 kg175 hp
Lituani, Kirtimu street 17A, Vilnius
Kontakto shitësin
Ponsse Bear 8W - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Bear 8W - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Bear 8W - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Bear 8W - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Bear 8W - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ponsse Bear 8W

Korrëse pylltarie
20179830 orët
Gjermani, Neusorg, Bayern, Deutschland
Botuar: 10d

195 000EUR

 • ≈ 19 548 165 ALL
 • ≈ 212 298 USD
20179830 orët
Gjermani, Neusorg, Bayern, Deutschland
Kontakto shitësin
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (18)

Ponsse Ergo

Korrëse pylltarie
201419033 orët286 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d

85 000EUR

 • ≈ 8 520 995 ALL
 • ≈ 92 540 USD
201419033 orët286 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ponsse Elk

Transportues pyjor
202013324 orëtNgarkesa e dobishme: 13000 kg204 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
202013324 orëtNgarkesa e dobishme: 13000 kg204 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ponsse Buffalo

Transportues pyjor
201822651 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg286 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
201822651 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg286 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Kontakto shitësin
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Ponsse Buffalo

Transportues pyjor
201830282 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
201830282 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ponsse Ergo

Korrëse pylltarie
201911134 orët281 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Botuar: 13d

230 000EUR

 • ≈ 23 056 810 ALL
 • ≈ 250 403 USD
201911134 orët281 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Kontakto shitësin
Ponsse Scorpion King - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Scorpion King - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Scorpion King - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Scorpion King - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Scorpion King - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

Ponsse Scorpion King

Korrëse pylltarie
20188696 orët286 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d

288 700EUR

 • ≈ 28 941 308 ALL
 • ≈ 314 310 USD
20188696 orët286 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Fox - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Fox - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Fox - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Fox - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Fox - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Ponsse Fox

Korrëse pylltarie
201921086 orët204 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
201921086 orët204 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Kontakto shitësin
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Ponsse Wisent

Transportues pyjor
201619083 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg175 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d

99 500EUR

 • ≈ 9 974 576 ALL
 • ≈ 108 326 USD
201619083 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg175 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Scorpion - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Scorpion - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Scorpion - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Scorpion - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Scorpion - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Ponsse Scorpion

Korrëse pylltarie
201814567 orët281 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Botuar: 13d

198 000EUR

 • ≈ 19 848 906 ALL
 • ≈ 215 564 USD
201814567 orët281 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Kontakto shitësin
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Ponsse Buffalo

Transportues pyjor
201832285 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d

79 500EUR

 • ≈ 7 969 636 ALL
 • ≈ 86 552 USD
201832285 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ponsse Ergo

Korrëse pylltarie
200715600 orët
Letoni, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Botuar: 16dNumri i referencës H353

50 000EUR

 • ≈ 5 012 350 ALL
 • ≈ 54 435 USD
200715600 orët
Letoni, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Kontakto shitësin
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Ergo - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Ponsse Ergo

Korrëse pylltarie
200715600 orët
Letoni, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Botuar: 16dNumri i referencës H353

50 000EUR

 • ≈ 5 012 350 ALL
 • ≈ 54 435 USD
200715600 orët
Letoni, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Kontakto shitësin
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Rimorkio pylltarie: foto 1
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Rimorkio pylltarie: foto 2
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Rimorkio pylltarie: foto 3
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Rimorkio pylltarie: foto 4
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Rimorkio pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT

Rimorkio pylltarie
20204958 orëtPesha neto: 20500 kg286 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 23dNumri i referencës M141-7254

269 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 27 056 665 ALL
 • ≈ 293 842 USD
20204958 orëtPesha neto: 20500 kg286 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Ponsse Wisent

Transportues pyjor
200435000 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg175 hp
Letoni, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Botuar: 25dNumri i referencës F535
Pyet për çmimin
200435000 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg175 hp
Letoni, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Kontakto shitësin
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 1
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 2
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 3
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 4
Ponsse Ergo 8W - Korrëse pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (24)

Ponsse Ergo 8W

Korrëse pylltarie
201914090 orët281 hp
Finlandë, Finnland, Lavia, Satakunta
Botuar: 28d
Pyet për çmimin
201914090 orët281 hp
Finlandë, Finnland, Lavia, Satakunta
Kontakto shitësin
Ponsse Elephant King AF ACTIVE FRAME - Rimorkio pylltarie: foto 1
Ponsse Elephant King AF ACTIVE FRAME - Rimorkio pylltarie: foto 2
Ponsse Elephant King AF ACTIVE FRAME - Rimorkio pylltarie: foto 3
Ponsse Elephant King AF ACTIVE FRAME - Rimorkio pylltarie: foto 4
Ponsse Elephant King AF ACTIVE FRAME - Rimorkio pylltarie: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Ponsse Elephant King AF ACTIVE FRAME

Rimorkio pylltarie
201512473 orëtPesha neto: 24200 kg286 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Botuar: 1m 1dNumri i referencës M314-8760

128 900EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 12 921 838 ALL
 • ≈ 140 334 USD
201512473 orëtPesha neto: 24200 kg286 hp
Estoni, Lääne-Harju vald
Kontakto shitësin
12
Faqja 1 e 2
1 / 2
T1 new listing page - Pajisje pylltarie PONSSE
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.