Reja dhe përdorur Transportuesit pyjorë në shitje - Truck1 Shqipëri

Transportuesit pyjorë

65
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 4
VOLVO-BM SM 868 - Transportues pyjor: foto 1
VOLVO-BM SM 868 - Transportues pyjor: foto 2
VOLVO-BM SM 868 - Transportues pyjor: foto 3
VOLVO-BM SM 868 - Transportues pyjor: foto 4
VOLVO-BM SM 868 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

VOLVO-BM SM 868

Transportues pyjor
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 1d

1 904EUR

Ankandi
 • ≈ 190 870 ALL
 • ≈ 2 072 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 1
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 2
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 3
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 4
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Komatsu 845

Transportues pyjor
20197375 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg187 hp
Gjermani, Österreich, Türnitz, Niederösterreich
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
20197375 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg187 hp
Gjermani, Österreich, Türnitz, Niederösterreich
Kontakto shitësin
Komatsu 875 - Transportues pyjor: foto 1
Komatsu 875 - Transportues pyjor: foto 2
Komatsu 875 - Transportues pyjor: foto 3
Komatsu 875 - Transportues pyjor: foto 4
Komatsu 875 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Komatsu 875

Transportues pyjor
201716400 orëtNgarkesa e dobishme: 16000 kg252 hp
Gjermani, Neusorg, Bayern, Deutschland
Botuar: 2d
Pyet për çmimin
201716400 orëtNgarkesa e dobishme: 16000 kg252 hp
Gjermani, Neusorg, Bayern, Deutschland
Kontakto shitësin
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 1
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 2
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 3
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 4
John Deere 1710 D Eco III - Transportues pyjor, Copëtuese druri: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

John Deere 1710 D Eco III

Transportues pyjor, Copëtuese druri
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 3d

43 287EUR

Ankandi
 • ≈ 4 339 391 ALL
 • ≈ 47 126 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
ÖSA 280 - Transportues pyjor: foto 1
ÖSA 280 - Transportues pyjor: foto 2
ÖSA 280 - Transportues pyjor: foto 3
ÖSA 280 - Transportues pyjor: foto 4
ÖSA 280 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

ÖSA 280

Transportues pyjor
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Botuar: 3d

1 731EUR

Ankandi
 • ≈ 173 527 ALL
 • ≈ 1 884 USD
Suedi, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Kontakto shitësin
Logset 6F GT - Transportues pyjor: foto 1
Logset 6F GT - Transportues pyjor: foto 2
Logset 6F GT - Transportues pyjor: foto 3
Logset 6F GT - Transportues pyjor: foto 4
Logset 6F GT - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Logset 6F GT

Transportues pyjor
201813200 orët220 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Botuar: 3d

155 000EUR

 • ≈ 15 538 285 ALL
 • ≈ 168 750 USD
201813200 orët220 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Kontakto shitësin
ROTTNE 8 WD - Transportues pyjor: foto 1
ROTTNE 8 WD - Transportues pyjor: foto 2
ROTTNE 8 WD - Transportues pyjor: foto 3
ROTTNE 8 WD - Transportues pyjor: foto 4
ROTTNE 8 WD - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

ROTTNE 8 WD

Transportues pyjor
200614000 orët
Francë, 17 RTE D ESCHAU 67400 ILLKIRCH GRAFFENSTADEN, FRANCE
Botuar: 6dNumri i referencës 240192

12 600EUR

 • ≈ 1 263 112 ALL
 • ≈ 13 717 USD
200614000 orët
Francë, 17 RTE D ESCHAU 67400 ILLKIRCH GRAFFENSTADEN, FRANCE
Kontakto shitësin
Valmet 840.3 - Transportues pyjor: foto 1
Valmet 840.3 - Transportues pyjor: foto 2
Valmet 840.3 - Transportues pyjor: foto 3
Valmet 840.3 - Transportues pyjor: foto 4
Valmet 840.3 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Valmet 840.3

Transportues pyjor
200718230 orët167 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Botuar: 7d

63 000EUR

 • ≈ 6 315 561 ALL
 • ≈ 68 588 USD
200718230 orët167 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Kontakto shitësin
Komatsu 840.4 - Transportues pyjor: foto 1
Komatsu 840.4 - Transportues pyjor: foto 2
Komatsu 840.4 - Transportues pyjor: foto 3
Komatsu 840.4 - Transportues pyjor: foto 4
Komatsu 840.4 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (22)

Komatsu 840.4

Transportues pyjor
201119930 orët167 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Botuar: 7d

72 000EUR

 • ≈ 7 217 784 ALL
 • ≈ 78 387 USD
201119930 orët167 hp
Finlandë, Lavia, Satakunta, Finnland
Kontakto shitësin
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 1
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 2
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 3
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 4
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (12)

Komatsu 855

Transportues pyjor
201911920 orët
Finlandë, common.country_-
Botuar: 10d
Pyet për çmimin
201911920 orët
Finlandë, common.country_-
Kontakto shitësin
Valmet 840.2 - Transportues pyjor: foto 1
Valmet 840.2 - Transportues pyjor: foto 2
Valmet 840.2 - Transportues pyjor: foto 3
Valmet 840.2 - Transportues pyjor: foto 4
Valmet 840.2 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (50)

Valmet 840.2

Transportues pyjor
2005Pesha neto: 16040 kg167 hp
Suedi, Norrbotten
Botuar: 11dNumri i referencës S7992

42 320EUR

 • ≈ 4 242 453 ALL
 • ≈ 46 074 USD
2005Pesha neto: 16040 kg167 hp
Suedi, Norrbotten
Kontakto shitësin
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Elk - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Ponsse Elk

Transportues pyjor
202013324 orëtNgarkesa e dobishme: 13000 kg204 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
202013324 orëtNgarkesa e dobishme: 13000 kg204 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

Ponsse Buffalo

Transportues pyjor
201822651 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg286 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
201822651 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg286 hp
Letoni, Rīga, Rīga, Lettland
Kontakto shitësin
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (17)

Ponsse Buffalo

Transportues pyjor
201830282 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d
Pyet për çmimin
201830282 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Wisent - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (16)

Ponsse Wisent

Transportues pyjor
201619083 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg175 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d

99 500EUR

 • ≈ 9 974 576 ALL
 • ≈ 108 326 USD
201619083 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg175 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 1
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 2
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 3
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 4
Ponsse Buffalo - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Ponsse Buffalo

Transportues pyjor
201832285 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Botuar: 13d

79 500EUR

 • ≈ 7 969 636 ALL
 • ≈ 86 552 USD
201832285 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg281 hp
Letoni, Lettland, Rīga, Rīga
Kontakto shitësin
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 1
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 2
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 3
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 4
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (14)

Komatsu 845

Transportues pyjor
201615900 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg187 hp
Finlandë, Finnland, Rovaniemi
Botuar: 17d
Pyet për çmimin
201615900 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg187 hp
Finlandë, Finnland, Rovaniemi
Kontakto shitësin
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 1
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 2
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 3
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 4
Komatsu 855 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (21)

Komatsu 855

Transportues pyjor
20189800 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg227 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Botuar: 25dNumri i referencës F516
Pyet për çmimin
20189800 orëtNgarkesa e dobishme: 14000 kg227 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Kontakto shitësin
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 1
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 2
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 3
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 4
Komatsu 845 - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Komatsu 845

Transportues pyjor
201615000 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg187 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Botuar: 25dNumri i referencës F517
Pyet për çmimin
201615000 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg187 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Kontakto shitësin
John Deere 1110 E - Transportues pyjor: foto 1
John Deere 1110 E - Transportues pyjor: foto 2
John Deere 1110 E - Transportues pyjor: foto 3
John Deere 1110 E - Transportues pyjor: foto 4
John Deere 1110 E - Transportues pyjor: foto 5
Shiko të gjitha fotot (13)

John Deere 1110 E

Transportues pyjor
201216500 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg182 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Botuar: 25dNumri i referencës F506

85 000EUR

 • ≈ 8 520 995 ALL
 • ≈ 92 540 USD
201216500 orëtNgarkesa e dobishme: 12000 kg182 hp
Letoni, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 4
1 / 4
T1 new listing page - Transportuesit pyjorë
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.