Motori dhe pjesë këmbimi për Kamionë -Truck1 Shqipëri
Shqipëri | EUR
0
Kyçu / Regjistrimi
Katalogu
Shes
Vendosni një reklamë

Motori dhe pjesë këmbimi për Kamionë


   Faqja 1 e 598 1/598   
Seleksiono sipas:
Rezultateve për faqe:
 Volvo mootor D13K500 22626089 - Motori
13 000 EUR
Çmimi pa. TVSH
 Volvo Volvo mootor D13C460 D13C460 - Motori
7 000 EUR
Çmimi pa. TVSH
Scania R-series (01.04-) - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
Scania R-series (01.04-) - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
Scania R-series (01.04-) - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
Scania R-series (01.04-) - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4

Scania R-series (01.04-)

Zëvendëson OEM: 2037332 2024977 2162391 I pershtatshem per modele: 2742 K,N,F-series bus (2006-) 2011 Dizel 730 hp
Estoni, Tallinn
Botuar: 2v 7m Numri i referencës 1332168

100 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 2037332 2024977 2162391 I pershtatshem per modele: 2742 K,N,F-series bus (2006-) 2011 Dizel 730 hp
Estoni, Tallinn
email Kontakto shitësin
 Volvo Timing gear plate 22061291 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
 Volvo Timing gear plate 22061291 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
 Volvo Timing gear plate 22061291 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
 Volvo Timing gear plate 22061291 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4

Volvo Timing gear plate 22061291

Zëvendëson OEM: 22061291, 22190294 I pershtatshem per modele: FH 2014
Estoni, Tartu linn
Botuar: 1v 5m Numri i referencës 28330

300 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 22061291, 22190294 I pershtatshem per modele: FH 2014
Estoni, Tartu linn
email Kontakto shitësin
RENAULT 420 DCI PREMIUM DCI11 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
RENAULT 420 DCI PREMIUM DCI11 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
RENAULT 420 DCI PREMIUM DCI11 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
RENAULT 420 DCI PREMIUM DCI11 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4
RENAULT 420 DCI PREMIUM DCI11 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

RENAULT 420 DCI PREMIUM DCI11

Poloni, Nowy Dwór Gdański
Botuar: 4orë 1min
Pyet për çmimin
star
Poloni, Nowy Dwór Gdański
IVECO CURSOR 10 F3AE0681D 430E3 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
IVECO CURSOR 10 F3AE0681D 430E3 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
IVECO CURSOR 10 F3AE0681D 430E3 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
IVECO CURSOR 10 F3AE0681D 430E3 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4

IVECO CURSOR 10 F3AE0681D 430E3

Poloni, Nowy Dwór Gdański
Botuar: 4orë 57min
Pyet për çmimin
star
Poloni, Nowy Dwór Gdański
IVECO CURSOR 8 310 F2BE0681B - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
IVECO CURSOR 8 310 F2BE0681B - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
IVECO CURSOR 8 310 F2BE0681B - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3

IVECO CURSOR 8 310 F2BE0681B

Poloni, Nowy Dwór Gdański
Botuar: 5orë 3min
Pyet për çmimin
star
Poloni, Nowy Dwór Gdański
IVECO CURSOR 10 430 E3 F3AE0681D - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
IVECO CURSOR 10 430 E3 F3AE0681D - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2

IVECO CURSOR 10 430 E3 F3AE0681D

Poloni, Nowy Dwór Gdański
Botuar: 5orë 23min
Pyet për çmimin
star
Poloni, Nowy Dwór Gdański
VOLVO FH12 FM12 FL10 FM10  D12A420 D12D380 8500, 8700, 9700, 9900, B12 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
VOLVO FH12 FM12 FL10 FM10  D12A420 D12D380 8500, 8700, 9700, 9900, B12 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
VOLVO FH12 FM12 FL10 FM10  D12A420 D12D380 8500, 8700, 9700, 9900, B12 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
VOLVO FH12 FM12 FL10 FM10  D12A420 D12D380 8500, 8700, 9700, 9900, B12 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4

VOLVO FH12 FM12 FL10 FM10 D12A420 D12D380 8500, 8700, 9700, 9900, B12

Poloni, Nowy Dwór Gdański
Botuar: 5orë 28min
Pyet për çmimin
star
Poloni, Nowy Dwór Gdański
SCANIA DC1101 DC1102 DC1103 DC1104 DSC 1202 SCANIA 94 114 124 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
SCANIA DC1101 DC1102 DC1103 DC1104 DSC 1202 SCANIA 94 114 124 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
SCANIA DC1101 DC1102 DC1103 DC1104 DSC 1202 SCANIA 94 114 124 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
SCANIA DC1101 DC1102 DC1103 DC1104 DSC 1202 SCANIA 94 114 124 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4
SCANIA DC1101 DC1102 DC1103 DC1104 DSC 1202 SCANIA 94 114 124 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

SCANIA DC1101 DC1102 DC1103 DC1104 DSC 1202 SCANIA 94 114 124

Poloni, Nowy Dwór Gdański
Botuar: 5orë 38min
Pyet për çmimin
star
Poloni, Nowy Dwór Gdański
 MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 51.08100-7290  MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
 MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 51.08100-7290  MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
 MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 51.08100-7290  MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
 MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 51.08100-7290  MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4
 MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 51.08100-7290  MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (15)

MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 51.08100-7290 MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304

Zëvendëson OEM: TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 07320 8541708 51.08100-7304 834435 51.08100-7290 KS560124-86 00007/1444 05052020, TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 07320 8541708 51.08100-7304 51.08100-7290 834435 KS560124-86 00007/1444 05052020 I pershtatshem per modele: MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304
Poloni, Opole
Botuar: 12orë 57min

967 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 07320 8541708 51.08100-7304 834435 51.08100-7290 KS560124-86 00007/1444 05052020, TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304 07320 8541708 51.08100-7304 51.08100-7290 834435 KS560124-86 00007/1444 05052020 I pershtatshem per modele: MAN TGX/TGS Euro 6 51.08100-7304
Poloni, Opole
email Kontakto shitësin
 MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305  MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305 truck - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
 MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305  MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305 truck - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
 MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305  MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305 truck - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3

MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305 MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305 truck

Zëvendëson OEM: 51.08100-7305, 51.08100-7305 I pershtatshem per modele: MAN MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305 truck
Poloni, Opole
Botuar: 12orë 57min

967 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51.08100-7305, 51.08100-7305 I pershtatshem per modele: MAN MAN TGX/TGL Euro 6 51.08100-7305 truck
Poloni, Opole
email Kontakto shitësin
Volvo TD120A - Motori: foto 1
Volvo TD120A - Motori: foto 2
Volvo TD120A - Motori: foto 3
Volvo TD120A - Motori: foto 4
Volvo TD120A - Motori: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Volvo TD120A

Zëvendëson OEM: VOLVO TD120A 1978 320 hp
Greqi, Malakasa -Athenes, Greece
Botuar: 16orë 10min

2 800 EUR

star
Zëvendëson OEM: VOLVO TD120A 1978 320 hp
Greqi, Malakasa -Athenes, Greece
email Kontakto shitësin
 Scania DSC12 400 HP Euro 2  Scania 124 - Motori: foto 1
 Scania DSC12 400 HP Euro 2  Scania 124 - Motori: foto 2
 Scania DSC12 400 HP Euro 2  Scania 124 - Motori: foto 3
 Scania DSC12 400 HP Euro 2  Scania 124 - Motori: foto 4
 Scania DSC12 400 HP Euro 2  Scania 124 - Motori: foto 5
Shiko të gjitha fotot (19)

Scania DSC12 400 HP Euro 2 Scania 124

I pershtatshem per modele: Scania 124 1997 Dizel 393 hp
Portugali, Enxara do Bispo
Botuar: 16orë 36min

3 500 EUR

star
I pershtatshem per modele: Scania 124 1997 Dizel 393 hp
Portugali, Enxara do Bispo
email Kontakto shitësin
 Nissan SD22 2.2 diesel  Nissan - Motori: foto 1
 Nissan SD22 2.2 diesel  Nissan - Motori: foto 2
 Nissan SD22 2.2 diesel  Nissan - Motori: foto 3
 Nissan SD22 2.2 diesel  Nissan - Motori: foto 4
 Nissan SD22 2.2 diesel  Nissan - Motori: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Nissan SD22 2.2 diesel Nissan

I pershtatshem per modele: Nissan 1988 Dizel 68 hp
Portugali, Enxara do Bispo
Botuar: 16orë 37min

1 500 EUR

star
I pershtatshem per modele: Nissan 1988 Dizel 68 hp
Portugali, Enxara do Bispo
email Kontakto shitësin
 Holset HY55V  IVECO Eurotech / Eurostar - Turbo: foto 1
 Holset HY55V  IVECO Eurotech / Eurostar - Turbo: foto 2
 Holset HY55V  IVECO Eurotech / Eurostar - Turbo: foto 3
 Holset HY55V  IVECO Eurotech / Eurostar - Turbo: foto 4
 Holset HY55V  IVECO Eurotech / Eurostar - Turbo: foto 5
Shiko të gjitha fotot (20)

Holset HY55V IVECO Eurotech / Eurostar

I pershtatshem per modele: IVECO Eurotech / Eurostar 2000
Portugali, Enxara do Bispo
Botuar: 16orë 37min

550 EUR

star
I pershtatshem per modele: IVECO Eurotech / Eurostar 2000
Portugali, Enxara do Bispo
email Kontakto shitësin
MAN Occ uitlaatspruitstuk MAN - Kolektori i shkarkimit: foto 1
MAN Occ uitlaatspruitstuk MAN - Kolektori i shkarkimit: foto 2
MAN Occ uitlaatspruitstuk MAN - Kolektori i shkarkimit: foto 3
MAN Occ uitlaatspruitstuk MAN - Kolektori i shkarkimit: foto 4
MAN Occ uitlaatspruitstuk MAN - Kolektori i shkarkimit: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

MAN Occ uitlaatspruitstuk MAN

Zëvendëson OEM: 51081023384;51081023383;51081023 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 8min Numri i referencës U144010002

200 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51081023384;51081023383;51081023 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
MAN Occ oliefilterhuis MAN - Filtri i vajit: foto 1
MAN Occ oliefilterhuis MAN - Filtri i vajit: foto 2
MAN Occ oliefilterhuis MAN - Filtri i vajit: foto 3
MAN Occ oliefilterhuis MAN - Filtri i vajit: foto 4

MAN Occ oliefilterhuis MAN

Zëvendëson OEM: 51050007168;51050007264 Pesha neto: 10 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 9min Numri i referencës L210010001

250 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51050007168;51050007264 Pesha neto: 10 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
MAN Occ krukastandwiel MAN - Kollodok: foto 1
MAN Occ krukastandwiel MAN - Kollodok: foto 2
MAN Occ krukastandwiel MAN - Kollodok: foto 3
MAN Occ krukastandwiel MAN - Kollodok: foto 4

MAN Occ krukastandwiel MAN

Zëvendëson OEM: 51021150256;51021150293 Pesha neto: 2 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 9min Numri i referencës L191010003

75 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51021150256;51021150293 Pesha neto: 2 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
MAN Occ turbocharger MAN - Turbo: foto 1
MAN Occ turbocharger MAN - Turbo: foto 2
MAN Occ turbocharger MAN - Turbo: foto 3
MAN Occ turbocharger MAN - Turbo: foto 4
MAN Occ turbocharger MAN - Turbo: foto 5
Shiko të gjitha fotot (7)

MAN Occ turbocharger MAN

Zëvendëson OEM: 51 091 017 268 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 9min Numri i referencës L190010007

295 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51 091 017 268 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
MAN Occ tussentandwiel + tussentandwielas MAN - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
MAN Occ tussentandwiel + tussentandwielas MAN - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
MAN Occ tussentandwiel + tussentandwielas MAN - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3

MAN Occ tussentandwiel + tussentandwielas MAN

Zëvendëson OEM: 51045055159;51045055164;51045060 Pesha neto: 5 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 9min Numri i referencës L070010033

75 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51045055159;51045055164;51045060 Pesha neto: 5 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
MAN Occ nokkenas MAN - Boshti me gunga: foto 1
MAN Occ nokkenas MAN - Boshti me gunga: foto 2
MAN Occ nokkenas MAN - Boshti me gunga: foto 3

MAN Occ nokkenas MAN

Zëvendëson OEM: 51 044 015 089 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 9min Numri i referencës L072010002

200 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51 044 015 089 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
DAF Occ trillingsdemper DAF - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1
DAF Occ trillingsdemper DAF - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 2
DAF Occ trillingsdemper DAF - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 3
DAF Occ trillingsdemper DAF - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 4
DAF Occ trillingsdemper DAF - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

DAF Occ trillingsdemper DAF

Zëvendëson OEM: 1887413;2005990 2015 Pesha neto: 10 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 9min Numri i referencës L070009058

75 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 1887413;2005990 2015 Pesha neto: 10 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
MAN Occ set van 6 tuimelaars MAN - Motori dhe pjesë këmbimi: foto 1

MAN Occ set van 6 tuimelaars MAN

Zëvendëson OEM: 51042016195;51042016158;51042016 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
Botuar: 18orë 9min Numri i referencës L070010034

200 EUR

Çmimi pa. TVSH

star
Zëvendëson OEM: 51042016195;51042016158;51042016 Pesha neto: 20 kg
Belgjikë, Bree
email Kontakto shitësin
1 2 3 598   
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.
t1 test Spare parts - Engine and parts
t1 old