Goma dhe bandazhe -Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Goma dhe bandazhe

3781
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 190
Michelin TGA 18.430 (01.00-) - Goma dhe bandazhe: foto 1

Michelin TGA 18.430 (01.00-)

Goma dhe bandazhe
2006I pershtatshem per modele: 2665 4-series, TGA (1993-2009)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41837535 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 8orë 32minNumri i referencës 1937200

157EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 736 ALL
 • ≈ 167 USD
2006I pershtatshem per modele: 2665 4-series, TGA (1993-2009)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41837535 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Michelin TGA 18.430 (01.00-) - Goma dhe bandazhe: foto 1

Michelin TGA 18.430 (01.00-)

Goma dhe bandazhe
2006I pershtatshem per modele: 2665 4-series, TGA (1993-2009)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41837535 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 8orë 32minNumri i referencës 1937199

157EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 736 ALL
 • ≈ 167 USD
2006I pershtatshem per modele: 2665 4-series, TGA (1993-2009)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41837535 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 1
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 2
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 3
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 4
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Michelin

Goma dhe bandazhe
2009I pershtatshem per modele: 2665 Lion's bus (1991-)Zëvendëson OEM: 22.5X7.5 275/70R22.5526435 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 9orë 12minNumri i referencës 1938314

250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 25 057 ALL
 • ≈ 267 USD
2009I pershtatshem per modele: 2665 Lion's bus (1991-)Zëvendëson OEM: 22.5X7.5 275/70R22.5526435 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 1
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 2
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 3
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 4
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Michelin

Goma dhe bandazhe
2009I pershtatshem per modele: 2665 Lion's bus (1991-)Zëvendëson OEM: 22.5X7.5 275/70R22.5526435 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 9orë 12minNumri i referencës 1924422

325EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 32 574 ALL
 • ≈ 347 USD
2009I pershtatshem per modele: 2665 Lion's bus (1991-)Zëvendëson OEM: 22.5X7.5 275/70R22.5526435 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 1
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 2
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 3
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 4
Michelin - Goma dhe bandazhe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Michelin

Goma dhe bandazhe
2009I pershtatshem per modele: 2665 Lion's bus (1991-)Zëvendëson OEM: 22.5X7.5 275/70R22.5526435 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 9orë 12minNumri i referencës 1938313

250EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 25 057 ALL
 • ≈ 267 USD
2009I pershtatshem per modele: 2665 Lion's bus (1991-)Zëvendëson OEM: 22.5X7.5 275/70R22.5526435 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Bridgestone R-series (01.04-) - Goma dhe bandazhe: foto 1

Bridgestone R-series (01.04-)

Goma dhe bandazhe
2011I pershtatshem per modele: 2742 P,G,R,T-series (2004-2017)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 411420755 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 9orë 32minNumri i referencës 1937212

157EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 736 ALL
 • ≈ 167 USD
2011I pershtatshem per modele: 2742 P,G,R,T-series (2004-2017)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 411420755 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Bridgestone 4-series 124 (01.95-12.04) - Goma dhe bandazhe: foto 1

Bridgestone 4-series 124 (01.95-12.04)

Goma dhe bandazhe
1998I pershtatshem per modele: 2742 4-series (1995-2006)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41333953 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 10orë 14minNumri i referencës 1937195

157EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 736 ALL
 • ≈ 167 USD
1998I pershtatshem per modele: 2742 4-series (1995-2006)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41333953 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Nokian TGA 35.410 (01.00-) - Goma dhe bandazhe: foto 1
Nokian TGA 35.410 (01.00-) - Goma dhe bandazhe: foto 2
Nokian TGA 35.410 (01.00-) - Goma dhe bandazhe: foto 3
Nokian TGA 35.410 (01.00-) - Goma dhe bandazhe: foto 4
Nokian TGA 35.410 (01.00-) - Goma dhe bandazhe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Nokian TGA 35.410 (01.00-)

Goma dhe bandazhe
2004I pershtatshem per modele: 2665 4-series, TGA (1993-2009)Zëvendëson OEM: 315/80R22.5 22.5X9.0 22.5X8.25381379 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 10orë 30minNumri i referencës 1927858

220EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 22 050 ALL
 • ≈ 235 USD
2004I pershtatshem per modele: 2665 4-series, TGA (1993-2009)Zëvendëson OEM: 315/80R22.5 22.5X9.0 22.5X8.25381379 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Goodyear R-Series (01.16-) - Goma dhe bandazhe: foto 1
Goodyear R-Series (01.16-) - Goma dhe bandazhe: foto 2
Goodyear R-Series (01.16-) - Goma dhe bandazhe: foto 3
Goodyear R-Series (01.16-) - Goma dhe bandazhe: foto 4
Goodyear R-Series (01.16-) - Goma dhe bandazhe: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Goodyear R-Series (01.16-)

Goma dhe bandazhe
2018I pershtatshem per modele: 2742 L,P,G,R,S-series (2016-)Zëvendëson OEM: 315/70R22,5 315/70R22.5 22.5X9.0813804 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 10orë 30minNumri i referencës 1938315

170EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 17 039 ALL
 • ≈ 181 USD
2018I pershtatshem per modele: 2742 L,P,G,R,S-series (2016-)Zëvendëson OEM: 315/70R22,5 315/70R22.5 22.5X9.0813804 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Neoplan Cityliner N116 (01.73-) - Bandazh: foto 1
Neoplan Cityliner N116 (01.73-) - Bandazh: foto 2
Neoplan Cityliner N116 (01.73-) - Bandazh: foto 3
Neoplan Cityliner N116 (01.73-) - Bandazh: foto 4

Neoplan Cityliner N116 (01.73-)

Bandazh
2006I pershtatshem per modele: 2692 Spaceliner, Skyliner, Jetliner, Cityliner (1973-)Zëvendëson OEM: 77700937
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 10orë 52minNumri i referencës 1837134

19EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 1 904 ALL
 • ≈ 20 USD
2006I pershtatshem per modele: 2692 Spaceliner, Skyliner, Jetliner, Cityliner (1973-)Zëvendëson OEM: 77700937
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
CORDIANT TGX 18.460 (01.07-) - Goma dhe bandazhe: foto 1

CORDIANT TGX 18.460 (01.07-)

Goma dhe bandazhe
2019I pershtatshem per modele: 2665 TGL, TGM, TGS, TGX (2005-2021)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41390706 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 10orë 52minNumri i referencës 1922581

157EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 736 ALL
 • ≈ 167 USD
2019I pershtatshem per modele: 2665 TGL, TGM, TGS, TGX (2005-2021)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41390706 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Michelin R-Series (01.16-) - Goma dhe bandazhe: foto 1

Michelin R-Series (01.16-)

Goma dhe bandazhe
2020I pershtatshem per modele: 2742 L,P,G,R,S-series (2016-)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41343705 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 10orë 52minNumri i referencës 1922589

157EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 736 ALL
 • ≈ 167 USD
2020I pershtatshem per modele: 2742 L,P,G,R,S-series (2016-)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41343705 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
Michelin R-series (01.04-) - Goma dhe bandazhe: foto 1

Michelin R-series (01.04-)

Goma dhe bandazhe
2011I pershtatshem per modele: 2742 P,G,R,T-series (2004-2017)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41948999 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Botuar: 11orë 14minNumri i referencës 1937209

157EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 15 736 ALL
 • ≈ 167 USD
2011I pershtatshem per modele: 2742 P,G,R,T-series (2004-2017)Zëvendëson OEM: 315/70R22.5 41032625 41042060 41948999 km
Estoni, Betooni tn 8 11415 Tallinn, Estonia
Kontakto shitësin
650/65/R42 (2 of), 600/65/R28 Tyres (2 of) - Gomë: foto 1
650/65/R42 (2 of), 600/65/R28 Tyres (2 of) - Gomë: foto 2
650/65/R42 (2 of), 600/65/R28 Tyres (2 of) - Gomë: foto 3
650/65/R42 (2 of), 600/65/R28 Tyres (2 of) - Gomë: foto 4
650/65/R42 (2 of), 600/65/R28 Tyres (2 of) - Gomë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

650/65/R42 (2 of), 600/65/R28 Tyres (2 of)

Gomë
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 15orë 44minNumri i referencës 100318169
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
750/65R25 Tyres (4 of) - Gomë: foto 1
750/65R25 Tyres (4 of) - Gomë: foto 2
750/65R25 Tyres (4 of) - Gomë: foto 3
750/65R25 Tyres (4 of) - Gomë: foto 4
750/65R25 Tyres (4 of) - Gomë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (11)

750/65R25 Tyres (4 of)

Gomë
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 15orë 47minNumri i referencës 100318061
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
Unused 560/60R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 1
Unused 560/60R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 2
Unused 560/60R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 3
Unused 560/60R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 4
Unused 560/60R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Unused 560/60R22.5 Tyre & Rim (4 of)

Gomë
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 15orë 51minNumri i referencës 100318321
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
Unused 560/45R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 1
Unused 560/45R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 2
Unused 560/45R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 3
Unused 560/45R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 4
Unused 560/45R22.5 Tyre & Rim (4 of) - Gomë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (9)

Unused 560/45R22.5 Tyre & Rim (4 of)

Gomë
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 15orë 52minNumri i referencës 100318322
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
Unused 225/70R22.5 Michelin Tyres (2 of) - Gomë: foto 1
Unused 225/70R22.5 Michelin Tyres (2 of) - Gomë: foto 2
Unused 225/70R22.5 Michelin Tyres (2 of) - Gomë: foto 3
Unused 225/70R22.5 Michelin Tyres (2 of) - Gomë: foto 4
Unused 225/70R22.5 Michelin Tyres (2 of) - Gomë: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Unused 225/70R22.5 Michelin Tyres (2 of)

Gomë
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Botuar: 15orë 54minNumri i referencës 100318206
Ankandi
Mbretëria e Bashkuar, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Kontakto shitësin
Michelin - Gomë për Makineri bujqësore: foto 1

Michelin

Gomë për Makineri bujqësore
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 18min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Trelleborg TWIN 428 - Gomë për Makineri ndërtimi: foto 1

Trelleborg TWIN 428

Gomë për Makineri ndërtimi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Botuar: 17orë 18min
Ankandi
Suedi, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 190
1 / 190
T1 new listing page - Goma dhe bandazhe
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.