Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi -Truck1 Shqipëri
Shqipëri - Shqiptar | EUR
00
Identifikohu ose regjistrohu

Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi

8230
Shihni ofertat me leasing -
Seleksiono sipas
Seleksiono sipas
Rëndësisë
Datës – reklamaet e reja më parë
Datës – reklama e vjetër më parë
Çmimit – nga i ulëti te i larti
Çmimi - nga i larti te ulëti
Viti i prodhimit – i riu në fillim
Viti i prodhimit – i vjetri në fillim
Marka, modelit
1 / 412
ZF 12 As-tronic - Kutia e marsheve për Kamion kabinë-shasi: foto 1
ZF 12 As-tronic - Kutia e marsheve për Kamion kabinë-shasi: foto 2
ZF 12 As-tronic - Kutia e marsheve për Kamion kabinë-shasi: foto 3
TOP

ZF 12 As-tronic

E re2008
Itali
Botuar: 3d

7 500EUR

Çmimi pa. TVSH

 • ≈ 777 427 ALL
 • ≈ 8 117 USD
E re2008
Itali
Kontakto shitësin
Scania Ventielhuis GRS 905 R - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1

Scania Ventielhuis GRS 905 R

2016Zëvendëson OEM: 2760914 / 2447369
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900630097
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 2760914 / 2447369
Holandë
Kontakto shitësin
Scania Schakelbedieningsstang - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1

Scania Schakelbedieningsstang

2016Zëvendëson OEM: 2393253 / 1485366
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900630095
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 2393253 / 1485366
Holandë
Kontakto shitësin
Voith Voith 864.3E automaatbak - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1
Voith Voith 864.3E automaatbak - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 2
Voith Voith 864.3E automaatbak - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 3

Voith Voith 864.3E automaatbak

2002Zëvendëson OEM: 68.7593.1
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 701030003
Pyet për çmimin
2002Zëvendëson OEM: 68.7593.1
Holandë
Kontakto shitësin
Scania Kleppenblok retarder - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1

Scania Kleppenblok retarder

2016Zëvendëson OEM: 2591753 / 2539744
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900630099
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 2591753 / 2539744
Holandë
Kontakto shitësin
Scania Kabelboom retarder - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1

Scania Kabelboom retarder

2016Zëvendëson OEM: 2154129 / 2114474
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900662001
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 2154129 / 2114474
Holandë
Kontakto shitësin
Scania Kabelboom OPC - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1

Scania Kabelboom OPC

2016Zëvendëson OEM: 2154131 / 2114476
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900662002
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 2154131 / 2114476
Holandë
Kontakto shitësin
Scania Hoog laag cilinder - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1

Scania Hoog laag cilinder

2016Zëvendëson OEM: 2181643
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900630098
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 2181643
Holandë
Kontakto shitësin
Scania Kabelboom GRS 905 R - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1

Scania Kabelboom GRS 905 R

2016Zëvendëson OEM: 2245536
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900662003
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 2245536
Holandë
Kontakto shitësin
Mercedes-Benz Versnellingsbak G211-12 KL - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1
Mercedes-Benz Versnellingsbak G211-12 KL - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 2
Mercedes-Benz Versnellingsbak G211-12 KL - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 3

Mercedes-Benz Versnellingsbak G211-12 KL

2014
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 400730014
Pyet për çmimin
2014
Holandë
Kontakto shitësin
Scania Schakeltoren GRS 905 R - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 1
Scania Schakeltoren GRS 905 R - Kutia e marsheve për Kamioni: foto 2

Scania Schakeltoren GRS 905 R

2016Zëvendëson OEM: 1772955 / 1405803
Holandë
Botuar: 7orë 30minNumri i referencës 900630096
Pyet për çmimin
2016Zëvendëson OEM: 1772955 / 1405803
Holandë
Kontakto shitësin
Voith turbo 854.5 - Kutia e marsheve për Rimorkio: foto 1
Voith turbo 854.5 - Kutia e marsheve për Rimorkio: foto 2
Voith turbo 854.5 - Kutia e marsheve për Rimorkio: foto 3
Voith turbo 854.5 - Kutia e marsheve për Rimorkio: foto 4
Voith turbo 854.5 - Kutia e marsheve për Rimorkio: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

Voith turbo 854.5

Holandë
Botuar: 7orë 40minNumri i referencës 497464
Pyet për çmimin
Holandë
Kontakto shitësin
Case IH Farmall 115A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 1
Case IH Farmall 115A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 2
Case IH Farmall 115A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 3
Case IH Farmall 115A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 4

Case IH Farmall 115A Rear Axle

Danimarkë
Botuar: 9orë 6minNumri i referencës 25315-LaarH
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
Schäffer 460 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 1
Schäffer 460 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 2
Schäffer 460 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 3
Schäffer 460 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 4
Schäffer 460 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Schäffer 460 Rear Axle

2011
Danimarkë
Botuar: 9orë 6minNumri i referencës 24343-Baks
Pyet për çmimin
2011
Danimarkë
Kontakto shitësin
New Holland T6030 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 1
New Holland T6030 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 2
New Holland T6030 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 3
New Holland T6030 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 4
New Holland T6030 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

New Holland T6030 Front Axle

2015
Danimarkë
Botuar: 9orë 7minNumri i referencës 500360-Faks
Pyet për çmimin
2015
Danimarkë
Kontakto shitësin
John Deere 6215R Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 1
John Deere 6215R Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 2
John Deere 6215R Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 3
John Deere 6215R Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 4
John Deere 6215R Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (5)

John Deere 6215R Rear Axle

2019
Danimarkë
Botuar: 9orë 7minNumri i referencës 25472-LaarH
Pyet për çmimin
2019
Danimarkë
Kontakto shitësin
Linde 4230 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 1
Linde 4230 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 2
Linde 4230 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 3
Linde 4230 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 4
Linde 4230 Front Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (10)

Linde 4230 Front Axle

Danimarkë
Botuar: 9orë 8minNumri i referencës 20603-Faks
Pyet për çmimin
Danimarkë
Kontakto shitësin
New Holland TS100A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 1
New Holland TS100A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 2
New Holland TS100A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 3
New Holland TS100A Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 4

New Holland TS100A Rear Axle

2003
Danimarkë
Botuar: 9orë 8minNumri i referencës 18552-LaarH
Pyet për çmimin
2003
Danimarkë
Kontakto shitësin
John Deere 6215R Transferbox (4WD) - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 1
John Deere 6215R Transferbox (4WD) - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 2
John Deere 6215R Transferbox (4WD) - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 3
John Deere 6215R Transferbox (4WD) - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 4
John Deere 6215R Transferbox (4WD) - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

John Deere 6215R Transferbox (4WD)

2019
Danimarkë
Botuar: 9orë 8minNumri i referencës 25472-Dropbox
Pyet për çmimin
2019
Danimarkë
Kontakto shitësin
Case IH MXU125 Rear Transmission - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 1
Case IH MXU125 Rear Transmission - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 2
Case IH MXU125 Rear Transmission - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 3
Case IH MXU125 Rear Transmission - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 4
Case IH MXU125 Rear Transmission - Kutia e marsheve për Makineri bujqësore: foto 5
Shiko të gjitha fotot (6)

Case IH MXU125 Rear Transmission

2015
Danimarkë
Botuar: 9orë 8minNumri i referencës 500265-Bagt
Pyet për çmimin
2015
Danimarkë
Kontakto shitësin
Merlo 75-9 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 1
Merlo 75-9 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 2
Merlo 75-9 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 3
Merlo 75-9 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 4
Merlo 75-9 Rear Axle - Kutia e marsheve për Makineri ndërtimi: foto 5
Shiko të gjitha fotot (8)

Merlo 75-9 Rear Axle

2010
Danimarkë
Botuar: 9orë 8minNumri i referencës 20733-Baks
Pyet për çmimin
2010
Danimarkë
Kontakto shitësin
Faqja 1 e 412
1 / 412
T1 new listing page - Kutia e marsheve dhe pjesë këmbimi
Duke klikuar çdo lidhje ose objekt në këtë faqe, ju bini dakord pa kushte dhe na autorizoni të përpunojmë të dhënat tuaja personale, përfshirë përdorimin e "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmuese. Ato janë instaluar për të përmirësuar dhe personalizuar përvojën tuaj në këtë faqe interneti, në faqet tjera të internetit dhe faqet e internetit të reklamuesit të palëve të treta që bashkëpunojnë me ne. Edhe kompanitë tona partnere mund të ruajnë cookies në pajisjen tuaj ose të përdorin teknologji të ngjashme për grumbullimin dhe përpunimin e informacionit personal. Mësoni më shumë për mënyrën se si i trajtojmë informacionet tuaja private.